Suosittelemamme elämykset kaupungissa Guatemala

Antiguasta: Pacaya Volcano Trek

1. Antiguasta: Pacaya Volcano Trek

Kävele 2 tunnin ajan Pacaya-tulivuoren huipulle ja nauti upeista näkymistä. Lähde Antiguasta 1 tunnin bussimatkalle tulivuoren juurelle, ennen kuin aloitat välittömästi 2 tunnin vaelluksen paikallisen oppaan kanssa. Vaella upeiden mäntymetsien läpi ylös hankalammalle tulivuoren tuhkaosuudelle ja lopulta rikkiä savuavalle kartiolle. Toisinaan voit jopa nähdä pieniä purkauksia ja laavan virtaamista, riippuen tulivuoren aktiivisuudesta. Huipulta avautuvat upeat näkymät läheisille tulivuorille, Agualle, Fuegolle ja Acatenangolle, Tyynenmeren alangolle ja aina El Salvadoriin asti. Turvallisuutesi takaamiseksi et pääse kraatteriin, mutta saat upean näkymän Pacayan kuumuuden synnyttämiin punahehkuiseen laavavirtaan ja höyrykylpyihin. Tauota ja rentoudu täällä, kun katselet lisää maisemia, ennen kuin vaellat takaisin tulivuoren juurelle, josta siirryt takaisin majapaikkaasi.

Yöpyminen Volcano Acatenango -vaellusseikkailu

2. Yöpyminen Volcano Acatenango -vaellusseikkailu

Tarkkaile auringonlaskua ja auringonnousua Acatenangosta. Nuku yön yli perusleirissä, joka sijaitsee aivan Fuego-tulivuoren edustalla, sitä kohti 3 700 metrin korkeudessa merenpinnasta. Aloita aamulla kuljetuksella Antiguasta La Soledadin kylään. Aloita vaellus ja vaella, kunnes aurinko alkaa laskea, jotta voit ihailla näkymiä korkealta. Nuku perusleirissä yön yli. Toisena päivänä nouse aikaisin ja tee nopea vaellus huipulle. Nauti auringonnousun näkymistä korkealta. Aamiainen tarjoillaan takaisin perusleirissä ennen vaellusta takaisin kohti kylää.Hyvinvointimatkalla ei ole mitään hätää. Viimein saavut kylään ennen puoltapäivää. Nauti vapaasta ajasta katsella ympärillesi ennen kuljetusta Antiguaan ja nauti loppupäivästäsi kaupungissa.

Floresista: Tikal Ruins Day Tour

3. Floresista: Tikal Ruins Day Tour

Tutustu Tikal Mayan raunioihin päiväretkellä Floresista. Nauti upeasta auringonnoususta ennen kuin ajat villin viidakon läpi ja vaeltelet henkeäsalpaavien raunioiden läpi paikallisen oppaan kanssa. Tapaa kuljettajasi kohtaamispaikassa Floresin saaren sisäänkäynnin vieressä. Aja kaupungista kohti arkeologista aluetta ja katso, kuinka taivas puhkeaa purppuraan auringonnousun myötä. Astu viidakkoon jatkaessasi seikkailua ja tutustu oppaallesi mutkaisten metsäpolkujen alussa. Aloita vaellus ja ihaile maisemia vaeltaessasi tutustumalla mayojen temppeleihin, pyramideihin, raunioihin ja palatseihin. Kuuntele linnunlaulua ja huomaa apinoita heilumassa puiden välissä. Opi mayojen kulttuurin historiasta ja siitä, kuinka nämä arkeologian ihmeet rakennettiin ja käytettiin.

