Lisää päivät

CancúnBussi- ja tila-auto-kierrokset

Suosituksemme kategoriassa Cancún Bussi- ja tila-auto-kierrokset

Cenoten, Chichen Itzan ja Valladolidin kattava kierros

1. Cenoten, Chichen Itzan ja Valladolidin kattava kierros

Matkusta ajassa taaksepäin, kun tutustut opastetulla kierroksella Chichén Itzán mayojen arkeologisiin raunioihin. Ole yhteydessä luontoon uidessasi Cenoten sinisissä vesissä. Syö suussa sulava buffetlounas ja osallistu opastetulle kävelykierrokselle Valladolidissa. Hyödynnä nouto hotellistasi tai läheisestä tapaamispaikasta ja matkusta sitten yhdelle Jukatanin niemimaan tärkeimmistä monumenteista. Saavuttuasi Chichén Itzáan katsele Kukulcanin porraspyramidia, joka on tunnettu päiväntasauksen valon leikistä, joka heittää varjoja jokaiselle askelmalle luoden kuvan laskeutuvasta käärmeestä. Mene pyhälle Cenotelle ja koe yksi vajoamisrei'istä, joka on osa mayoille pyhää maanalaisten jokien verkostoa. Nauti herkullinen buffet-ateria ja kävele Valladolidin siirtomaa-aikaisessa kaupungissa kokemuksesi päätteeksi.

Cancún: Chichén Itzá, Cenote, Valladolid, lounas ja tequila

2. Cancún: Chichén Itzá, Cenote, Valladolid, lounas ja tequila

Sukella mayakulttuuriin opastetulla päiväretkellä, johon sisältyy valinnainen hotellikuljetus Cancúnista tai Riviera Mayasta Chichén Itzáan, joka on nimetty yhdeksi maailman seitsemästä uudesta maailmanihmeestä, koska se on yksi maailman parhaiten säilyneistä muinaisista kaupungeista. Nauti meksikolaisesta buffetista ja tequilan maistelusta ja pysähdy Valladolidissa ja cenotessa. Hauskuus vasta alkaa panoraamakäynnillä, sillä ei vierailua Valladolidin viehättävään kaupunkiin, joka on kuuluisa koristeellisesta, 1500-luvulla rakennetusta San Bernardino of Sienan luostarista ja barokkityylisestä San Gervasion katedraalista. Sitten vierailu alueella ei olisi täydellinen ilman pysähdystä cenotessa, joka on virkistävä, lumoava maanalainen vajoama, joka on pyhä mayojen kansalle. Nauti sitten meksikolaisesta buffetlounaasta ja tequilanmaistelusta. Lopuksi Chichén Itzassa voit seurata oppaan opastusta ja oppia kaiken tärkeimmistä rakennuksista. Tämä vierailu on täynnä harvoin kuultuja tarinoita, uskomattomia yksityiskohtia ja upeita valokuvausmahdollisuuksia aina kunnioitusta herättävästä Kukulcanin pyramidista raunioihin, jotka aikoinaan olivat kymmenien tuhansien mayojen asuinpaikka, El Castillon tai El Caracolin pyramidiin. Selvitä, miksi valtava kaupunki oli niin tärkeässä asemassa myöhäisklassisesta kaudesta (600 jKr.) jälkiklassisen kauden alkupuolelle (1200 jKr.) ja miksi se pysyi valtavana pyhiinvaelluskeskuksena.

