Valitse päivämäärät
Pariisi

Linna- ja palatsikierrokset

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
75 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 75

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Linna- ja palatsiretket

Linna- ja palatsiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 112 arvosteluun

Bussi kohti versaillesia lähti toimistolta Eiffel tornin puiston läheltä. Bussimatka >30 min. Kaikki sujui loistavasti ja sujuvasti. Opas oli hauska ja tiesi historiasta paljon, osasi kertoa versaillesin historiasta hauskasti ja mielenkiintoisesti. Suosittelen aikuisille ja perheillekin. Toki muistettava ruuhkat ja tämän vuoksi ahtaatkin näyttelyhuoneet, istumapaikkoja ei juuri niissä huoneissa ollut, joissa kiersimme. Tehtiin vielä omatoiminen kävely versaillesin puutarhaan, upea paikka, jossa nähtiin tanssivat suihkulähteet. Suosittelen retkeä!

Nautimme todella opastetusta kierroksestamme Versailles'ssa ja puutarhoissa! Laura oli oppaamme ja hän oli asiantunteva ja perusteellinen. Lisäksi hän teki kiertueesta nautinnollisen ja hauskan. Puutarhakierroksellekin kannattaa lähteä mukaan, sillä puutarhat ovat pohjimmiltaan itse talon huoneiden jatke ja niistä on paljon opittavaa. Laura näytti meille puutarhoista paikkoja, joita emme olisi luultavasti löytäneet omin voimin. Kiitos!

Kiertue oli hyvin järjestetty. Saavuimme palatsiin ripeästi oppaanamme, Laura sai lippumme ja menimme sisään erillisestä sisäänkäynnistä. Hänen selityksensä oli erittäin viihdyttävä ja informatiivinen. Hän piti meidät kaikki kihloissa ja arvaili tiettyjen huoneiden tai historiallisten tapahtumien yksityiskohtia. Hänen huumorinsa ja ulospäin suuntautuva persoonallisuutensa tekivät kokemuksesta nautinnollisemman.

Really good tour, we got so much more out of the visit than without our wonderful guide Gabriella. She gave us insights into history of Versailles in a very interesting and also fun way. She built the tour around interesting stories, what a hreat way to introduce Versailles! We also highly recommend the garden tour and all the fantastic stories behind it.

Valerie oli asiantunteva ja persoonallinen opas. Toin viisihenkisen perheeni, ja hän pystyi pitämään meidät kaikki koulutettuina ja viihdyttävinä. Suosittelen tätä kiertuetta kaikille, jotka vierailevat Versaillesissa. On vaikea saada täydellistä kokemusta ymmärtämättä kaiken taustaa. Viisi tähteä!