Antigua Atv Mountain Adventure

4. Antigua Atv Mountain Adventure

Kierroksen ensimmäinen pysähdyspaikka on San Juan del Obispo -niminen kylä, joka sijaitsee Agua-tulivuoren juurella. San Juanissa vierailemme suositussa suklaatehtaassa nimeltä Chocolateria Antigua, jossa meille näytetään osa suklaan valmistusprosessista, maistellaan eri makuja ja ostetaan mieleiset. Kun olemme valmiita, käymme kylän pääaukiolla, josta avautuu hieno näkymä alapuolellamme olevaan Antiguan kaupunkiin. Muutaman valokuvan jälkeen lähdemme takaisin alas vuorta ja kuljemme koko kaupungin halki laakson pohjoispuolella sijaitsevalle El Hato -vuorelle. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme tuolla laakson puolella on ¨El Cerro de la Cruz¨, joka on yksi Antiguan kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä/kohteista. Ristiltä saamme lintuperspektiivistä näkymän Antiguaan ja kaupungin upeaan arkkitehtuuriin, tulivuorista puhumattakaan. Kun olemme ottaneet upeita kuvia ja kävelleet ristin ympärillä, nousemme takaisin atv:n selkään ja suuntaamme ¨Hobbitenangoon¨, joka on renkaiden herra -teemainen ekopuisto, jossa on ruokaa, juomaa ja hauskaa. Jätämme Atv:t parkkiin ja lähdemme Hobbitenangoon pick-up-autolla katselemaan nähtävyyksiä, nauttimaan upeista näkymistä ja erilaisista aktiviteeteista tässä lumotussa pienessä metsässä. Viimeinen pysähdyspaikkamme on lounaspysäkki, ja tällä retkellä sinulla on mahdollisuus valita, menetkö El Restaurante La Montaña del Hato -ravintolaan, joka on paikallinen avokadoviljelmä, jossa on ravintola ja mökkejä, joissa tarjoillaan perinteisempää/paikallista ruokaa, kuten pihvejä, keittoja ja kanaruokia, ja joka tunnetaan herkullisesta avokado-smoothiesta. Toinen vaihtoehto on Earth Lodge, toinen avokadoviljelmä, jossa on ravintola ja mökkejä, joissa tarjoillaan rennompaa ruokaa, kuten voileipiä, salaatteja ja hampurilaisia. Lounaan jälkeen lähdemme takaisin alas vuorta ATV:llä Antiguan toimistoon.

Antigua Atv auringonlaskun retki

5. Antigua Atv auringonlaskun retki

Tämä on paras aktiviteetti, jonka voit tehdä iltapäivällä Antiguassa. Tämä retki vie sinut kolmelle vuorenhuipulle, joilta avautuvat uskomattomat näkymät kaupunkiin, laaksoon ja tulivuorille Antiguan lähistöllä ja sen ympäristössä. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on ¨El Cerro de la Cruz ¨ Antiguan kuuluisa näköalapaikka, joka tunnetaan nimellä ¨Risti¨. Saatuamme lähikuvan siirtomaa-aikaisesta kaupungista, hyppäämme takaisin ajoneuvojen kyytiin ja suuntaamme El Hato -vuorelle kohti toista pysähdyspaikkaamme. Saavumme El Haton parkkipaikalle, jossa hyppäämme 4*4-pick-up-autoomme, joka vie meidät ¨Hobbitenangoon¨. Tämä on renkaiden herra -teemainen ekopuisto, jossa näemme auringonlaskun ja voimme nauttia ruoasta, juomista ja peleistä. Täällä nousemme kukkulalle ja katselemme nähtävyyksiä, nautimme upeista näkymistä ja erilaisista aktiviteeteista tässä lumotussa pienessä metsässä. Kun olemme valmiit, lähdemme takaisin alas vuorelta, jossa voimme nälkäisenä napata ruokaa ja juomia vuoren kyljessä sijaitsevasta guatemalalaisesta ravintolasta nimeltä El Tambor.

