Suosittelemamme elämykset kaupungissa Yhdysvallat

NYC: Vanderbilt Experience Ticket: SUMMIT One Vanderbilt Experience Ticket

1. NYC: Vanderbilt Experience Ticket: SUMMIT One Vanderbilt Experience Ticket

Käy SUMMITissa, joka sijaitsee ikonisen modernin maamerkin One Vanderbiltin huipulla. Tutustu paikkaan, joka muuttaa suhdettamme kaupunkeihin, ympäristöön ja meihin itseemme immersiivisten, moniaististen kokemusten avulla.MITMIT on paikka, joka muuttaa suhteemme kaupunkeihin, ympäristöön ja meihin itseemme. Käy Grand Central Terminalin pääaulassa ja tutustu sen luomisen tarinaan. Opi kaikki nähtävyydestä, joka on suunniteltu ylittämään arkipäiväinen olemassaolo, ja tutustu tilaan uudella kiehtovalla tavalla. Aloita aisteja stimuloivalla hissimatkalla 91. kerrokseen. Siirry SUMMIT AIRiin, joka on Kenzo Digitalin suunnittelema uusi tapa nähdä tilaa ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. AIR tarjoaa uudenlaisen perspektiivin, kun Manhattanin horisontti heijastuu ympärilläsi ja kahdessa kerroksessa on lattiasta kattoon ulottuvia peilejä. Testaa sitten rajasi SUMMIT LEVITATIONissa ja nauti siitä, miten huikeaa on astua kaupungin ylle kahdella lasisella reunalla, jotka riippuvat 1 063 jalan korkeudessa Madison Avenuen yläpuolella. Katso, kuinka kuvasi leijuu pilvissä multimedianäytöllä, ja ota yhteys leikkisään puoleesi hopeapallon AFFINITY-huoneessa. Kun saavut 93. kerrokseen, voit ihailla NYC:n nähtävyyksiä ja ääniä toisesta näköalapaikasta ulkona olevalta näköalatasanteelta. Jos haluat intiimimmän, aikuisystävällisen iltakokemuksen, valitse SUMMIT Air at Night -tapahtuman aikana. Vieraat voivat nauttia pääsystä kaikkiin nähtävyyden alueisiin, LED-valoshow'sta ja sitä säestävästä eloisasta musiikista sekä cocktaileista, joita voi ostaa 93. kerroksen baarista.

NYC: Edge Observation Deck Pääsylippu

2. NYC: Edge Observation Deck Pääsylippu

Hanki pääsyliput Edgeen, arkkitehtuurin, insinööritaidon ja teknologian ihmeeseen, joka on ripustettu ilmaan yli 1100 jalkaa maanpinnan yläpuolelle. Koe tunne, että leijut taivaalla, ja katsele koko Manhattanin horisonttia Edgen ainutlaatuiselta näköalapaikalta Midtown Manhattanin länsipuolelta.Hyvä on, että voit nähdä koko Manhattanin horisontin. Aloita matkasi The Shops at Hudson Yardsin 4. tasolta, jossa pääset mukaansatempaavaan multimediakokemukseen, jossa kerrotaan Hudson Yardsin suunnittelusta, rakentamisesta ja kestävyydestä. Sen jälkeen voit nousta yli 1100 jalan korkeuteen näköalatasanteelle ja sen jälkeen 80 jalan korkeuteen ilmaan ulkoilmakannelle. Täällä kehyksettömät lasipaneeliseinät on suunnattu rohkeasti ulospäin, jotta voit tuntea jännitystä, kun nojaat reunan yli ja näet alla olevan vilkkaan kaupungin. Seuraavaksi voit seistä lasilattialla ja katsella yli 100 kerroksen korkeudesta suoraan alas jalkojesi alla oleville kaupungin kaduille. Edgen kauimmaisessa pisteessä, The Eastern Pointissa, on tilaa yhdelle henkilölle seisoa yksin lasin, ilman ja taivaan ympäröimänä - et ole koskaan saanut samanlaista kuvaa. Yläkerrassa on myös Skyline Steps, josta voit katsoa ulos lasipaneelien yläpuolelle ja kannen reunan ohi. Istu alas ja hengaile taivaalla ystäviesi ja perheesi kanssa tai suuntaa sisätiloihin ja siemaile samppanjaa tai merkkicocktailia Champagne Barissa. Kun lähdet, muista käydä Hudson Yardsin keskipisteessä, Vesselissä, tai nauttimassa syötävää tai ostoksia The Shops and Restaurants at Hudson Yardsissa.

