Valitse päivämäärät
Pariisi

Showt

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
20 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 20

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 15 435 arvosteluun

Ihana Show, Upea sali, hurmaava paikan näyttäjä hauskuutti ja tarjosi ensin ihan surkeaa paikkaa, johon tietysti reagoin ja häntä nauratti, olinhan kuitenkin ostanut liput jo vuotta aiemmin ;) Päästiin parvelle ja hyville paikoille. Sitten kattolamppu oli tiellä, noooh ...näillä mennään ajattelin...kun valot himmeni kattolamppukin edestämme jatkoi matkaansa...yes. Upea esitys ja käsittämättömän taitavia duettoja tanssin lomassa. Käärme esitys ei mielestäni toiminut, voisi poistaa kokonaa!! Naiset olivat kauniita ja miehet komeita. Puvut hurmaavia. Hienoa oli nähdä niin paljon tanssijoita lavalla ja vaikka esityksiä on 2 pr ilta joka päivä, olisin luullut, että paatuminen näkyisi silmiin pistävästi. hih...etsin ammattisilmilläni hyvä nilkkaisia naistanssijoita...muutamat löysinkin. Vauhtia riitti ja shampanjaa tuli reilusti, pullo per pariskunta ...trebien. Oli ikimuistoinen ilta, menen toistekkin !!

Se oli - kuten odotettiin - erittäin täynnä kaikkialla pääsiäisenä, paljon turisteja. Se ensin. Tapaamispaikkamme annettiin klo 10.10, meidän piti olla paikalla 15 minuuttia ennen. Päädyimme odottamaan 50-60 minuuttia ennen kuin bussi tuli ja se vihdoin alkoi. Opas puhui englantia ja vastasi myös kysymyksiin. Bussimatka sujui hyvin. Versaillesin palatsi ja puutarhat ovat yksinkertaisesti näkemisen arvoisia. Jonotimme vielä hetken ja se oli täynnä kaikkialla, mutta sen ei pidä antaa häiritä. Voin suositella tätä kiertuetta milloin tahansa. Linnan sisäänkäynnin tiskillä oli QR-koodi vierailua varten. Valitettavasti matkapuhelimen QR-koodi (äänioppaan sijaan) ei toiminut puhelimessani. Mutta se johtui todennäköisesti kännykästäni. Voit sitten noutaa äänioppaita muualta palatsista. Muuten oli tosi kiva kiertue. Kysy kysymyksiä ranskaksi tai englanniksi.

Organisaatio toimi erittäin hyvin. Tietenkin, kuten muut matkustajat olivat jo sanoneet, bussi oli liian myöhässä. Aikaa oli kuitenkin riittävästi. Junalla olisimme kuitenkin olleet paljon nopeampia kuin bussilla. Bussi oli jumissa ruuhkaliikenteessä ja paluumatka kesti yli tunnin. Muuten erittäin hyvin järjestetty mukava opas. Kaikki kivaa

Se on hyvin monipuolinen esitys, jossa he puhuvat ranskaksi ja englanniksi tavoittaakseen suuren osan yleisöstä. Henkilökunta oli ystävällistä ja ilta oli viihdyttävä. Se ei ole halpaa toimintaa, mutta se on sen arvoista nähdä tyypillinen pariisilainen kabaree.

Todella upea kokemus! Käytiin työporukalla ja kaikki olivat varsin tyytyväisiä. Mahtavat paikat, hyvä ruoka ja uskomaton show. 6/5!