Antigua: Pacaya-tulivuori ATV-kierros

6. Antigua: Pacaya-tulivuori ATV-kierros

Aja mönkijällä ja tunne adrenaliiniryöppy, kun ajat Pacayan aktiivisen kompleksin läpi. Aja tutkimaan kolmea aktiivista tulivuorta, Aguaa, Fuegoa ja Acatenangoa, ennen kuin nautit voileivän nälkäsi tyydyttämiseksi. Tapaat oppaasi Antiguassa sijaitsevassa tapaamispaikassa ja lähdet toiminnantäyteiseen seikkailuun pois kaupungin väkijoukoista ja kaaoksesta. Hyppää siis autoon ja nauti kyydistä, kun suuntaat Pacaya-tulivuorelle. Seuraa, kun oppaasi antaa sinulle nopean turvallisuusperehdytyksen ennen kuin hyppäät ATV:n kyytiin. Hyppää ensin ATV:n kyytiin San Vicente Pacayassa, jossa voit tutustua Pacaya-tulivuoren lähellä ja ympärillä oleviin alueisiin, joita ympäröivät rehevät metsät ja kalliot. Tuntuu, kuinka endorfiinit virtaavat kehossasi, kun nautit riemukkaasta mönkijäajelusta eri poluilla ja joihinkin tulivuoren juurella sijaitseviin paikallisiin kyliin. Koe aktiivinen tulivuori läheltä ja henkilökohtaisesti, kun vaellat sen kyljessä ja näet kirkkaan laavan kuplivan. Käy läpi erilaisia maastoreittejä ja aja tuliperäisen hiekan ja laavakenttien läpi yksityisen plantaasin sisällä.Hyvä on, että olet mukana. Aja Calderas-laguunille ja ihaile kauniita turkooseja vesiä. Nauti maukkaan voileivän syömisestä samalla, kun katselet maisemia. Muista ottaa kamera mukaan, sillä haluat ottaa paljon valokuvia. Loppujen lopuksi nautit kätevästä kyydistä takaisin Antiguaan, kun retkesi päättyy. Päätä seikkailusi huumaavasti, kun lähdet kotiin ikuisesti säilyvien muistojen kera.

Atitlan-järvi: Atlanitlan: Päiväretki veneellä asiantuntijaoppaan kanssa

7. Atitlan-järvi: Atlanitlan: Päiväretki veneellä asiantuntijaoppaan kanssa

Risteile Atitlan-järven poikki ja vieraile San Juan La Lagunan kylissä tällä koko päivän kestävällä yhteisellä kiertomatkalla. Atitlan-järvi on Keski-Amerikan syvin järvi, jota ympäröi kolme tulivuorta sen eteläpuolella. Yksityinen oppaasi lähtee Panajachelista, järven portilta, ja vie sinut maisemalliselle yhteiselle veneretkelle ennen kuin tutustut paikallisiin tekstiiliyhteisöihin ja San Juan La Lagunan mayakyliin. Näet upeat näkymät Atitlanin, Tolimanin ja San Pedron tulivuorille ja koet itse, miksi alueesta tuli beatnikien ja boheemien kirjailijoiden, kuten Aldous Huxleyn, mekka. Sieppaa kahviplantaasien tuoksu ja maista sitten tuoretta kahvia. Täällä voit uppoutua Tz'utujil Mayojen rentoon tunnelmaan ja kääntää modernin elämän meluisan soittimen nollaan.

Tikal-päiväretki Floresista lounaalla

8. Tikal-päiväretki Floresista lounaalla

Tutustu Tikalin vaikuttavaan loistoon, joka tarkoittaa Äänien paikkaa. Puisto, joka on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1979, on kooltaan 576 neliökilometriä. Tämän 8 tunnin kiertueen aikana sinulla on mahdollisuus kävellä viidakon läpi ja ihailla paikallisen kasviston ja eläimistön monia lajeja. Tärkeimpien temppelien ja aukioiden lisäksi on useita muita kohteita, joita ei kannata jättää väliin. Katso Major Plazaa, jota ympäröivät vaikuttavat rakennukset, kuten temppelit I ja II, tai pohjois- ja keskusakropolis. Katso alttareita, joilla oli rooli Tikalin maya-sivilisaation dynaamisessa historiassa. Kierroksen päätteeksi voit nauttia perinteisen lounaan.