New York: 9/11 Memorial & Museumin ohita jonot sisäänpääsy

3. New York: 9/11 Memorial & Museumin ohita jonot sisäänpääsy

9/11 Museum Museossa on esillä yli 10 000 monumentaalista esinettä, jotka liittyvät 9/11:in tapahtumiin ja se koostuu kolmesta pysyvästä näyttelyosasta: • Historiallisessa näyttelyssä on kolme osaa: 9/11 -päivä, ennen 9/11:iä ja 9/11:in jälkeen. Se kertoo tarinan mitä tapahtui syyskuun 11. päivänä, sisältäen World Trade Centerin ja Pentagonin tapahtumat sekä lennon numero 93 tarinan.  • Muistonäyttely "In Memoriam" keskittyy vuoden 2001 syyskuun 11. päivän sekä vuoden 1993 helmikuun 26. päivän iskuissa menehtyneiden henkilöiden elämän muisteluun ja se tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden oppia lisää miehistä, naisista ja lapsista, jotka kuolivat. • Foundation Hall on valtava tila, jossa sijaitsee World Trade Centerin viimeinen jäljelle jäänyt pylväs ja seinä.  Museon sisäänpääsy sisältää myös kolme elokuvaa, joita esitetään toistuvasti päivän aikana. • "Facing Crisis: America Under Attack": 9/11:n avainratkaisujen tekijät kuvailevat päivän tapahtumia.  • "Facing Crisis: A Changed World": Maailman johtajat pohtivat 9/11 -iskujen merkitystä maailmanlaajuisiin tapahtumiin.  • "Rebirth at Ground Zero": Tämä usealla näytöllä esitetty elokuva hyödyntää ajastetusti kuvattua materiaalia ja nauhoitettuja haastatteluja, joiden avulla tutustut inspiroiviin ajatuksiin koskien World Trade Centerin kohteen muutosta ja uudistusta. Kuule tarinoita ihmisiltä, joihin iskut vaikuttivat eniten. Voit myös ladata ilmaisen 9/11 Museum Audio Guide App -ääniopassovelluksen omaan älypuhelimeesi ja kuunnella "Witnessing History Tour" -opastusta museovierailusi aikana. Kuulet tarinoita ensihoitajilta, sosiaalityöntekijöiltä, iskujen uhrien perheenjäseniltä, toimittajilta ja muilta, joilla on tarinoita jaettavanaan. Paikan päällä on käytettävissä ilmainen WiFi-yhteys. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata ääniopaslaitteen museosta hintaan 8 $. 9/11 Memorial (ilmainen sisäänpääsy) “National September 11 Memorial" on kunnioituksenosoitus niille lähes 3000 ihmiselle, jotka kuolivat 11.9.2001 World Trade Centerillä ja Pentagonilla, sekä niille kuudelle, jotka kuolivat vuoden 1993 helmikuun World Trade Centerin pommi-iskussa.  Muistomerkin kaksoisaltaat ovat kumpikin 4000 neliömetrin kokoisia ja niihin sisältyy Pohjois-Amerikan suurin ihmisen tekemä vesiputous. Altaat sijaitsevat samoilla paikoilla, joissa kaksoistornit ennen seisoivat. Jokaisen vuosien 2001 ja 1993 iskuissa menehtyneen henkilön nimi on kaiverrettu muistoaltaita reunustaviin pronssilaattoihin.

