Lisää päivät

SirmioneRetket/kierrokset

Suosituksemme kategoriassa Sirmione Retket/kierrokset

Sirmione: 25 minuutin veneristeily niemimaan ympäri

1. Sirmione: 25 minuutin veneristeily niemimaan ympäri

Risteily lähtee pienestä satamasta Sirmionen linnan edestä. Kun olet noussut laivaan, lähde 25 minuutin pituiselle kiertoajelulle ja näe Sirmione uudesta näkökulmasta. Kierroksen kohokohtiin kuuluvat Maria Callasin huvila, Aquaria -kauneuskeskus ja Grotte di Catullo, jossa sijaitsevat Pohjois-Italian suurimmat roomalaiset rauniot. Risteile lopuksi Sirmionen rikkilähteen luona ja katsele pintaan pulppuavaa lämpövettä. Kun palaat takaisin satamaan, voit ihailla upeita näkymiä Scaligeron linnaan ennen kuin poistut laivasta.

Sirmione: Auringonlaskun veneristeily paikallisen viinin kanssa

2. Sirmione: Auringonlaskun veneristeily paikallisen viinin kanssa

Nauti auringonlaskun veneretkestä Sirmionen niemimaalla. Seuraa auringonlaskun värejä ohittaessasi Grotte di Catullon rauniot ja Scaligeron linnan. Valitse ryhmävaihtoehto kuohuviinin kera tai yksityinen vaihtoehto, joka sisältää viiniä ja tuoreita hedelmiä. Lähde pienestä satamasta Sirmionen linnan edustalla ja lähde 45 minuutin kierrokselle. Ihaile auringonlaskun kauneutta samalla kun siemailet Proseccoa. Ohita Maria Callasin vanha huvila ja kylpylä- ja kauneuskeskus Aquaria. Näe Pohjois-Italian suurimmat roomalaisen rakennuksen rauniot Grotte di Catullossa. Katsele Sirmionen termisten vesien rikkilähdettä ja korkealle kohoavaa Scaligeron linnaa. Koe jännitys kulkiessasi linnan kahden sillan alta.

Sirmione: viinitilakierros Luganan viinien ja paikallisten maistiaisten kanssa

3. Sirmione: viinitilakierros Luganan viinien ja paikallisten maistiaisten kanssa

Lämpimän tervetulotoivotuksen jälkeen vietämme sinut tutustumaan viinitarhoihimme, joilla kasvatamme Turbiana-rypäleitä kestävin menetelmin tuottaaksemme parasta mahdollista Luganaa, ja selitämme työfilosofiaamme, joka perustuu alueen kunnioittamiseen ja biologisen monimuotoisuuden huomioimiseen. Viinitarhasta kellariin jaamme viininvalmistusmenetelmät sekä ajat ja tavat, joilla ensin saadaan rypäleen puristemehua ja sitten viinejä, jotka heijastavat saviemme ja kasvattamiemme viiniköynnösten tyypillisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Sen jälkeen siirrymme maistelualueelle, jossa voit maistella kahta Lugana-viinejä, joista toinen on edelliseltä vuosikerralta, ja punaista cabernet'ta, joiden seurana on salamia ja Brescian juustoja kotitekoisen hillon kanssa, vihanneksia öljyssä, bruschettaa Garda-öljyllä.

Desenzano del Garda: Desena di Desena di Desena: Auringonlaskun veneretki auringonlaskun aikaan juomineen.

4. Desenzano del Garda: Desena di Desena di Desena: Auringonlaskun veneretki auringonlaskun aikaan juomineen.

Tämä kierros kestää 90 minuuttia. Kokoontumispaikka on Desenzanon satamassa, purjehdimme kohti Sirmionea ihaillaksemme niemimaata tavallisesta poikkeavasta näkökulmasta ja kohotamme maljan auringonlaskun aikaan. Ihaile näkymiä Grotte di Catulloon, valkoiselle Jamaikan rannalle, Sirmionen termisen veden rikkilähteelle ja Scaligeron linnalle. Mukava tapa nähdä Sirmione!

Peschiera: Gardajärven puolipäiväinen risteilyretki

5. Peschiera: Gardajärven puolipäiväinen risteilyretki

Tutustu Gardajärven luonnonkauneuteen puolen päivän retkellä Peschiera del Gardasta. Kun olet vieraillut saarilla ja luonnonpuistoissa, käy uimassa ja pysähdy kevyelle lounaalle laivalla. Aloita 4 tunnin risteily lounasaikaan, jolloin sinulle selitetään lyhyesti nähtävyydet, jotka näet navigoinnin aikana. Rentoudu sitten ja nauti luonnosta, kun risteilet eri nähtävyyksille. Risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus nähdä Lazisen linna, Rocca di Garda, Villa Canossa, Punta San Vigilio, Isola del Garda, Isola San Biagio, Baia Verde, Rocca di Manerban luonnonpuisto, Jamaica Beach Sirmione ja Grotte di Catullo. Kierroksen aikana voit käydä uimassa suoraan veneestä ja nauttia kevyen lounaan, joka sisältyy kierroksen hintaan.

