Valitse päivämäärät
Pariisi

Kävelyretket

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
115 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 115

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Kävelykierrokset

Kävelykierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Kiertue oli hyvin järjestetty. Saavuimme palatsiin ripeästi oppaanamme, Laura sai lippumme ja menimme sisään erillisestä sisäänkäynnistä. Hänen selityksensä oli erittäin viihdyttävä ja informatiivinen. Hän piti meidät kaikki kihloissa ja arvaili tiettyjen huoneiden tai historiallisten tapahtumien yksityiskohtia. Hänen huumorinsa ja ulospäin suuntautuva persoonallisuutensa tekivät kokemuksesta nautinnollisemman.

Really good tour, we got so much more out of the visit than without our wonderful guide Gabriella. She gave us insights into history of Versailles in a very interesting and also fun way. She built the tour around interesting stories, what a hreat way to introduce Versailles! We also highly recommend the garden tour and all the fantastic stories behind it.

Covid-kauden jälkeen kaupunki oli täynnä vierailijoita. Tärkeimmät turistinähtävyydet eivät olleet kovin miellyttäviä tehdä, koska ihmisiä oli liikaa. Tämä aarteenetsintä vei meidät pienille kujille, joita useimmat ihmiset eivät tunteneet. Hän sai meidät löytämään Montmartren alueen upeita kulmia. Suosittelen sitä kaikille!

Erittäin viihdyttävä kävelymatka, jossa noin 9 arvoitusta ratkaistava ja vastaukset löytyvät matkan varrelta. Lähtö on Moulin Rougessa ja loppu Sacre Coeurissa. Sen lisäksi saat paljon vähän tietoa. Kesto, riippuen kuinka nopeasti juoksee, istu alas ja ratkaise kysymys, hyvä tunti.

Excellent way to get to know the city without big tourist groups. Interesting places and stories.