Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Thaimaa

Thaimaa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Thaimaa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Thaimaa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 34 695 arvosteluun

Koko kokemus poikkeuksellinen. Se oli ensimmäinen risteilyni koskaan ja se oli upea. Saimme todella hienot istuimet yläpäähän. Buffet oli hyvä. Kabareeesitys oli erittäin viihdyttävä. Äitini on kasvissyöjä, eikä hänellä ollut mitään syötävää. Hän kysyi kokilta, onko heillä mitään kasvisruokaa, ja hän sanoi, että hän tulee takaisin 10 minuutin kuluttua. Sen hän teki ja toi hänelle 4 juuri valmistettua puhdasta kasvisruokaa. Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja kannustavaa, kun he auttoivat nousemaan autistisen sisareni kyytiin (joka pelkää korkeutta ja vettä). GetYourGuide teki siitä helpompaa, koska minun ei tarvinnut seistä missään jonossa ja sain hyvät paikat varaamalla etukäteen. Erittäin suositeltavaa

Kapteeni Ken on hämmästyttävä; todella vei meidät Ang Thongin kauneimpiin paikkoihin ja opetti meille niin paljon saarista. Hän yritti parhaansa mukaan viedä meidät paikkoihin, joissa ei ollut liian tungosta, ja pääsimme jopa melomaan saaren muihin osiin. Se oli upea päivä! Jokaisen tulisi valita kapteeni ken ja hänen miehistönsä!!!!

Todella hyvä kokemus sateesta ja ukkosta huolimatta, söpöt oppaat / henkilökunta ja oli hauska kokemus päästä todella lähelle norsuja ja hankaa niitä vedellä

Upea päivä ja upeat maisemat mahdollisuudella kokea Maya Beach ilman turisteja. Mutta snorklauspaikat eivät olleet lainkaan vaikuttavia.

Mukava koko päivän matka, joka on mielestämme rahan arvoinen. Hieman enemmän aikaa uimiseen olisi ollut mukavaa, mutta muuten hienoa.