Chichicastenangon ja Atitlan-järven kierros Antiguasta käsin

9. Chichicastenangon ja Atitlan-järven kierros Antiguasta käsin

Kymmenen tunnin retkesi alkaa ajamalla Guatemalan läntiselle ylängölle. Alueella on viehättäviä ja värikkäitä vuoristokyliä, ylänköjärviä, mäntymetsiä ja suurin osa Guatemalan alkuperäiskansoista. Kun saavut Chichicastenangon markkinoille, aloitat kävelykierroksen. Markkinat sijaitsevat kaupungin keskustassa ja ovat maxeños, Chichicastenangon alkuperäisväestön, kaupallisen elämän sydän. Joka torstai ja sunnuntai kauppiaat suuntaavat keskusaukiolle myymään tuotteitaan näillä vaikuttavilla alkuperäiskansojen markkinoilla, jotka ovat muuttuneet hyvin vähän vuosisatojen aikana. Tutustu markkinoiden kulkuväyliin ja ihaile paikallisten asukkaiden tarjoamia värikkäitä käsitöitä ja tuotteita. Chichicastenangossa vierailet myös Santo Tomásin kirkossa, joka rakennettiin vuonna 1540 esihispaanisen temppelin pohjalle. Tämä kirkko on loistava esimerkki siirtomaa-ajan arkkitehtuurista, ja mayojen ja latinoiden vaikutus näkyy selvästi sekä rakennuksen sisä- että ulkotiloissa. Markkinoihin tutustumisen jälkeen nautit herkullisen lounaan (ei sisälly matkan hintaan). Seuraavaksi jatkat matkaa Atitlan-järven rannalla sijaitsevaan Panajachelin kaupunkiin. Kävele Santander-katua pitkin ja nauti upeista näkymistä Atitlan-järvelle, jota pidetään yhtenä maailman kauneimmista järvistä. Tulivuoret Tolimán, Atitlán ja San Pedro muodostavat järvelle luonnollisen kehyksen. Atitlan-järven pinta-ala on 125 neliökilometriä, ja se sijaitsee 1560 metriä merenpinnan yläpuolella.

Guatemala tai Antigua Guatemala: Atitlán-järven veneristeily

10. Guatemala tai Antigua Guatemala: Atitlán-järven veneristeily

Aloita päivä matkalla Antiguasta tai Guatemala Citystä Panajachelin mayakaupunkiin. Ajomatkan aikana pysähdytään lyhyesti Katokissa, joka on hyvin kuuluisa ravintola, jossa voit nauttia kuuman juoman. Panajacheliin saavuttuasi on aika lähteä veneretkelle Atitlán-järven yli ja vierailla Santiago de Atitlánin Tzutuhil-kylässä. Tässä kylässä vierailet Maximon- tai Ri Laj Mam -nimisen paikallisen pyhimyksen veljeskunnassa, jossa ihmiset ympäri maailmaa käyvät pyytämässä terveyttä ja vaurautta elämäänsä. Itse järvi on suurenmoinen valtavan kokonsa ja upean tulivuoriperäisen ympäristönsä ansiosta. Kolme suurta tulivuorta, Atitlán Tolimán ja San Pedro, kohoavat sirosti sen etelärannalta ja luovat henkeäsalpaavia näkymiä ympäri aluetta. Voit tutustua näihin näkymiin ja perinteisiin käytäntöihin, joita järven ympärillä asuvat maya-tzutujil ja cakchiquel-naiset yhä harjoittavat. Lyhyen kuljetuksen jälkeen nautimme lounaan yhdessä Panajachelin hienoimmista ravintoloista. Kaupungissa vieraat tutustuvat myös Santander-katuun ja sen laajoihin, vilkkaisiin käsityöläismarkkinoihin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Guatemala

Kaikki aktiviteetit

95 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 6

Kaupungit: Guatemala:

Guatemala: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Guatemala? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.