Valitse päivämäärät
Pariisi

Päiväretket

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Vesiaktiviteetit
123 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 123

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Päiväretket

Päiväretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 813 arvosteluun

Bussi kohti versaillesia lähti toimistolta Eiffel tornin puiston läheltä. Bussimatka >30 min. Kaikki sujui loistavasti ja sujuvasti. Opas oli hauska ja tiesi historiasta paljon, osasi kertoa versaillesin historiasta hauskasti ja mielenkiintoisesti. Suosittelen aikuisille ja perheillekin. Toki muistettava ruuhkat ja tämän vuoksi ahtaatkin näyttelyhuoneet, istumapaikkoja ei juuri niissä huoneissa ollut, joissa kiersimme. Tehtiin vielä omatoiminen kävely versaillesin puutarhaan, upea paikka, jossa nähtiin tanssivat suihkulähteet. Suosittelen retkeä!

Minulla ei ole sanoja kuvaamaan tätä kokemusta. Olen aina halunnut mennä Disneylandiin ja kun se todella tapahtui, olin yli kuun. Palvelu ja kuljetus olivat erinomaisia. Kaikki ajallaan. Minulla oli yli 10 tuntia aikaa viettää Disneylandia ja nautin jokaisesta viimeisestä sekunnista

Vain super hyvä. Loistava kohtauspaikka löytyi. Minun neuvoni, jos haluat nähdä ilotulituksen lopussa, on siirtyä metroon ja junalla (melko helpompi tapa), sillä bussi lähtee jo klo 21. Jokainen, jota se ei kiinnosta, on ehdottomasti suosituksen arvoinen.

Helppo varata ja kaikki toimi.

Varaus oli helppo tehdä ja kohde oli erinomainen lapsiperheelle.