3 TUNTIA - VUOKRAA MOOTTORIVENE

6. 3 TUNTIA - VUOKRAA MOOTTORIVENE

Valitse yksi moottoriveneistämme ja tarjoa itsellesi ja ystävillesi unohtumattomat 3 tuntia täydellistä navigointia täydellisessä yksityisyydessä. Muista, että kaikki Bertoldi Boatsin moottoriveneet huolletaan huolellisesti, jotta voit matkustaa täysin turvallisesti ja huoletta. Plus: Purjehduslupaa ei tarvita Lähtö/saapuminen hotellista tai valitsemastasi laiturista Sirmionessa. Tyylikkäät, nopeat veneet: pituus 6 metriä, 40 hv. Hyvin varusteltu radiolla, markiiseilla ja muilla mukavuuksilla. Kesto: 1: Kesto: 3 tuntia

Veronasta: Sirmione ja Gardajärven kierros

7. Veronasta: Sirmione ja Gardajärven kierros

Löydä Gardajärven upeat luonnonmaisemat matkalla Veronasta. Vieraile Sirmionen kaupungissa ja tee risteily järven kristallinkirkkailla vesillä (säästä riippuen), minkä jälkeen sinulla on vapaata aikaa tutustua keskiaikaiseen kaupunkiin. Tapaat oppaasi keskeisellä paikalla Veronassa sijaitsevassa kokoontumispaikassa. Nauti maisemista, kun ajat mukavassa, ilmastoidussa pakettiautossa Gardajärven rannalle.Veronassa voit nauttia maisemista, kun matkustat mukavassa, ilmastoidussa pakettiautossa Gardajärven rannalle. Saavutat viehättävän Sirmionen kaupungin, jossa voit tutustua niemimaahan veneretkellä (retkeä voi rajoittaa sää ja veneen saatavuus). Astu ajassa taaksepäin, kun tutustut keskiaikaiseen kylään, johon kuuluu järven rannalla sijaitseva Scaligeron linna. Kävele pitkin kapeita kujia, mukulakivikatuja ja ohi vanhojen kauppojen, joita paikalliset kutsuvat "bottegheiksi". Vapaa-ajan jälkeen ryhmä kokoontuu takaisin ja palaa Veronaan pakettiautolla.

Gardajärvi: Historiallinen linna risteily ja viininmaistelu

8. Gardajärvi: Historiallinen linna risteily ja viininmaistelu

Tutustu Gardajärven viehätykseen puolen päivän pikaveneajelulla, jossa näet erilaisia linnoja ja huviloita, nautit alueellisesta viininmaistiaisesta ja pääset uimaan sen virkistävissä vesissä. Aloita risteily Sirmionen satamasta, joka sijaitsee Sirmionen Scaligeron linnan vieressä ja tarjoaa täydellisen postikorttimaiseman, kun aloitat järviristeilyn. Jatka kohti Lazisen linnaa, keskiaikaista linnoitusta, jossa on mahtavat tornit ja puolustusmuurit. Nauti viininmaistajaisista Bardolinossa ammattitaitoisen sommelierin johdolla, joka kertoo sinulle tämän alueellisen viinin ainutlaatuisista ominaisuuksista. Sukella smaragdinvihreisiin järvivesiin vilvoittelemaan ja nauti rentouttavasta tauosta Villa Canossan rannalla. Ihaile roomalaisperäisen Torri del Benacon Scaligeron linnan ajatonta kauneutta, ennen kuin palaat takaisin Sirmionen satamaan.

Peschierasta: Gardan itärannikon risteily Sirmioneen.

9. Peschierasta: Gardan itärannikon risteily Sirmioneen.

Lähde aamu- tai iltapäiväristeilylle Peschieran satamasta. Risteile Gardajärven itärannikkoa pitkin samalla kun kapteeni kertoo lyhyesti tärkeimmistä nähtävyyksistä, jotka voi nähdä veneestä käsin. Ennen Sirmionen kaupunkia on lyhyt uimapysäkki, jossa voit hypätä suoraan veneestä viileään veteen. Uimisen jälkeen kapteeni telakoituu Sirmionessa ja ohittaa matkalla kuuluisan Jamaica Beachin ja Catullusin luolat. Sirmionessa voit tutustua historialliseen keskustaan 45 minuutista tuntiin ennen paluumatkaa Peschieraan.

Bergamosta: Verona ja Sirmione koko päivän kiertue

10. Bergamosta: Verona ja Sirmione koko päivän kiertue

Lähtö Bergamosta ja matka keskiaikaiseen Veronan kaupunkiin, jossa voit matkustaa takaisin Shakespearen päiviin ja kutsua Romeoa Juliet's House -parvekkeelta. Ihaile Rooman areenaa, jossa oopperoita ja kesäkonsertteja esiintyy edelleen säännöllisesti. Ota aikaa kävellä kapeilla kaduilla ja tutustua renessanssin palatseihin vapaa-ajalla. Mene sitten Gardajärvelle ja vieraile Sirmionessa. Kulje entisen roomalaisen kesäretken kapeilla kaduilla nähdäksesi kohokohtia, kuten kaupungin muurien rauniot ja roomalaisen huvilan. Ihastele 1200-luvun linnaa ja näe harvinainen esimerkki keskiaikaisesta satamalinnoituksesta, jota Scaliger-laivasto käyttää.

36 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 3

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Sirmione: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Sirmione? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Sirmione : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 67 arvosteluun

Oli todella kaunis, viihtyisä ja informatiivinen matka. On upeaa, että istut kolmessa pienessä veneessä, joten kaikille on enemmän tilaa ja enemmän viihtyisyyttä. Mukava saada hedelmiä ja juomia kanssasi, varsinkin kun sinulla on lapsia kanssasi. Mielestäni kiertue olisi voinut olla hieman pidempi, koska 25 minuuttia meni todella nopeasti.