Lisää päivät

PariisiNähtävyydet pyörillä

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Nähtävyydet pyörillä

Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

1. Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Koe Pariisin parhaat puolet vain yhdessä, kahdessa tai kolmessa päivässä tällä hop-on hop-off -kierroksella! 100-prosenttisesti puhtaat bussit tarjoavat mukavan ja kätevän tavan tutustua kaupungin tärkeimpiin maamerkkeihin ja nähtävyyksiin, kuten Louvre-museoon, Notre-Damen katedraaliin, Champs-Elysées'lle, Riemukaarelle, Eiffel-torniin ja paljon muuta. Kaupunkikierroksen aikana voit käyttää audio-oppaan selostusta oppiaksesi lisää Pariisista ja hypätä pois millä tahansa pysäkillä tutustuaksesi nähtävyyksiin tarkemmin. Käy Louvre-museossa, ihaile Notre Damen katedraalia, tee ostoksia Champs-Elysées-kadulla, käy Riemukaaren huipulla tai Eiffel-tornissa ja nauti upeista näkymistä kaupunkiin. Kävele Latinalaisessa korttelissa, Marais'ssa tai Ile de Saint Louis'ssa ja opi lisää Pariisista audio-oppaan selostuksen avulla. Pikkulapsille on tarjolla lapsiystävällinen kanava englanniksi ja ranskaksi. Lippusi on voimassa 24, 48 tai 72 tuntia ensimmäisestä validoinnista lähtien, ja voit nousta bussiin ja poistua siitä niin monta kertaa kuin haluat voimassaoloaikana. Reitin pysäkit ovat seuraavat: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Pariisi2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Pariisi4. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Pariisi6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Pariisi7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Pariisi10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Pariisi

Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

2. Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

Tämän elämyksen aikana voit ihailla Pariisin vaikuttavaa maisemaa kaksikerrosbussin kyydistä. Hop-on hop-off -kierroksen pituudeksi voit valita joko 24 tai 48 tuntia. 48 tunnin deluxe-päivitykseen kuuluu myös lippu Seine-joen venekierrokselle. Näe muun muassa Sacre Coeur ja Notre Dame sekä muita nähtävyyksiä. Ihaile Opera Garnieria, Champs-Elysées'tä, Louvrea ja historiallisesti merkittävää Grand Palaisia. Päivittäisiä lähtöjä sisältävällä kierroksella on myös selostus. Kierroksella on useita pysäkkejä, joilta voit aloittaa kierroksen Eiffel-torniChamps de MarsOpéra GarnierLouvre-Pyramide, Big Busin toimipisteLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d’OrsayChamps-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Pariisista: Giverny Day Trip äänioppaan tai live-oppaan kanssa

3. Pariisista: Giverny Day Trip äänioppaan tai live-oppaan kanssa

Nauti puolen päivän matkasta Claude Monet'n entiseen kotiin, joka on yksi kuuluisimmista ranskalaisen impressionismin maalareista. Sijaitsee pienessä Givernyn kylässä Seine-joen rannalla 80 mailia Pariisista länteen. Hänen poikansa testamentti talon ja puutarhat Académie des Beaux-Artsille vuonna 1966. Ne avattiin julkiseksi museoksi vuonna 1980 laajamittaisten restaurointitöiden jälkeen. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen kiertueesi on joko opastettu, ääniopastettu tai omalla vapaa-ajalla. Lähde Pariisista ja matkusta mukavalla ilmastoidulla bussilla. Koska Givernyyn ei ole suoraa julkista liikennettä, tämä on ihanteellinen tapa päästä sinne. Aja Pariisin läntisten alueiden kautta ja käänny Normandian moottoritielle Bonnièresiin asti. Kun olet ylittänyt Seine-joen Vernonissa, jatka Givernyyn Euren metsäisten tasangojen läpi. Giverny houkutteli 1800-luvulla useita impressionistisia maalareita, joista useimmat seurasivat liikkeen perustajan Claude Monetin johtoa, joka asui siellä 43 vuotta. Vieraile Mestarin talossa, jossa upeat värit ja lumoava puutarha on suunniteltu kuin taideteos. Häikäise kukkapenkit ja kasvit ja saat käsityksen taiteilijan tunteista ja inspiraatioista seisoessasi kuuluisien lumpeiden ja itkevien pajujen edessä ihastuttavassa vesipuutarhassa.