Isla Mujeres: Mujeres: Katamaraanikierros avoimella baarilla & valinnainen lounas

3. Isla Mujeres: Mujeres: Katamaraanikierros avoimella baarilla & valinnainen lounas

Pakene Isla Mujeresin trooppiseen paratiisiin ylellisellä katamaraanilla tällä kokopäivän seikkailulla Cancunista. Tämä on pakollinen retki kaikille, jotka etsivät rentouttavaa ja samalla virkistävää päivää Karibialla. Aloita päiväsi luonnonkauniilla risteilyllä Cancunin upeaa rannikkoa pitkin ja ihaile turkoosin Karibianmeren panoraamanäkymiä. Kun purjehdit kohti Isla Mujeresia, paistattele lämpimässä auringossa ja siemaile virkistäviä juomia veneen avoimesta baarista. Valmistaudu unohtumattomaan snorklauskokemukseen yhdessä Karibian kauneimmista koralliriuttapuistoista. Hyppää kristallinkirkkaisiin vesiin ja löydä trooppisten kalojen, korallien ja muiden kiehtovien merenelävien värikäs maailma. Oppaasi antaa sinulle snorklausvälineet ja ripottelee veteen kalanruokaa houkutellakseen alueelle entistäkin eksoottisempia kaloja. Snorklauksen jälkeen voit suunnata Isla Mujeresin viehättävälle rannalle ja rentoutua palmun varjossa lempijuomasi kädessä (ei sisälly hintaan). Nauti tämän idyllisen rannan rauhallisesta ilmapiiristä, pulahda virkistävään uimaan mereen tai yksinkertaisesti nauti upeista merinäköaloista. Lounaaksi voit valita herkullisesta buffetista, jossa on paikallisia makuja. Valittavana on erilaisia vaihtoehtoja ja voit nauttia räätälöidystä kokemuksesta. Päivitä matkasi sisältämään hotellikuljetukset äärimmäistä mukavuutta varten. Varaa nyt ja koe Isla Mujeresin parhaat puolet tällä Cancunin katamaraanikierroksella.

Cancunista: Mujeresin risteily Isla Mujeresille avoimella baarilla.

4. Cancunista: Mujeresin risteily Isla Mujeresille avoimella baarilla.

Kokeile meren värejä avoimella katamaraaniristeilyllä Cancunista Isla Mujeresiin, jossa on valinnainen nouto ja kyyditys hotellista. Koe ikimuistoinen kokemus värikkäiden kalojen ympäröimänä snorklatessasi Karibianmerellä ja pysähdy rannalla valinnaiselle buffetlounaalle. Uppoudu Isla Mujeresin rantatunnelmiin ja tutustu omaan tahtiisi vapaa-aikanasi saarella. Maistele paikallisia makuja rantaklubilla, jos valitset vaihtoehdon, joka sisältää buffetlounaan. Jos haluat nauttia auringonlaskusta, valitse iltapäiväkierros.

Riviera Maya: Itzá, Cenote & Valladolid Tour: Chichén Itzá, Cenote & Valladolid Tour

5. Riviera Maya: Itzá, Cenote & Valladolid Tour: Chichén Itzá, Cenote & Valladolid Tour

Tämä Playa del Carminista alkava elämys vie sinut tutustumaan Chichen Itzáan opastetun kierroksen avulla. Suuntaa viidakossa olevaan kohteeseen. Nauti myös lounas buffet-tyyliin ja hyppää uimaan cenoteen. Elämyksesi alkaa Playa del Carmenista. Ensin suuntaat kohti viidakossa olevaa ekopuistoa. Pulahda cenote-vajoamaan uimaan ja nauti sen veden parantavasta vaikutuksesta. Koe seuraavaksi makumatka ekopuistossa buffetlounaan parissa. Herkuttele Yucatanin alueen herkuilla sekä meksikolaisilla klassikoilla. Kun olet kylläinen, menet kohti Chichen Itzán legendaarisia mayaraunioita. Opi kadonneen mayasivilisaation tarina ja käy opastetulla kierroksella seremonia-alueella. Chichen Itzán tarinan herättää eloon asiantuntevat oppaat Koe kulttuuri, joka oli kuin tulevaisuudesta. Käveleskele mayojen jäljillä itsenäisesti. Viimeinen etappi kierroksella on pikainen pysähdys Valladolidissa. Tämä Meksikon "taianomainen kaupunki" oli ennen siirtomaakeskus. Katsele vaikuttavaa kirkkoa. Näe upea zocalo, eli keskusaukio, ja ota kuvia nauttien Yucatanin tunnelmasta. Kierros päättyy Playa del Carmeniin.

