Pariisi
Linna- ja palatsiretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 112 arvosteluun

Ensin puutarhassa kierrettiin pari tuntia oppaan kanssa ja sitten linnan sisällä sai vapaasti kiertää äänioppaan kanssa. Opas oli mukava ja kertoi hyvin Versaillesin historiasta. Linnan huoneissa tuli ruuhkia, vaikka sisäänkäynnillä oli ajoitettu sisäänpääsy. Tapaamispaikka löytyi helposti ja junayhteys Pariisi-Versailles oli nopea ja takaisin Pariisiin sai lähteä kun halusi. Jonon ohitus -lippu säästi runsaasti aikaa, mutta opasryhmät joutuivat silti odottamaan jonkin aikaa, mutta reilusti lyhyemmän ajan kuin ilman lippua olevat. Erittäin onnistunut kierros. Tähän aikaan vuodesta puutarhassa ei ollut vielä kaikkia istutuksia esillä, joten se vähän harmitti.

Insigth to Louvre with a wonderful guide who spoke very good english. You just need to show up at the meeting place when asked and they take care of the rest (we were unsure wether we need to change the mobile ticket ourselves to real ones, but that was luciyly not needed).

Loistavinta mitä olen ikinä kokenut, suosittelen kaikille!

Big Ben osasi asiansa loistavasti ja ammattitaitoisesti! Ei mitään valitettavaa, pelkkää positiivista palauttetta. Opas teki kirroksesta mielenkiintoisen ja humoristisen kuitenkaan unohtamatta historillista näkökantaa! =D

Vietimme ystäväni kanssa upean päivän Versaillesissa, Grand Trianonissa sekä Petit Trianonissa mukavan ja osaavan oppaamme Annan sekä muun ryhmämme kanssa! Suosittelen lämpimästi! Unohtumaton päivä!