Pariisista: Giverny w/ Monet's House & Gardens Half-Day Tour: Giverny w/ Monet's House & Gardens Half-Day Tour

4. Pariisista: Giverny w/ Monet's House & Gardens Half-Day Tour: Giverny w/ Monet's House & Gardens Half-Day Tour

Lähde matkalle Claude Monet'n kukkivalle kartanolle Givernyyn ja tutustu vaikuttavaan impressionistiseen taidesuuntaukseen. Matkusta Pariisista Givernyn viehättävään maalaiskylään ilmastoidulla linja-autolla. Noin tunnin kestävän ajomatkan aikana oppaasi kertoo päivän ohjelmasta. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Claude Monet'n säätiö, jossa saat lyhyen mutta informatiivisen esittelyn kartanosta, jossa impressionistien mestari asui. Perehdytyskierroksen jälkeen voit tutustua Monet'n taloon ja puutarhoihin omassa rauhassasi kätevän itseopastavan äänisovelluksen avulla. Kuljeskele puutarhan liljalampareiden pippuroimilla lammilla, jotka Monet'n omat mestariteokset tekivät kuuluisiksi. Ihaile upeaa kukkien räjähdysmäistä räjähdystä ja kulje taiteilijan murattipihlajaan puetun talon ympäri, joka on kunnostettu näyttämään siltä, miltä se olisi näyttänyt maalarin elinaikana. Voit myös syödä lounasta jossakin kaupungin rauhallisista baareista tai ravintoloista. Lounaan jälkeen voit ryhmittyä uudelleen ja tehdä lyhyen matkan takaisin Pariisiin, ja sinulla on riittävästi aikaa nauttia toisesta hauskasta aktiviteetista Pariisissa. Hyödynnä tämä vertaansa vailla oleva kokemus yhdessä Ranskan valokuvauksellisimmista ja ainutlaatuisimmista kohteista.

Ohita jono: Puolen päivän Versailles-kierros Pariisista

5. Ohita jono: Puolen päivän Versailles-kierros Pariisista

Liity mukaan ammattioppaiden vetämälle kierrokselle. Pääset kierrokselle Versailles'n upeassa palatsissa ja voit nauttia mahdollisuudesta ohittaa jonot. Sinut johdatetaan palatsin historian läpi. Versailles'n palatsi on yksi maailman tärkeimmistä monumenteista. Tämä Aurinkokuninkaan koti tuo pariisilaisen hovin kunnianpäivät silmiesi eteen. Hämmästele palatsin kauniita huoneita, kuten valtionasuntoja ja peilisalia sekä kuningattaren ja kuninkaan yksityisasuntoa. Kun olet kokenut upean sisustuksen, saat vapaasti tutkia palatsin kaunista puutarhaa. Alue on täynnä patsaita, rintakuvia ja marmorivaaseja, jotka ovat perua vuodelta 1661, ajalta jolloin veistäjiä ohjeisti Aurinkokuninkaan virallinen maalari, Charles Le Brun.

Pariisista: Givernyssä sijaitsevaan Monet'n puutarhaan

6. Pariisista: Givernyssä sijaitsevaan Monet'n puutarhaan

Tutustu Ylä-Normandiassa sijaitsevaan kauniiseen kylään ja kotiin, jossa impressionistiset taiteilijat Claude Monet viettivät elämänsä viimeiset 40 vuotta. Vieraile viehättävässä Givernyn kylässä ja selvitä, miksi se osoittautui niin inspiraation lähteeksi impressionistisille taiteilijoille. Kun siirryt Pariisista, katso sisälle taloon, jossa Monet asui ja työskenteli. Seine-joen upeassa laaksossa sijaitseva puutarha ja ympäristö muodostivat suuren osan hänen maalaustensa aiheista sen jälkeen, kun hän muutti sinne vuonna 1883. Kun olet nähnyt huoneet, joissa taiteilija asui perheensä kanssa, kävele 2 ainutlaatuisessa puutarhassa, joita Monet suunnitteli ja muokkasi koko elämänsä. Katso yli 100 erilaista kukkatyyppiä ja toisiinsa kietoutuneita lehtiä Monetin kukkapuutarhassa. Sitten tuntuu kuin olisit astunut johonkin hänen maalauksistaan japanilaisessa puutarhassa. Mene järvelle, joka on täynnä lumpeita, ja ymmärrä paremmin, miksi Monet käytti tätä puutarhaa inspiraationa yli 250 maalaukselleen.

Pariisi: Kahden tunnin yökierros avokattobussilla

7. Pariisi: Kahden tunnin yökierros avokattobussilla

Matkaa Pariisin sydämeen auringonlaskun jälkeen ja ihaile Valojen kaupungin upeasti loistavia monumentteja eturivipaikalta. Astu avokattoisen bussin kyytiin Champs-Elysées'llä ja aloita nähtävyyskierros, jolla voit ihailla muun muassa Eiffel-tornia, Notre-Damea ja monia muita kohteita. Katsele Louvren lasipyramidin rakenteita samalla, kun kuuntelet englantia ja ranskaa puhuvan oppaan selostusta, tai monikielistä audio-opasta. Saat lisäksi ilmaisen etulehtisen, jossa on erityistarjouksia ja suosituksia.