Cancunista: Cancún: Edestakainen lauttalippu Isla Mujeresille/-lta.

6. Cancunista: Cancún: Edestakainen lauttalippu Isla Mujeresille/-lta.

Varaa nopea 25 minuutin edestakainen lauttamatka Cancúnin ja Isla Mujeresin välillä. Saat maksimaalisen joustavuuden jatkuvilla päivittäisillä lähdöillä Cancúnista ja 6 kuukauden lipun voimassaoloajalla. Matkusta mukavasti laivassa olevan ilmastoinnin, nahkapenkkien, vessojen, välipalabaarin ja muiden mukavuuksien ansiosta. Syöksy valitsemanasi lähtöpäivänä nopeaan 157-jalkaiseen JETLINE-luokan katamaraanityyppiseen lauttaan, joka on valmistettu alumiinista ja jossa on 3 kantta ja johon mahtuu 150-800 matkustajaa. Nauti uuden sukupolven käytävistä, jotka mahdollistavat pikakyytiin nousun ja käsimatkatavaroiden käsittelyn. Laivalla voit hyödyntää katettuja ja ulkoilmakansia, panoraamaikkunoita, lasten leikkialuetta (KIDS ZONE), TV-ruudut, välipalabaarin, sähköpistokkeita, elävää musiikkia ja vedenalaista valaistusta. Kun suuntaat määränpäähäsi, voit rentoutua runsaasti jalkatilaa tarjoavissa ergonomisissa ja korkealaatuisissa nahkaistuimissa, jotka on suunnitellut ja valmistanut Euroopassa sama huipputeknologiayritys, joka toimittaa Porsche- ja Ferrari-alukset. Saarten mittaamaton kauneus yhdistettynä laivojen mukavuuteen ja nopeuteen tekevät tästä matkasta suosikkimatkan tämän alueen vierailijoille. Koe lauttakuljetus, joka on keskittynyt matkustajille, jotka haluavat tehdä matkastaan jotain vieläkin erikoisempaa.

Tulum ja Coba: Cumum: Kokopäivän arkeologinen retki lounaalla: Koko päivän arkeologinen retki lounaalla

7. Tulum ja Coba: Cumum: Kokopäivän arkeologinen retki lounaalla: Koko päivän arkeologinen retki lounaalla

Nauti täydellisestä kulttuurin ja seikkailun yhdistelmästä, kun uppoudut Mayojen kulttuuriin kuin paikallinen. Vieraile kahdessa merkittävässä arkeologisessa kohteessa: Tulum, muurien ympäröimä kaupunki rannalla, josta avautuvat upeat näkymät Karibialle, ja suuntaa sitten virkistävään puoliavoimeen cenoteen. Täällä voit kokea mayaperinteitä, kuten tutustua mayamehiläisen Melipona-hunajan käyttöön, esitellä kaakaon siemeniä ja vierailla shamaanin luona, joka suorittaa mayaseremonian sinun kunniaksesi. Hemmottele itsesi hienoimmalla paikallisella keittiöllä latautuaksesi ja jatka sitten Cobaan, jossa on niemimaan korkein pyramidi. Sinua odottaa uppoutuva seikkailu mayakulttuuriin.