Pääsyliput Top of the Rock -observatorioon, New York City

4. Pääsyliput Top of the Rock -observatorioon, New York City

Suuntaa Top of the Rock -observatorioon ja koe upeat New Yorkin näkymät jopa 260 metrin korkeudesta. New Yorkin näköalatasanteista suurimman kohteen pinta-ala on jopa 880 neliömetriä. Yläilmoista voit nähdä upean näkymän kaikkina vuorokaudenaikoina.  Katsele legendaarista Swarowski-kattokruunua saapuessasi 30 Rockefeller Centeriin. Tutustu näyttelyyn, jossa voit nähdä historiallisia esineitä sekä katsoa lyhytelokuvan Rockefeller Centerin rakennuksesta Suuren laman aikaan. Sky Shuttle -hissillä kiidät huipulle 260 metrin korkeuteen alle minuutissa. Ihaile maisemia kahdessa kerroksessa sijaitsevilla, laajoilla sisä- ja ulkokatselualueilla. Koe lopuksi 70. kerroksen korkeudesta näkymät New Yorkin silloille, Central Parkiin, Manhattanille, One World Trade Centerille sekä Empire State Buildingille.

New York City: Ellis Island lauttareitillä.

5. New York City: Ellis Island lauttareitillä.

Laivalla pääset New Jerseystä käsin omatoimiselle kierrokselle vapaudenpatsaalle ja Ellis Islandille. Vieraile Liberty Islandilla, tutustu Ellis Islandin maahanmuuttomuseoon ja opi kiehtovia faktoja matkan varrella. Aloita kokemuksesi lähtemällä Liberty State Parkista, joka sijaitsee Jersey Cityssä, NJ:ssä, ja jonne pääsee helposti autolla. Kun olet saapunut tapaamispaikalle, ohita lippujono etukäteen ostamallasi lipulla. Nouse lautalle ja näe vaikuttava näkymä Lady Libertyyn ja NYC:n horisonttiin. Ota huomioon lautan paluuaika suunnitellaksesi päiväsi. Lipulla pääset tutustumaan kahteen nähtävyyteen: Ellis Island ja Liberty Island (jossa on Vapaudenpatsas). Saapuessasi Ellis Islandille nouda monikielinen audio-oppaasi maahanmuuttomuseosta. Tutustu sitten Amerikan vilkkaimpaan siirtolaisasemaan yli 62 vuoden ajan. Kävele niiden miljoonien ihmisten jalanjäljissä, jotka tulivat täältä kaikkialta maailmasta etsiessään uutta alkua ja uutta elämää perheilleen Amerikassa.Hyvästi. Kun sinulla on pääsy American Family Immigration History Centerin arkistoihin, voit tehdä hakuja kaikista Ellis Islandin kautta tulleista laivojen manifesteista. Käytä tätä ainutlaatuista kokemusta sukuhistoriasi tutkimiseen. Kun olet valmis tutustumaan Liberty Islandiin, jätä ääniopas ja palaa lautalle. Saavuttuasi Liberty Islandille ota monikielinen äänioppaasi ja aloita tutustuminen Vapaudenpatsaan historiaan. Lapsilla on myös mahdollisuus nauttia tämän itseopastetun kierroksen erityisestä kerronnasta. Kun olet valmis, palaa lautalle ja palaa takaisin alkuperäiseen lähtöpaikkaasi.

