Valitse päivämäärät
Pariisi

Aktiviteetit paluumatkustajille

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Työpajat ja tunnit
  • Vesiaktiviteetit
18 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 18

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Paluumatkustajille

Paluumatkustajille: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Covid-kauden jälkeen kaupunki oli täynnä vierailijoita. Tärkeimmät turistinähtävyydet eivät olleet kovin miellyttäviä tehdä, koska ihmisiä oli liikaa. Tämä aarteenetsintä vei meidät pienille kujille, joita useimmat ihmiset eivät tunteneet. Hän sai meidät löytämään Montmartren alueen upeita kulmia. Suosittelen sitä kaikille!

Erittäin viihdyttävä kävelymatka, jossa noin 9 arvoitusta ratkaistava ja vastaukset löytyvät matkan varrelta. Lähtö on Moulin Rougessa ja loppu Sacre Coeurissa. Sen lisäksi saat paljon vähän tietoa. Kesto, riippuen kuinka nopeasti juoksee, istu alas ja ratkaise kysymys, hyvä tunti.

Risteily oli upea! Toivottavasti kun menet, luottokorttiautomaatti toimii, sillä sinun on ostettava juomasi, joten ota euroja mukaan. Jos aiomme tehdä sen uudelleen, valitsisimme risteilyn illallisen kanssa tai jos ei illallisen kanssa, niin pidempään. Se oli vain liian lyhyt!

Nous avons visité le musée en famille, avec mes 2 ados et nous avons tous les 4 fort apprécié. Mainitse spéciale pour «The Voice» et Soprano qui est très bien fait!

Excellent way to get to know the city without big tourist groups. Interesting places and stories.