Cancun: Jungle Tour Adventure pikaveneellä ja snorklausta

8. Cancun: Jungle Tour Adventure pikaveneellä ja snorklausta

Tutustu Cancunin viidakon värikkääseen meren elämään ja kirkkaan sinisiin vesiin tässä opastetussa vesiseikkailussa. Anna adrenaliinisi pumppaamaan pikavenematkalla Nichupte-laguunin ympäri ja hidasta vauhtia rauhallisella snorklauksella Punta Nizucin koralliriutan vedenalaisten patsaiden yllä. Hanki pelastusliivi ja snorklausvarusteet venesatamassa ennen kuin opit käyttämään pikavenettä turvallisesti. Nouse kaksipaikkaiseen pikaveneesi ja tutustu Nichupté-laguuniin, jossa on runsaasti mangrovekasvillisuutta. Navigoi mangroveviidakon läpi, kun oppaasi osoittaa mielenkiintoisimman eläimistön ja kasviston varmistaaksesi, että löydät kaiken tämän ainutlaatuisen alueen tarjonnan. Saavu noin 35 minuutin kuluttua Mayan koralliriutalle Punta Nizuciin. Katso joitain Musa-patsaita, jotka muodostavat vedenalaisen museon, jossa sinulla on mahdollisuus uida ja snorklata. 30 minuutin kuluttua palauta pikavene venesatamaan.

Cancunista tai Riviera Mayasta: Isla Contoy & Mujeres Day Trip

9. Cancunista tai Riviera Mayasta: Isla Contoy & Mujeres Day Trip

Tutustu Isla Contoyyn ja Isla Mujeresiin päiväretkellä Cancunista tai Riviera Mayasta. Koe rikas kulttuuriperintö ja historia, pidä hauskaa snorklaamalla, rentoudu kauniilla rannoilla ja nauti herkullinen lounas. Aloita nouto hotellistasi Cancúnin alueella, kulje Playa del Carmenin kautta ja saavu uuteen yksityiseen venesatamaan, joka sijaitsee Punta Samin lauttaterminaalissa. Hyödy nopeasta sisäänkirjautumisesta ja nauti kevyestä aamiaisesta, joka sisältää makeaa leipää, hedelmiä, muroja, kahvia ja mehua. Aamiaisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen nouset laivaan ja suuntaat kohti Ixlache-riuttaa. Riutta sijaitsee Contoyn rannikon edustalla ja aivan Mesoamerikkalaisen valliriuttajärjestelmän alkupäässä, joka on maailman toiseksi suurin riuttajärjestelmä. Kokeile sitten snorklausta oppaasi kanssa ennen kuin nouset laivaan ja suuntaat Contoyn saarelle. Huonon sään sattuessa snorklausaktiviteetti tehdään saarella sen matalien vesien turvallisessa ympäristössä. Laivasta poistuminen Contoyn saarella ja mahdollisuus tutustua nähtävyyksiin oppaan johdolla ja vierailla museossa, observatoriossa ja laguunissa. Mene dyyneille ja tutustu saaren kasvi- ja eläinlajeihin. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi rentoutua kauniilla rannalla tai tehdä vielä snorklausta Caletan alueella. Jatkossa voit nauttia lounaan, joka sisältää Pescado Tikinxiciä, grillattua kalaa achiotella ja muilla paikallisilla lajeilla sekä grillattua kanaa, riisiä ja salaattia, sekä lempijuomasi, jonka seurana voit nauttia avoimesta baarista. Viimeiseksi voit nauttia vapaa-ajasta rannalla, ennen kuin nouset laivaan ja suuntaat Isla Mujeresille. Vieraile kalastajakylässä tai tee ostoksia, ja suuntaa sitten takaisin Cancuniin.

Cancunin lentokenttä: yksisuuntainen tai edestakainen lentokenttäkuljetus

10. Cancunin lentokenttä: yksisuuntainen tai edestakainen lentokenttäkuljetus

Nauti yhdensuuntaisesta tai edestakaisesta kuljetuksesta Cancunin lentokentän ja hotellisi välillä. Saatavilla on myös yksisuuntainen kuljetus hotelliltasi lentokentälle. Ystävällinen kuljettaja tapaa ja tervehtii sinua paikassasi. Rentoudu tietäen, että matkustat turvallisesti ilmastoidussa ajoneuvossa. Anna kuljettajasi ohjata sinut liikenteessä sujuvasti. Matkusta kätevästi ilman taksia tai yhteistä julkista liikennettä lentokentältä.

Saatavilla olevat aktiviteetit

34 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 3

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Cancún, Bussi- ja tila-auto-kierrokset

Bussi- ja tila-auto-kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Cancún?

Cancún: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cancún? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.