Valitse päivämäärät
Pariisi

Aktiviteetit pariskunnille

  • Pääsyliput
  • Pääsyliput ja isäntä
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Yksityiskierrokset
117 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 117

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 926 arvosteluun

tämä oli ihana! Varasin romantiikkapaketin tyttärelleni ja minä luettuani muita arvosteluja. lisäkommenttini tästä (lukuun ottamatta sitä, että saan istua ikkunalla ja hienoja juomia odottamassa kun astuimme kyytiin) oli se, että näytti siltä, että istuimme veneen "aikuisten" päässä erossa suurista, äänekkäistä perheistä. . tämä oli mukavaa. jos meillä olisi muu perhe mukanamme, sopisimme tietysti siihen päähän haha. ruoka oli hienoa. valitsimme pihvin, mutta kävi ilmi, että lasten ateria oli erilainen, joten hän sai kanaa. mutta hyvää sekin oli. musiikkia soi koko ajan, joten käytin Google Mapsia nähdäkseni mitä kaikkea menimme ohi. alkupalat tarjoiltiin ennen kuin pääsimme liikkeelle. nousimme kyytiin 40 minuuttia etukäteen, joten mielestäni se teki ateria-ajastustamme mukavan. paljon aikaa syödä ja nauttia risteilystä.

Laiva oli erittäin mukava, se on ilmastoitu, mikä oli upeaa, koska se oli kuuma päivä. Kaikki tuolit ovat ulospäin, ja näkymä oli kaunis! Meille tarjottiin 3 ruokalajia, joissa oli 2 vaihtoehtoa pääruoaksi ja jälkiruoaksi. Oli todella rentouttavaa pitkän kävelypäivän jälkeen! Auringonlasku oli upea, paljon mahdollisuuksia ottaa kuvia.

Ruoka oli melko hyvää hintaan, vene tarjosi upeat näkymät joen varrella oleville nähtävyyksille (mene veneen päälle upeita kuvia varten illallisen jälkeen), ja henkilökunta oli erittäin tehokasta ja ystävällistä. Tämä on paras kahdesta Pariisissa tekemämme jokiristeilystä. Suosittelen ehdottomasti.

Upea kokemus koko perheelle. Lapset lumoutuivat valaistusta Eiffel-tornista. Ruoka on keskimääräistä, lapsille oli kiinteä menu, jossa oli kanaa ja perunoita, mistä he eivät olleet innoissaan, koska he odottivat parempaa illallista.

Mukava kokemus elää, kun aurinko on laskeutunut kokonaan ihailemaan öisin valaistua Pariisia. Valaistu Eiffel-torni on nähtävyys. Illallisen laatu ylitti selvästi odotukset. Helppo löytää kohtauspaikka.