Tekemistä kohteessa
Latvia

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Latvia: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Latvia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Latvia : Mitä vierailijat sanovat

Oli hieno kiertue! Opas on erittäin intohimoinen ja asiantunteva. Noutopiste oli hyvällä keskeisellä paikalla ja päätyi hotelliani vastapäätä! Ainoa asia, jota voin ehdottaa, olisi aikaisempi kiertue. Tämä kiertue on iltapäivällä eikä anna sinulle paljon aikaa kävellä sen jälkeen, jos haluat. Itse asiassa meidän piti olla hieman kiireinen ajan takia. Mutta ei todellakaan mitään valittamista. Olisi hienoa, jos se olisi aamukierros, jotta voisimme mennä takaisin ostamaan asioita, joita kokeilimme ja tutkimme lisää itse kiertueen jälkeen. Mutta jos haluat tehdä yhden kaupunkikierroksista aamulla, se toimii täydellisesti, koska voit tehdä tämän kiertueen sen jälkeen. Voit todella sanoa, että sait upean näytteen markkinoista tällä kiertueella. Vähän leipää, lihaa, juustoja, vihanneksia, kalaa ja juomia! Rakastan, että se sisälsi juoman ja alkoholin maistelua. Suosittelemme tätä kiertuetta kaikille, jotka haluavat saada hyvää historiaa, tietoa ja latvialaista maistelua markkinoilla!

Oppaamme oli erittäin ystävällinen ja vieraanvarainen henkilö. Hän esitteli meille kaikki keskustorin kauppahallit ja kertoi monia mielenkiintoisia tarinoita markkinoista ja latvialaisista perinteistä. Pääset maistelemaan erilaisia savustettuja ja marinoituja lihapaloja (sianlihaa ja kanaa), juustoa, tuoretta maitoa, karkkia, erilaisia kaloja, leipää ja suolakurkkua, kaikki Latvialle tyypillisiä. Sekä paikallinen viina, Wodka ja leipäjuoma Kwas. Tietysti jokaisella on erilainen maku, mutta mielestäni jokaiselle löytyy jotakin (ehkä vegaaneja lukuun ottamatta). Lähde kiertueelle puolenpäivän aikoihin ja voit ohittaa lounaan. Jos voin suositella ideaa, ehdottaisin toisen kiertueen vanhassa kaupungissa maistelemaan erilaisia tyypillisiä lämpimiä latvialaisia ruokia eri ravintoloissa (koska maistelua on myös paljon).

Minusta Latvia ja Riika ovat yleisesti ottaen tervetulleita paikkoja, ja tämä positiivinen vaikutelma on vain vahvistunut kokemukseni matkaoppaasta. Suuri paikallistuntemus, kuten voit odottaakin, herätettiin henkiin henkilökohtaisten ja elävien kokemusten syvyyden avulla. (Yksittäisen lapsuuden kokemuksen lisäksi oppaamme ei pystynyt syömään banaaneja uudelleen ennen 15:tä - varaa kiertue saadaksesi lisätietoja ;)). Oppaamme tarjosi paljon enemmän kuin kuvattiin, ja tunsit itsesi hoidetuksi ja kotoisaksi Latviassa - sekä täysin huvittuneeksi (hyvä huumorintaju) ja hyvin ruokittu. Luota minuun – jos haluat markkinoiden parhaan kokemuksen, älä etsi enää. Olet iloinen, että varaat.

Opas oli positiivisen iloinen, aktiivisesti kertoi kaikesta! Maistiaiset olivat mukavia, monipuolisia! Kesto oli hyvä! Loppumaistelu olisi kiva jossain ravintolassa.. kiitos!

Hauska, kiva tapahtuma. Meitä oli kaksi, mutta pääsimme osaksi isompaa porukkaa. Kahdestaan pyörää ei olisi pystynyt liikuttamaan.