Lisää päivät

PariisiRyhmille

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Ryhmille

Pariisista: Maistiaiset ja lounas: Päiväretki Champagneen 8 maistiaisella ja lounaalla

1. Pariisista: Maistiaiset ja lounas: Päiväretki Champagneen 8 maistiaisella ja lounaalla

Kierros alkaa hotelliltasi (jos se sijaitsee Pariisissa) tai Pariisin keskustan kohtaamispaikasta. Kuljettajaoppaanne noutaa teidät viihtyisässä ilmastoidussa tila-autossa noin klo 7.30. Nauti maukkaita croissanteja matkalla Champagneen samalla, kun oppaasi kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää samppanjan kuohuvasta universumista! Saavuttuasi Champagneen aloitat päiväsi vierailemalla erittäin arvostetulla viinitilalla (Moët & Chandon, Mumm, Veuve Clicquot, Mercier, Pommery, Lanson jne. > riippuen toimittajan saatavuudesta). Tutustu loputtomiin pullojen täyttämiin gallerioihin ja tietysti päätä opastettu kierros maisteluun. Päivän mukaan voi olla pysähdys Epernayssa tai Reimsissä. Takaisin ilmastoidussa tila-autossasi, ihaile maisemia ja pysähdy viinitarhan sydämessä nauttimaan maistiaisista viinialan asiantuntijaoppaan johdolla. Hän opettaa sinulle viinin ammattimaisen maistelun perusteet. Seuraavaksi pysähdytte lounaalle perheomisteisessa samppanjatalossa tai paikallisessa ravintolassa (saatavuuden mukaan). Sinulla on mahdollisuus maistaa useita lasillisia samppanjaa ja ratafiaa (toinen paikallinen viini), jotka on yhdistetty paikalliseen ruokaan. Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Champagne Rosé... minkä kanssa sinä parittelisit niitä? Lounaan jälkeen voit nauttia ruoansulatuskierroksesta Côte des Blancsin ja Vallée de la Marnen viinitarhoilla. Tutustu Pinot Noirin, Chardonnayn ja Pinot Meunierin ominaisuuksiin ja nauti upeista näkymistä viinitarhan yli. Valmistaudu ottamaan kuvia! Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voit vierailla toisella perheyrityksessä toimivalla viinitilalla, jossa saatat oppia sabrage- tai disgorgement "à la volée" -tekniikan (samppanjapullon avaustekniikka), saatavuuden mukaan. Maista useita herkullisia samppanjoja ennen kuin suuntaat takaisin Pariisiin, jossa sinut jätetään keskeisellä paikalla sijaitsevaan Hotel de Villeen.

Pariisista: Michel päiväretki oppaan kanssa

2. Pariisista: Michel päiväretki oppaan kanssa

Vieraile Mont Saint-Michelissä opastetulla päiväretkellä Pariisista. Tutustu kohokohtiin oppaasi kanssa ennen kuin lähdet ääniopastetulle kierrokselle Mont-Saint-Michel Abbeyssa. Nauti vapaa-ajasta sen jälkeen tutkiaksesi itse. Nouse Pariisista yksityisen linja-auton kyytiin Mont Saint Michelin saarelle. Kuuntele matkalla, kun oppaasi tarjoaa mielenkiintoisia tarinoita luostarin historiasta. Seuraa opastasi opastuskierroksella varmistaaksesi, että näet tärkeimmät nähtävyydet, mukaan lukien kukkulan laella sijaitseva Mont Saint Michelin luostari. Nauti muutama tunti rauhassa tutustuaksesi luostariin ja nauttia sen sisustuksen loistosta audio-opaskierroksella tai kävellä viehättävillä kaduilla. Valitse monista lounasvaihtoehdoista rustiikkia lihaa tarjoilevista ruokasaleista hienostuneisiin ravintoloihin, joiden terassit ovat lahdelle erikoistuneita. Tai pysähdy jollakin Mont Saint Michelin crepereistä maistelemaan galetteja (tattaripannukakkuja) Normandian siiderin kera. Myöhään iltapäivällä nouse linja-autoon paluumatkalle Pariisiin.