Ohita jono -pääsy Empire State Buildingin, New York

6. Ohita jono -pääsy Empire State Buildingin, New York

Valitse joko yleinen pääsylippu 86. kerroksen ulkoilmakatselukannelle tai yhdistelmälippu, jolla pääset hiljattain remontoituun 102. kerrokseen, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Päivitä kokemuksesi Express-lippujen avulla, jotta vältät pitkät jonot. New Empire State Building Experience ei ainoastaan tarjoa pääsyä New Yorkin legendaariseen maamerkkiin, vaan antaa sinulle mahdollisuuden nousta 320 metrin (1 054 jalan) korkeuteen ja nauttia upeista 360 asteen ulkoilmanäkymistä New Yorkiin ja sen ulkopuolelle. Näet myös Grand Staircase -portaikon, jossa on kaksikerroksinen rakennuksen arkkitehtoninen pienoismalli, ja hiljattain uudistetut interaktiiviset galleriat, jotka vievät sinut uskomattomalle matkalle rakennuksen rakentamisesta sen nykyiseen asemaan popkulttuurissa. Tutustu kohteeseen 1920-luvulla, Rakentaminen, Avajaispäivä, Moderni ihme, Otis-hissit, Maailman tunnetuin rakennus, King Kong ja Julkkikset -näyttelyt. 80. kerroksessa on myös useita jännittäviä taidenäyttelyitä. Muista nähdä rakennuksen ikoninen Art Deco Fifth Avenuen aula. Empire State Buildingin 86. kerroksen näköalatasanne on New Yorkin korkein 360-asteinen ulkoilmanäköalapaikka, joka on varustettu lämmittimillä kylmyyden torjumiseksi. Empire State Building on muutakin kuin upea näköala - se on Yhdysvaltojen eniten instagrammattu maamerkki. Sisäänpääsyyn sisältyy myös ladattava multimediakokemus, joka on saatavilla 9 kielellä. Sovellus sisältää myös videoita, kuvagallerioita, tietokilpailuja ja karttoja, jotka osoittavat läheiset nähtävyydet. Muista nähdä rakennuksen ikoninen Art Deco Fifth Avenuen aula, kun poistut tästä merkittävästä rakennuksesta.

NYC: 1 t risteily Vapaudenpatsaan ja Ellis Islandin ympäri

7. NYC: 1 t risteily Vapaudenpatsaan ja Ellis Islandin ympäri

Lähde 60 minuutin venematkalle 100 metrin päähän Vapaudenpatsaasta. Risteile suoraan Brooklyn Bridge -sillan alitse ja näe maailman kuuluisin horisontti. Elävä englanninkielinen oppaasi esittelee joen varrella nähtävyyksiä, kuten Empire State Buildingin, uuden Freedom Towerin, Manhattanin sillan, Governor's Islandin ja paljon muuta. Hyödynnä sekä sisä- että ulkotiloissa olevia istumapaikkoja sekä suuria avoimia ikkunoita, joista voit katsella. Pääset kosketusetäisyydelle "Lady Libertystä" ja siirryt sitten Ellis Islandille ottamaan valokuvia New Yorkin kuuluisasta saapumispaikasta. Ihaile Manhattanin horisonttia ja sen kuuluisia pilvenpiirtäjiä, kuten uutta One World Trade Centeriä. Kulje tällä edestakaisella risteilyllä sekä Lower Manhattanin itä- että länsipuolta pitkin ja osta juomia ja ruokaa laivan myyntikojusta.

