Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Yhdysvallat

Yhdysvallat: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Yhdysvallat? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yhdysvallat : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 247 256 arvosteluun

Todella mukaansatempaava ja hauska. Näyttelijät ovat kaikki loistavia! He herättävät tämän henkiin ja oli hauskaa olla ryhmän ainoa britti, mutta tunsin täysin myötätuntoa bostonilaisille, jotka kapinoivat verotusperiaatteita vastaan ja kuinka tärkeää oli ottaa tämä kantaa. Teemaistelu oli jälleen erinomainen tapa kokea historiaa aidolla ja konkreettisella tavalla. Erittäin hyvät hinnat myös! Poistuin upeasta lahjatavaraliikkeestä, jossa olisin voinut viettää paljon enemmän, mutta jossa ei ollut tavaratilaa - mene ja koe tämä. Se on ehdottomasti viiden tähden!

Se oli mahtavaa! Mutta suosittelen lyhimmän matkan tekemistä. Lisäminuutit eivät ole horisontin puolella eivätkä ole yhtä arvokkaita kuin horisonttinäkymä. Voit säästää tuon ylimääräisen rahan ja nauttia mieluummin siluetista, joka oli aivan henkeäsalpaava! Loistava palvelu ja erittäin ystävällinen. Tekee sen ehdottomasti uudestaan.

Sain Explorer Passin toisen kerran. Tällä kertaa 5 nähtävyyttä. Olin New Yorkissa äitini ja siskoni kanssa, se kannatti taas. Minusta on hienoa, että voit itse päättää, mitä haluat tehdä. Riippuen mielialastasi ja säästä.

Kaikki meni hyvin. Kaikki ajallaan ja mukavasti. Itse pistorasia on erittäin kauniisti suunniteltu ja tarjoaa laajan valikoiman merkkejä. Ajoimme takaisin NY:hen laukkujen kanssa. Se on ehdottomasti sen arvoista.

Hyvin järjestetty. Nouto sovittuna aikana, asiallinen palvelu ja hyvä lentäjä.