Pariisi: 2-tunnin opastettu kierros Louvren museossa lipun kanssa

3. Pariisi: 2-tunnin opastettu kierros Louvren museossa lipun kanssa

Löydä Louvren museon ikonisimmat teokset opastetulla kierroksella. Arvosta jokaisen mestariteoksen jokaista yksityiskohtaa kuuntelemalla ainutlaatuisia näkemyksiä. Ohita lippujonot ja vietä kierroksen jälkeen museossa niin kauan kuin haluat. Varaa valinnainen Seinen veneretki ja ihaile Pariisia vedestä käsin.Hyvä. Tapaat oppaasi Kiosque des Noctambulesissa ja tutustut Ranskan kuninkaiden entiseen asuintaloon, joka on nykyään yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista museoista ja jonka kokoelma kattaa teoksia muinaisista sivilisaatioista aina 1800-luvun puoliväliin.Hyvästi. Hyötyile nopeasta sisäänpääsystä ennakkoon varatulla lipulla ja seuraa Louvren kohokohdereittiä. Pääset lähelle Venus de Miloa, veistosta, joka inspiroi monia taiteilijoita, ja Samothrakean siivekästä voittoa, kuuluisaa hellenististä veistosta, joka on veistetty kreikkalaisen voitonjumalatar Niken muotoon. Huomioi maailman kuuluisin renessanssiajan muotokuva, Mona Lisa, jonka varastaminen vuonna 1911 vaikutti osaltaan sen nykyiseen kuuluisuuteen. Tuijota kaikkia kohokohtia sekä vähemmän tunnettuja taideteoksia, jotka ansaitsevat tulla puhutuiksi. Hämmästele renessanssin taideaarteita ja muinaiskreikkalaisia jäänteitä sekä maalauksia 1200-1900-luvuilta ja grafiikkaa kuninkaallisesta kokoelmasta. Tutustu Louvren palatsin kellarissa paikalla aikoinaan sijainneen linnan perustuksiin ja opi historiaa kaiken takana. Kierroksen jälkeen voit vapaasti tutkia museota omatoimisesti niin kauan kuin haluat. Vaihtoehtoisesti voit varata kiertoajeluvaihtoehdon Seinäjoen risteilyn kanssa ja nauttia tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta sen jälkeen.

Pariisi: Opastettu pyöräretki kuin paikallinen

4. Pariisi: Opastettu pyöräretki kuin paikallinen

Koe Pariisi kuin paikallinen hämmästyttävällä pyöräretkellä joihinkin kaupungin tärkeimpiin monumentteihin ja piilotettuihin salaisuuksiin. Polje kaupungin keskustan katuja ja opi sen historiaa ajaessasi. Lähde viehättäviä takakatuja pitkin ja pysähdy suositulle kadulle välipalalle ja kahville. Ihaile, kun Valojen kaupungin kuuluisat monumentit heräävät henkiin silmiesi edessä. Katso maamerkit, kuten Notre-Damen katedraali ja sen goottilaiset gargoylit, Pantheon, muinainen roomalainen amfiteatteri ja paljon muuta. Poistu syrjäytyneeltä polulta ja katso paikalliset nähtävyydet, joita saatat muuten unohtaa. Pyöräile verkkaiseen tahtiin kiertueella, joka sopii kaiken ikäisille ja -tasoisille, ja hanki vinkkejä oppaaltasi.

Pariisi: Père Lachaisen kuuluisat haudat pienryhmäkierros

5. Pariisi: Père Lachaisen kuuluisat haudat pienryhmäkierros

Historiallisella ja luonnonkauniilla Père Lachaisen hautausmaalla on joitain maailman kalleimmista ja halutuimmista hautakiinteistöistä. Se on viimeinen lepopaikka kuuluisille taiteilijoille, kirjailijoille ja muusikoille Yves Montandista ja Simone Signoretista Chopiniin ja Oscar Wildeen. Tällä 2 tunnin kävelykierroksella kuljet hautakivien, puiden ja polkujen labyrintin läpi, kun oppaasi osoittaa kuuluisat haudat ja eksentrisuudet, jotka tekevät tästä paikasta niin erityisen. Oscar Wilden hauta erottuu varmasti joukosta, peitettynä kokonaan kirkkaan punaisella huulipunalla vierailevien ihailijoiden jättämistä suudelmista. Kun ohitat Chopinin haudan, näyttää siltä, että voit melkein kuulla hänen tunnetun hautajaismarssin. Katso kuuluisan ranskalaisen näytelmäkirjailijan Molièren viimeinen leposija. Ironiasta ja satiirista kuuluisa Molière, sairas mies, jonka lääkärit pitivät häntä luulotautina, kuoli näyttämöllä näytellen hyvää miestä, joka on luulotauti, samalla kun yleisö kannusti häntä. Suosituin hauta on amerikkalaisen rocktähden Jim Morrisonin hauta. Hänen hautansa ja sitä ympäröivät ovat peitetty graffiteilla, jotka tulevat tänne tulevien fanien taholta. Nauti kävelystä ainutlaatuisella hautausmaalla ja elä uudelleen joidenkin maailman mahtavien elämää.