Tutustu Pariisin iltaan vintage-autolla paikallisen kanssa

8. Tutustu Pariisin iltaan vintage-autolla paikallisen kanssa

Koe kauniita rakennuksia ja henkeäsalpaavia näkymiä Pariisin yössä yhden tunnin kierroksella klassisessa Citroen 2CV:ssä. Ranskalaisen autoteollisuuden ikoni, Citroen 2CV oli tuotannossa 1948-1990. Sen tunnistettava muotoilu saa sydämen tykyttämään. Selvitä, miksi Pariisi on Valojen kaupunki, ja kuule kuinka siitä tuli Euroopan ensimmäinen kaasulamppuja käyttävä kaupunki vuonna 1828. Henkilökohtainen kuljettajasi noutaa sinut hotelliltasi, tai mistä tahan muualta Pariisista ja ajaa pitkin Champs Elyseetä kauniille Riemukaarelle. Katsele kaunista Eiffel-tornia, joka on vielä vaikuttavampi iltaisin, kun se on täysin valaistu. Ohita Louvre, ja matka jatkuu Notre Damen katedraalille, Garnierin oopperalle, Ile de la Citelle ja moneen muuhun kohteeseen.

Pariisi: Tuk-Tuk-kierros, jossa nouto

9. Pariisi: Tuk-Tuk-kierros, jossa nouto

Kiipeä ympäristöystävällisen tuk-tukin kyytiin erilaista Pariisin kiertoajelua varten ja tutustu kuuluisiin katuihin sähköajoneuvolla. Valitse shortsikierroksen vaihtoehdoista saadaksesi hyvän yleiskuvan kaupungista, tai päivitä puoli-, pikku- ja kokopäiväkierroksiin saadaksesi kattavamman kokemuksen. Hyödy noutamisesta hotellistasi ja mahdollisuudesta mukauttaa matkasuunnitelma mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Ota enintään 3 ystävääsi mukaan 1-4 hengen Tuktuk-kierrokselle. Näe kaikki maamerkit ja kerro kuljettajalle, missä haluatte pysähtyä ja kuinka pitkäksi aikaa, kun ajatte kaupungin läpi.

Pariisi: 2,5-tuntinen ryhmä Segway-kierros

10. Pariisi: 2,5-tuntinen ryhmä Segway-kierros

Pariisissa on niin paljon näytettävää, ja koko matkan ajan matkustat oppaan kanssa, joka on niin ylpeä voidessaan viedä sinut tällaiselle upealle kierrokselle. Koko tämän kokemuksen ajan nautit todella siitä, mikä on todella kaiken kattava pariisilainen kokemus. Aloitat kierroksesi Invalidien kansallisen residenssin läheisyydestä, ennen kuin siirryt kohti suurinta museota ja kuninkaallista residenssiä, Louvrea, ohittaen matkan varrella upeita historiallisia maamerkkejä. Kun liu'utat turvallisesti eteenpäin, ohitat Pariisin kauneimman sillan, Alexandre III:n, sekä yhden Pariisin ikonisimmista monumenteista, Grand Palais'n ja Petit Palais'n. Myöhemmin jatkat matkaa Pariisin keskeiselle aukiolle, Place de la Concordelle. Kierroksen päätteeksi voit nauttia upeasta näköalasta ikoniseen Eiffel-torniin!

117 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 8

Immersiivisiä elämyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Nähtävyydet pyörillä

Nähtävyydet pyörillä: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Erittäin hyvä saada hyvä yleiskuva Pariisista ja kokea tärkeitä nähtävyyksiä lyhyessä ajassa. Bussit kulkevat säännöllisesti lyhyin väliajoin, joten sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ääniopas tarjoaa erittäin kattavaa ja mielenkiintoista tietoa. Bussinkuljettajat ovat erittäin ystävällisiä. Unohdin älypuhelimeni bussiin, ja tietokeskuksen linja-autonkuljettajat löysivät BigBusin, jossa olimme, ja se oli itse asiassa yhä siellä. Pystyimme sitten viemään toisen BigBusin ilmaiseksi Notre Dameen, missä bussinkuljettaja odotti minua kännykkällään. Se oli erittäin, erittäin asiakasystävällinen.

Erittäin hyvä illallinen miellyttävällä ilmapiirillä ja erittäin ystävällisillä ihmisillä. Henkilökunta puhuu mitä tahansa kieltä, joten viestintä on myös helppoa. Suosittelen, että valitset juomasi heti varauksen tekemisestä, jotta palvelusta tulee ketterämpi ja juomasi odottavat sinua eikä päinvastoin.

Nautimme todella iltakierroksesta avoimen ylälinjan bussissa! Oli mukava kokemus nähdä Pariisin nähtävyydet valaistuna yöllä. Voimme suositella kiertuetta. On myös mukavaa, että saat tietoa Pariisin nähtävyyksistä kaikilla kielillä kuulokkeiden kautta.

Erinomainen, hyvä kuljettaja. Näimme kaupungin symbolisimmat monumentit. Minun täytyy vain nähdä panteoni. Kolofoni Eiffel-tornin kanssa. 100% suositeltavaa

Fantastinen kokemus niille, jotka haluavat vierailla kaupungissa illalla