Valitse päivämäärät
Pariisi

Ryhmille

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
73 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 73

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Saat mitä maksat. Palvellaan saapumisjärjestyksessä. Risteilyt ovat täynnä lapsia, jotka juoksevat kaikkialla, ja aikuiset aikuiset taistelevat yläkannen istuimista. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Laivalla on ostettavissa välipaloja ja jos haluat vain rentoutua, väkijoukosta huolimatta, tämä on mukavaa toimintaa koko perheelle. Jos haluat jotain intiimimpää tai romanttisempaa, tämä risteily ei ole sitä.

Se oli kaunista, vaikka säästä ei ollut ihanteellista. Mutta koska melkein kaikki penkit olivat peitossa, baari mukaan lukien, ei sade meitä haitannut. Ja yöllä on melkein sama, onko kirkasta taivaasta vai sadetta, sillä öinen Pariisi on maaginen! Meitä seurasi viileä ja ei liian kova musiikki ja lasi samppanjaa - se ei voisi olla parempi. Eiffel-torni syttyy lähdettäessä ja saapuessa. Se oli todella mukavaa!

Upea johdanto torniin ja sen historiaan, ja sitten mahdollisuus nousta hissillä aina huipulle, minkä teimme. Kaiken kaikkiaan loistava nopea ja nautinnollinen kiertue. Oppaamme piti lippua tapaamispaikan yksityiskohtien mukaisesti, mutta jos se ei ollut oranssi lippu eikä hänellä ollut lainkaan opasmerkintöjäsi. Emme olleet varmoja siitä, missä olimme ja oliko oppaamme "laillinen" alussa.

Ei liian hyvä, ei mitä odotin .. ei ollut auringonlaskua, ei selityksiä näkemistämme rakennuksista, kokeile muita tarjouksia, koska valinnanvaraa on paljon ja sinun on tietysti maksettava enemmän .. ei mennyt illallisristeily, koska emme ole varmoja, vain siltä varalta, että saamme matkapahoinvoinnin veneessä mieluummin illallista jossain.

Risteily oli upea! Toivottavasti kun menet, luottokorttiautomaatti toimii, sillä sinun on ostettava juomasi, joten ota euroja mukaan. Jos aiomme tehdä sen uudelleen, valitsisimme risteilyn illallisen kanssa tai jos ei illallisen kanssa, niin pidempään. Se oli vain liian lyhyt!