Pariisista: Givernyssä sijaitsevaan Monet'n puutarhaan

6. Pariisista: Givernyssä sijaitsevaan Monet'n puutarhaan

Tutustu Ylä-Normandiassa sijaitsevaan kauniiseen kylään ja kotiin, jossa impressionistiset taiteilijat Claude Monet viettivät elämänsä viimeiset 40 vuotta. Vieraile viehättävässä Givernyn kylässä ja selvitä, miksi se osoittautui niin inspiraation lähteeksi impressionistisille taiteilijoille. Kun siirryt Pariisista, katso sisälle taloon, jossa Monet asui ja työskenteli. Seine-joen upeassa laaksossa sijaitseva puutarha ja ympäristö muodostivat suuren osan hänen maalaustensa aiheista sen jälkeen, kun hän muutti sinne vuonna 1883. Kun olet nähnyt huoneet, joissa taiteilija asui perheensä kanssa, kävele 2 ainutlaatuisessa puutarhassa, joita Monet suunnitteli ja muokkasi koko elämänsä. Katso yli 100 erilaista kukkatyyppiä ja toisiinsa kietoutuneita lehtiä Monetin kukkapuutarhassa. Sitten tuntuu kuin olisit astunut johonkin hänen maalauksistaan japanilaisessa puutarhassa. Mene järvelle, joka on täynnä lumpeita, ja ymmärrä paremmin, miksi Monet käytti tätä puutarhaa inspiraationa yli 250 maalaukselleen.

Pariisi: La Nouvelle Eve Cabaret Show shampanjan kera.

7. Pariisi: La Nouvelle Eve Cabaret Show shampanjan kera.

Nauti värikkäästä kabaree-illasta Pariisin Montmartren tarinallisella alueella. Siemaile puoli pulloa samppanjaa esityksen aikana.Hyväksyttiin. Mene Moulin Rougen lähellä sijaitsevaan tyylikkääseen La Nouvelle Eve -tapahtumapaikkaan ja matkusta ajassa taaksepäin 1920-luvun upeassa sisustuksessa ja vilkkaassa tunnelmassa. Paris je t'aime -show'n aikana näyttelijät upottavat sinut Pariisin rikkaaseen taidehistoriaan Edith Piafin musiikin ja hänen unohtumattoman La Vie en Rose -kappaleensa kautta. Katsele viihdyttävää sekoitusta klassista ja modernia koreografiaa, häikäiseviä pukuja ja koomisia numeroita, kun voit vapaasti taputtaa mukana - yleisön osallistuminen on suositeltavaa. Esitys huipentuu kuuluisan cancan-tanssin jännitykseen.

Pariisi: Louvre Masterpieces -kierros ennakkoon varatuilla lipuilla

8. Pariisi: Louvre Masterpieces -kierros ennakkoon varatuilla lipuilla

Tutustu Pariisin Louvren mestariteoksiin tällä opastetulla kierroksella, joka sisältää ennakkoon varatut liput etuoikeutettuun sisäänpääsyyn. Navigoi kahdeksan kuraattoriosaston 35 000 taideteoksen läpi helposti oppaan johdolla ja löydä sellaisia helmiä kuin "Milon Venus" ja "Napoleonin kruunajaiset"."Hyvä. Tapaat oppaasi ja astut taiteen maailmaan viipymättä. Näe mestariteoksia hukkumatta museon massiiviseen kokoelmaan. Löydä klassikkoteoksia tuhlaamatta energiaa loputtomien näyttelyesineiden etsimiseen. Tutustu teoksiin ja kosketa niiden tarinoita. Ihaile Mona Lisan hymyä ja katsele elämää suurempia "Karyatidit"-patsaita. Arvosta 'Samothrakin siivekäs voitto' -patsaan siipien yksityiskohtia. Ihaile freskoja, kuten "Venus ja kolme armoa". Astu sisään tyylikkääseen Salon Carré -salonkiin. Tutustu italialaisen renessanssin aarteisiin, kuten Michelangelon "Hääjuhla Kaanassa" ja "Orjat". Sukella ranskalaiseen romantiikkaan: 'Meduusan lautta', 'Vapaus johtaa kansaa' ja 'Napoleonin kruunajaiset'.' Katsele uusklassista 'Cupidon suudelman elvyttämää Psykettä'. Rentoudu erityisesti laaditun matkasuunnitelman avulla, jonka avulla näet Louvren tärkeimmät mestariteokset.