New York City: American Museum of Natural History -lippu

8. New York City: American Museum of Natural History -lippu

Nauti perheystävällisistä aktiviteeteista American Museum of Natural History -museossa New Yorkissa. Aivan Central Parkin vastapäätä sijaitsevassa museossa on yli 32 miljoonaa näytettä. Pääset sisään koko päivän ja voit päivittää yleisen pääsylippusi niin, että se sisältää myös erikoisnäyttelyitä. Tutustu kaikkiin pysyviin näyttelyihin sekä Rose Center for Earth and Space -keskukseen. Kuljeskele 45 museosalissa ja tutustu dinosauruksiin ja timantteihin sekä kaikkeen siltä väliltä. Uusi Richard Gilder Center for Science, Education and Innovation on uskomaton lisäys museoon, ja siellä on huipputeknisiä näyttelyitä ja elämyksiä, jotka sopivat kaikenikäisille. Voit tutkia maailmankaikkeuden salaisuuksia planetaariossa, tehdä aikamatkan luonnon monimuotoisuuden salissa ja kohdata joitakin maailman suurimmista ja uskomattomimmista eläimistä Milsteinin valtamerielämän salissa. Kun vaellat museossa, pääset eri maailmoihin ja aikakausiin, valtamerten syvyyksistä avaruuteen. Voit oppia Egyptin ja Kreikan muinaisista sivilisaatioista, ihmetellä Morgan Memorial Hall of Gems -jalokivihallissa upeita jalokiviä ja mineraaleja ja tutustua hyönteisten kiehtovaan maailmaan perhoskonservatoriossa. Etsi ikoninen Tyrannosaurus Rexin luuranko ja pääsiäissaaren pää, jotka inspiroivat "Yö museossa" -elokuvan hahmoja. Yhdistäydy museon WiFi-verkkoon ja lataa älypuhelimeesi ilmainen Explorer App -sovellus. Sovellus tarjoaa kääntymisnavigoinnin, kulissien takaisia tarinoita näyttelyesineistä, tietokilpailuja ja paljon muuta. Tutustu näyttelyn kohokohtiin omaan tahtiisi museon itseopastetuilla kierroksilla suosituissa kokoelmissa. Erityisnäyttelyt Davis Family Butterfly Vivarium: Ihastu ympärivuotiseen upeaan näyttelyyn ja seurustele jopa 1 000 vapaasti lentävän perhosen kanssa - ja ehkä jopa koe, että yksi laskeutuu päällesi! The Secret World of Elephants avataan 13. marraskuuta 2023, ja siinä tutkitaan norsujen evoluutiota, niiden poliittista ja kulttuurista merkitystä sekä inspiroivia ponnisteluja selviytymisuhkien voittamiseksi. Saatavana General Admission + One -lipputyypin kanssa. Jättinäytöksinen elokuva Sinivalaat: Return of the Giants, jonka kertojana toimii näyttelijä Andy Serkis, vie katsojat matkalle sinivalaiden maailmaan, lajiin, joka toipuu sukupuuton partaalta massiivisella 40 jalkaa ja 60 jalkaa korkealla valkokankaalla.

Viiden huippunähtävyyden lippu: New York CityPASS®

9. Viiden huippunähtävyyden lippu: New York CityPASS®

New York CityPASS® avaa ovet viiteen huippunähtävyyteen. Säästä jopa 40 % verrattuna yksittäislippuihin. CityPASS®-lipuilla voit kokea maan, meren, taiteen, tieteen ja näköalojen huippunähtävyydet. Näe viisi kohdetta ja säästä jopa 40 %. • Empire State Building. Tavallinen pääsy, 2 kerroksen museovierailu, 86. kerroksen näköalatasanne. Lisäksi iltapääsy samana iltana (tavallinen). • Amerikkalaisen luonnonhistorian museo. Koe yli 40 galleriasta koostuva pysyvä näyttely. Valitse lisäksi jättielokuva, yksi lippu erikoisnäyttelyyn tai Hayden-planetaarioelämys. Saatavuus vaihtelee. Valitse sitten kolme haluamaasi kohdetta seuraavista nähtävyyksistä • Tavallinen pääsy Top of the Rock -observatorioon • Varattu lippu Vapaudenpatsaan risteilylle. Koe myös Ellis Island. Pääsy Vapaudenpatsaan museoon ja Ellis Islandin maahanmuuttomuseoon. Audio-opas risteilyllä. Ei sisällä pääsyä jalustalle eikä patsaan huipulle. • Tavallinen pääsy 9/11-museoon • Nähtävyysristeily (Circle Line). Koe joko Liberty Midtown, Liberty Super Express tai Landmarks -risteily. Aikataulut: circleline.com • Tavallinen pääsy Intrepid Sea, Air ja Space Museum -museoon. Näe Story of Intrepid -elokuva ja koe Growler-sukellusvene sekä Space Shuttle Pavilion. • Peruspääsy Guggenheim-museoon. Koe erikoisnäyttelyt ja pysyvät näyttelyt. Käytä laitteesi avulla ilmaiseksi digitaalista opasta.

NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Pääsylippu

10. NYC: Museum of Modern Art (MoMA) Pääsylippu

Varaa sisäänpääsy etukäteen ja ohita lippujonot New Yorkin Museum of Modern Artiin (MoMA), joka on yksi maailman tunnetuimmista taidemuseoista. Museum of Modern Art on paikka, joka ruokkii luovuutta, haastaa mieliä ja inspiroi. MoMA tarjoaa poikkeuksellisia näyttelyitä ja maailman hienoimman modernin ja nykytaiteen kokoelman, ja se on omistautunut keskusteluun menneisyyden ja nykyisyyden, vakiintuneen ja kokeellisen välillä. MoMA tarjoaa panoraamakatsauksen moderniin ja nykytaiteeseen 1880-luvun innovatiivisesta eurooppalaisesta maalaustaiteesta ja kuvanveistosta nykypäivän elokuvaan, muotoiluun ja performanssitaiteeseen. Kuuden kerroksen taidegalleriat Manhattanin keskustassa sisältävät kohokohtia, kuten Monet'n Vesililjat, Picasson Les Demoiselles d'Avignon, Matissen Tanssi (I) ja Warholin Campbell's Soup Cans sekä Elizabeth Murrayn, Cindy Shermanin, Ai Weiwein ja monien muiden nykytaideteoksia.Hyväksytyt teokset. Kohtaaminen: Barbara Chase-Riboud/Alberto Giacommeti 9. lokakuuta asti. New Photography 2023 16. syyskuuta asti ED RUSCHA / NYT SITTEN 10. syyskuuta - 13. tammikuuta 2024 saakka. Elämänkaari: The MAterials of Contemporary Design 7. heinäkuuta 2024 asti. Tulevat näyttelyt: Emerging Ecologies: 17. syyskuuta - 20. tammikuuta 2024. Picasso in Fontainebleau - 8. lokakuuta - 17. helmikuuta 2024. New Ground: Jacob Samuel ja nykyaikainen etsaus - 29. lokakuuta - 23. maaliskuuta 2024. Alexandre Estrela: Flat Bells - 4. marraskuuta - 7. tammikuuta 2024. Voit tutustua kokoelmaan paremmin käyttämällä ilmaista MoMA-sovellusta tai mobiilisivustoa ja kuuntelemalla ilmaisia äänioppaita, jotka voi ladata mobiililaitteeseen. Ilmainen WiFi on käytettävissä kaikkialla museossa.Hyväksyttiin. MoMA:n myymälöissä on laaja valikoima kirjoja, design-esineitä, koruja, huonekaluja, vaatteita ja paljon muuta.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Yhdysvallat

Kaikki aktiviteetit

897 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Yhdysvallat: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Yhdysvallat? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yhdysvallat : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 247 256 arvosteluun

Fantastinen vastine rahalle sekä 5 * palvelu, meillä oli huono sää Empire State -päivänä ja lippumme siirrettiin ilman vaivaa, sama Top of the Rockin kanssa, yksi puhelu ja kaikki muutettiin. Varasi Leijonakuningas-näyttelyn ja sai 10% alennuksen, jälleen oli loistava, varaa 100% lisää matkoja tämän yrityksen kanssa

Emme päässeet sisään Hanki oppaasi -lipulla. Ei ollut QR-koodia. Piti ensin jonottaa asiakaspalveluun saadakseen QR-koodin ja näyttääksemme, että ostimme liput täältä. Suoraan Universal Studion kotisivuilta liput ostaneet saattoivat jonottaa suoraan sisäänkäynnille, koska heillä oli jo QR-koodi. Muuten oli hauskaa.

Olemme käyneet Universal Studiosissa / Island of Adventuressa 3 kertaa viimeisen 10 vuoden aikana komibina. Kupongin lunastaminen automaateilla sujui mutkattomasti, jos sinulla on kaikki tarvittavat tiedot (KK ja kuponkikoodi) käsillä.

Dustin was fantastic guide! Athmosphere at bus was amazing (good music, excellent guiding).

Auringonlaskun aikaan Hienoa kun maltti odottaa pimeää