Tekemistä kohteessa
Singapore

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Singapore: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Singapore? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Singapore : Mitä vierailijat sanovat

Olimme siellä noin kello 17.30, ja jonota ei ollut. Olimme pitkin aikaa nähdä valonäyttelyn puutarhassa kello 7.45 ja kello 8. Järven puolella. Molemmat ovat todennäköisesti alhaalta vaikuttavia. ;-) Koska siellä oli erittäin tuulista, suositellaan ohutta vaippaa. Näkymä on upea, mutta vain todella, kun aurinko laskee kello seitsemäntoista. Yksi vinkki on mennä vastapäätä olevaan galleriaan. Siellä on hieno lattia-asennus (sisäänkäynti heliksiin siirtymisessä, kävelysilta, jonka on tarkoitus muistaa DNA)

Lentää Sentosaan

Otin köysiradan Faberin vuorelta. Ensinnäkin näköala loo-alueelta on tarkastelun arvoinen. Sitten oli upeaa lentää puiden latvojen yli rakennuksen läpi, joen yli ja sitten huvipuistojen yli. Mukana oli myös toinen ratsastaa alas rantaan, jossa nautin ihanasta uinnista lämpimässä vedessä.

Jos sinulla on vielä aikaa lentokentällä, on suositeltavaa käydä puunpinnan puistossa. Puisto on kauniisti muotoiltu ja tarjoaa upeat näkymät "vesiputoukselle". Emme voineet avata verkkolippua, mutta avulias naiset tukivat meitä ja julkaisivat uuden lipun helposti.

Pitää nähdä ihme, kun olet Singaporessa. Ehdottomasti yllätys kuinka paljon voit tehdä katos kävelyllä. Aivan hauskaa lapsille, etenkin liukumäet ja sumuiset kulhot. Mukava olla sisätiloissa, ja paljon ostoksia on tehtävä, kun nautit näkymästä.

Hyvä tapa viettää koko päivä kaikki toimii ja hienoja kokemuksia! Ikävää on aina jonottaminen sen takia Express lippu on super! Mutta silläkin joutuu jonottamaan mutta ei tunteja! Max 20 minuuttia!