Valitse päivämäärät
Pariisi

Ensikertalaisille

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Vesiaktiviteetit
18 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 18

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Ensi kertaa vieraileville

Ensi kertaa vieraileville: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Olin varannut liput Louvreen/Pariisiin. Annoin vahingossa väärän sähköpostiosoitteen ja huomasin sen vasta vähän ennen kirjoittamista. Soitettuamme vihjepuhelimeen, saimme heti erittäin asiantuntevaa apua ja onneksi pystyimme pitämään ajan klo 15.30 lipun lähetyksen jälkeen. Peukut pystyssä tästä palvelusta. Milloin tahansa uudestaan tämän portaalin kautta :-)

Skip-the-line lipulla pääsi suoraan museon toiselta laidalta sisään turvatarkastuksen läpi C-ovesta. C-ovelle oli selkeä ohjaus pääaukiolta. Alaikäisen lapsen henkilötodistus tarkastettiin koska hän pöäsi ilmaiseksi sisään. Puhtaan ja väljät wc-tilat. Paljon ihmisiä liikkeellä puolen päivön aikaan. Hienoja maalauksia (Monet, Van Gogh, Manet jne.).

Meillä oli 1 päivän lippu, mutta emme voineet nähdä kaikkia nähtävyyksiä, joissa halusimme käydä. Ainoa valitukseni oli, että jotkut nähtävyydet olivat lähellä aikaisemmin kuin itse puisto. Myös esitysajat tulee ilmoittaa, jotta ihmiset pääsevät paikalle, jossa esitys pidetään.

Kiertue oopperan sisällä on sen arvoinen. Teimme ohjauksen itse, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä ääniohjattu. Kaikki sisällä on kaunista! Se on taiteen ja historian henkäys, joka on vierailun arvoinen. Menisi takaisin miljoona kertaa, epäilemättä!

Ei jonotusta verkkolippujen ansiosta. Ranskan, englannin ja espanjan puhujien selitykset olivat vaikeasti ymmärrettäviä. Mutta yläkannella meillä oli upea 360 asteen näkymä nähtävyyksistä. Ensikatsaukseksi venematka on erittäin suositeltavaa.