Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Luxor

Parhaat aktiviteetit

Luxor: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Luxor? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Luxor : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 880 arvosteluun

Se oli todella kaunista ja uskomattoman jännittävää! Oppaamme osoitti meille Egyptin kulttuurin monet poikkeukselliset asiat erittäin kauniisti. Kohokohtamme oli vierailu Karnakin temppelissä ja veneretki Niilillä. Lämpöä ei kuitenkaan pidä aliarvioida. Kaiken kaikkiaan erittäin suositeltavaa. Kiitos mahtavasta päivästä :)

Vaikka matkat venähti ajallisesti. Oppaamme piti meistä huolta. Oppaamme oli kokenut moniosaaja, monitietoinen, monikielinen ja joustava. Raskas matka, mutta sen arvoinen. Buffet oli monipuolista ja hyvää. Vettä ja pientä purtavaa oli matkan aikana useasti. Suosittelen.

Retken monista tunnista huolimatta päivä ei tuntunut pitkälle. Tämä retki oli reissumme kohokohta. Opas (Mohamed) oli erittäin pätevä ja puhui selkeää englantia. Lounas oli maukasta. Veneajelu Niilillä maksoi 12€, muuhun retkeen nähden se oli hiukan hintava.

Matka oli erittäin hyvin järjestetty! Hyvä opas... Meidät haettiin erittäin täsmällisesti. Olimme erittäin huolissamme hotellin matkaoppaasta GetyouGuiden kautta tehdyistä varauksista... Mutta ei ole syytä huoleen! Todella vakava!!

Super tervetuloa Koko tiimi teki parhaansa tehdäkseen tästä unohtumattomasta retkestä erittäin miellyttävän ja erittäin ystävällisen