Pariisista: Lounas 3 ruokalajin lounaalla.

9. Pariisista: Lounas 3 ruokalajin lounaalla.

Tutustu Champagnen alueeseen opastetulla päiväretkellä Pariisista. Vieraile viinikellareissa samppanjantuottajien kellareihin, tutustu alueen historiaan, maistele paikallisia viinejä ja nauti herkullinen lounas paikallisessa ravintolassa. Aloita retki noutamalla sinut hotellistasi tai majoituspaikastasi ja suuntaa kohti Champagne-kaupungin sydäntä. Épernayhin, samppanja-alueen sydämeen. Osallistu opastetulle kierrokselle yhdessä suurista viinitiloista. samppanjataloihin, kuten Mercier, Nicolas Feuillatte, Veuve Clicquot, Taittinger, Moet & Chandon tai muihin kuuluisiin samppanjataloihin, saatavuuden mukaan, sekä myöhemmin päivällä pienemmällä tilalla. Tutustu nimikkolähteen historiaan ja siemaile hienoa samppanjaa. Tutustu paikalliseen gastronomiaan ja nauti 3 ruokalajin lounas paikallisessa ravintolassa. Tutustu viiniköynnöksiin henkilökohtaisesti, kun kokenut oppaasi kertoo sinulle viininviljelystä. eri rypälelajikkeista, terroirista ja siitä, mikä tekee samppanjasta niin kuuluisan. Vieraile paikallisessa samppanjatalossa ja tapaa ihmiset, jotka ovat tämän samppanjan valmistuksen takana. hienon juoman takana. Maista heidän tyylikästä ja eksklusiivista tuotettaan ja kuule historiasta. heidän samppanjatilansa historiasta. Lopetatte retken hotellillenne, kun olette maistaneet ja kokeneet parhaat palat. mitä samppanjalla on tarjota. Kierroksen päätteeksi ymmärrät paremmin erilaisia samppanjavalmisteita. Champagne, kuten Blanc de Blancs, Blanc de Noirs ja Champagne rosé. sekä Grands Crusin ja Premiers Crusin välinen ero ja käsite "Champagne". Champagne terroir -käsitteen käsite.

Père Lachaisen hautausmaa: Opastettu 2 tunnin pienryhmäkierros

10. Père Lachaisen hautausmaa: Opastettu 2 tunnin pienryhmäkierros

Père Lachaisen hautausmaa avattiin ensimmäisen kerran Pariisissa vuonna 1804. Nykyään se on Pariisin suurin hautausmaa, ja siellä on monien kuuluisien taiteilijoiden, kirjailijoiden ja poliitikkojen haudat, mukaan lukien Chopin, Jim Morisson, Oscar Wilde ja Edith. Piaf ja Delacroix. Tällä opastetulla vierailulla tutustu hautausmaan halki ja tutustu hautojen varrella oleviin erilaisiin arkkitehtuuriin ja veistoksiin, joita on täydennetty oppaasi kiehtovilla anekdootilla ja historiallisilla selityksillä, mukaan lukien selitys Pèren nimen luomisesta ja alkuperästä. Lachaisen hautausmaa sekä kauniiden hautojen ja legendojen, kuten tähtien ylittäneen Heloisen ja Abelardin, löytö.

132 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 9

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Covid-kauden jälkeen kaupunki oli täynnä vierailijoita. Tärkeimmät turistinähtävyydet eivät olleet kovin miellyttäviä tehdä, koska ihmisiä oli liikaa. Tämä aarteenetsintä vei meidät pienille kujille, joita useimmat ihmiset eivät tunteneet. Hän sai meidät löytämään Montmartren alueen upeita kulmia. Suosittelen sitä kaikille!

Erittäin viihdyttävä kävelymatka, jossa noin 9 arvoitusta ratkaistava ja vastaukset löytyvät matkan varrelta. Lähtö on Moulin Rougessa ja loppu Sacre Coeurissa. Sen lisäksi saat paljon vähän tietoa. Kesto, riippuen kuinka nopeasti juoksee, istu alas ja ratkaise kysymys, hyvä tunti.

Excellent way to get to know the city without big tourist groups. Interesting places and stories.