Valitse päivämäärät

Queensferry Kulttuuri ja historia

Queensferry: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Queensferry parhaat nähtävyydet?

Kohteen Queensferry parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat kohteen Queensferry parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Mitkä ovat kohteen Queensferry parhaat sisäaktiviteetit sadepäivinä?

Queensferry: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Queensferry? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Queensferry : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 396 arvosteluun

Kiertue on hyvin suunniteltu ja järjestetty yhden päivän aktiviteetti kaikille, jotka haluavat nähdä enemmän Skotlannista kuin Edinburghista. Pienten keskiaikaisten kylien kaduilla käveleminen saa sinut tuntemaan olosi osaksi historiaa. Oppaamme Nik ei ollut vain fantastinen henkilö, jolla oli loistava huumorintaju, vaan myös henkilö, jolta opin monia asioita Skotlannin historiasta. Hieno tarinankertoja Nik piristi päiväämme - kiitos Nik ja kiitos Rabbies! Voin lämpimästi suositella Outlander-kiertuetta kaikille 6–100-vuotiaille, ei vain niille, jotka ovat sarjan faneja (itse asiassa emme ole nähneet tuota elokuvaa, mutta nautimme silti kiertueen jokaisesta minuutista). Kiitos!

Outlander-kiertue oli todella upea! Oppaamme Douglas Hunter oli erittäin miellyttävä ja runsaasti tietoa! Vierailimme useimmissa tärkeissä kuvauskohteissa ja meillä oli tarpeeksi aikaa kävellä raunioiden tai vierailemamme kaupungin ympäri. Nautimme täysin yhdeksästä tunnistamme hänen kanssaan ... Suosittelisin ehdottomasti häntä ja Rabbie'sia kaikille, jotka haluavat ottaa tämän kiertueen!

Jim Scott. A+. Jim on loistava opas. Hän on myös ammattivalokuvaaja, jonka taiteilijasilmä havaitsee taivaan, pilvien ja arkkitehtuurin loiston sekä Skotlannin kulttuurin, kielen ja historian upeiden oivallusten lisäksi. Suosittelemme varaamaan kiertueen Jimin kanssa. Älykäs, humoristinen ja tietoinen. (Arvostelu: Qinin aviomies Matt)

Se oli kaikkien aikojen paras päivä, kuljettajamme ja oppaamme Mac oli niin perehtynyt vain käymiemme paikkojen historiaan ja Skotlannin historiaan ja tarinoihin yleensä. Hän todella herätti kiertueen eloon ja teki siitä hauskaa, vaikka et olisikaan historian ihailija.

Great Castles. William was wonderful and told us so much of Scottish history.