Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Espanja

Espanja: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Espanja? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Espanja : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 417 424 arvosteluun

Super hauskaa toimintaa! Lomamme kohokohta. Noin 1,5 tunnin bussimatka Platja d'Aroon, erittäin mukavaan pieneen rantakaupunkiin, jossa kannattaa käydä yksinään, lyhyt opastus melonnasta, sitten lähdettiin vesille. Meloimme rannikkoa pitkin ja pysähdyimme silloin tällöin snorklaamaan. Osaavat ja ystävälliset oppaat! Jälkeenpäin oli tarjolla välipala (patonki, omena ja muffinssi) kaikille, jotka myös katselivat intoleranssia. Sain gluteenittomaksi välipalaksi salaatin. Lopuksi voit jäädä aloitusbaariin oluelle/sangrialle. Vessataukoa riitti ja snorklauksen jälkeen saattoi olla puoli tuntia rannalla. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ja hyvin koordinoitu matka ja suhteellisen pitkästä bussimatkasta huolimatta ehdottomasti hintansa arvoinen! Helposti hallittavissa ponnistustason suhteen, mutta sinun pitäisi voida uida turvallisesti pelastusliivistä huolimatta. Matkapuhelimia ja reppuja voi säilyttää turvallisesti rannalla.

Se on todella hieno kokemus! Mutta sinun pitäisi olla kohtaamispaikalla aikaisemmin, koska monet ihmiset ovat mukana. Luulen, että laivalla oli 85 ihmistä ja tilaa on suhteellisen vähän. Pysähdykset olivat erittäin siistejä. Voisit sukeltaa ja nähdä pohjaan asti. Ruoka ei aluksi näyttänyt kovin herkulliselta, mutta maistui todella hyvältä. Voit myös saada kiinni. Virvoitusjuomia voi juoda koko ajan. Siellä oli jopa merkkijuomia, kuten Cola ja Fanta. Alkoholijuomista piti maksaa. Nautimme ehdottomasti venematkasta. Voimme vain suositella.

Boat trip was very nice and the crew was friendly and fun. Not too crowded and there was enough space for everyone. Trip wasn’t too long and got a chance to swim from the boat. Would recommend!

Erinomainen sijainti, helppo pääsy, lähellä Puerto Ricoa, hauskaa, suosittelen nähtävyyttä lapsille - kuvia sinetillä ja unohtumattomia vesinähtävyyksiä.

Uskomattoman hyvin pidetty ja vaikuttava akvaario! Vierailu todellakin kannattaa!