Suosittelemamme elämykset kaupungissa Åndalsnes

Åndalsnes: Romsdalsgondolen Liput meno-paluu

1. Åndalsnes: Romsdalsgondolen Liput meno-paluu

Ota oikotie upeaan vuonoon ja nauti panoraamanäkymistä vuoristoon Romsdalsgondolenista. Varaa yksisuuntainen lippu ylhäältä tai alhaalta tai edestakainen matka, joka alkaa joko ylhäältä tai alhaalta. Nauti näkymistä ja syö vuorenhuippuravintolassa tai lähde vaellukselle. Sähkököysirata, Norjan ensimmäinen kestävän kehityksen periaatteille rakennettu gondoli, vie sinut 1 679 metriä vuonosta Nesaksla-vuorelle (700 metriä merenpinnan yläpuolella), joka sijaitsee aivan Åndalsnesin kaupungin yläpuolella. Matka ylös kestää noin 10 minuuttia. Nauti 360 asteen näkymästä kuuluisille Romsdalen-vuorille, mukaan lukien vaikuttavalle Romsdalshorn-vuorelle, Vengetindenelle, kaupungin keskustaan, vehreille laaksoille ja smaragdinvihreälle Rauma-joelle. Yläosan Eggen-ravintolassa voit istua aterialla ja ihailla upeita näkymiä. Tutustu alueeseen lyhyitä, helppoja polkuja pitkin vuoren huipulla eri näkökulmille. Valitse vaeltaa takaisin satamaan jyrkkää polkua ja kiviportaita pitkin ohittaen Rampestrekenin näkökulman tai ajaa gondolilla takaisin alas nopeampaan, mutta ei vähemmän kiehtovaan kaupunkimatkaan.

Åndalsnes: Andnesalsnes: Köysirata-ajelu ja opastettu vuorikävely

2. Åndalsnes: Andnesalsnes: Köysirata-ajelu ja opastettu vuorikävely

Opas vie sinut ylös gondolilla ja patikoi vuoren huipun ympäri. Kävelet valmisteltua sorapolkua pitkin, ja sinulle tarjotaan hyvä sekoitus alueen tarinoita aina 1800-luvun historiasta ajankohtaisiin tapahtumiin. Jos olet onnekas, saatat saada tietää muutamasta salaisesta, syrjäisestä paikasta, jossa voit löytää sisäisen rauhan majesteettisten vuorten keskellä. Tämä ohjattu aktiviteetti sisältää edestakaisen gondolilipun. Romsdalenin gondoli on tämän vuoden elämys, oikotie Romsdalenin upeisiin vuono- ja vuoristonäkymiin. Se vie sinut 708 korkeusmetrin korkeuteen vuonosta ja ylös Nesaksla-vuorelle, joka sijaitsee aivan Åndalsnesin kaupungin yläpuolella, kuuluisien Romsdalenin vuorten ympäröimänä. Gondolimatkan pituus on noin 5 minuuttia. Oletko valmis laajentamaan tietojasi Romsdalenin alueesta?

Åndalsnes: Rampestrekenin näköalapaikalle.

3. Åndalsnes: Rampestrekenin näköalapaikalle.

Kierros alkaa oppaan tapaamisella Romsdalsgondolenin vuoriaseman ulkopuolella Åndalsnesin keskustassa. Nouskaa yhdessä gondolilla Nesaksla-vuoren huipulle. Romsdalsgondolen on Norjan pisin köysirata laatuaan, ja sieltä avautuu näkymä kuuluisille kohteille, kuten peikkomuurille, Trollstigenille ja Romsdalenin vuonolle. Kun saavut huipulle, opas johdattaa sinut kohti Rampestrekeniä. Eggen-ravintolan ohitettuasi kävelet alaspäin noin 15-20 minuuttia. Osa polusta koostuu Sherpa-portaista, jotka helpottavat jyrkkien mäkien nousua. Rampestrekenillä voit haastaa itsesi kävelemällä näköalapaikan loppuun asti ja ihastella maisemia! Vapaasti riippuvasta 20-metrisestä rampista saat perhosia ja ainutlaatuisia valokuvia Romsdalenista. Vaella takaisin vuoren huipulle yhdessä oppaan kanssa. Retki päättyy, kun olette saapuneet takaisin Romsdalsgondolenin vuonoasemalle ja Eggen-ravintolaan. Voit sitten valita, haluatko laskeutua alas yhdessä oppaan kanssa, tai nauttia juoman, kahvin tai lounaan ennen kuin lähdet takaisin alas, kun olet valmis.

Åndalsnesista: Nesaksla-vuoren jooga ja gondoliajelu

4. Åndalsnesista: Nesaksla-vuoren jooga ja gondoliajelu

Romsdalenin gondoli ja Eggenin ravintola Paikallinen joogaopettaja tapaa sinut Romsdalin gondolin luona ja teette yhdessä 5 minuutin gondolimatkan Nesakslan huipulle ja Eggen-ravintolaan. Täällä saat aikaa katsella ympärillesi ja löytää rauhan ennen joogatunnin alkua. Sertifioitu joogaopettajamme vie sinut tunnille hatha-, vinyasa- tai yin-joogaa, josta avautuu näkymä hienoimmille vuorille. Pidä huolta kehostasi ja mielestäsi joogalla hyvin erityisessä ympäristössä. Päätämme aina hyvään rentoutumiseen. Ennakkotietoja ei tarvita, tunti sopii kaikille. Tunnin jälkeen keittiö on valmistanut herkullisen terveellisen ja ravitsevan smoothien (vegaaninen). Lisäksi on mahdollisuus lähteä vuoristovaellukselle ja/tai nauttia ateria Eggen-ravintolassa. Gondoli kulkee täyden ja puolen tunnin välein, joten pääset takaisin alas aina kun sinulle sopii.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Åndalsnes

Åndalsnes

Åndalsnes: Koe enemmän

Näytä kaikki

Åndalsnes: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Åndalsnes? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.