Valitse päivämäärät
Miami

Bussi- ja tila-automatkat

Bussi- ja tila-automatkat: Suosikit / Miami

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Miami, Bussi- ja tila-automatkat

Bussi- ja tila-automatkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Miami?

Miami: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miami? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Miami : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 7 675 arvosteluun

Se oli vastinetta rahalle. Nousimme Miami Beachiltä ja palasimme takaisin samaan sijaintiin. Retki kesti tarkalleen 4 tuntia. Airboat-kokemus oli mahtava ja saimme nähdä monia alligaattoreita. Ainoa haittapuoli oli villinäyttely, jossa ei ollut paljon nähtävää. Se oli enemmän informatiivista istuntoa. Lisäksi saat vähemmän aikaa tutkia puistoa, koska linja-autoyritys kiirehtii saattamaan ihmiset takaisin määränpäähän. Kaiken kaikkiaan se oli hieno kokemus.

Matka oli päivällä, jolla oli hyvä sää. Ei liian kuuma. Bussikuljettaja oli jo hyvä opas ja selitti monia asioita, joiden läpi ajoimme. Itse kiertue oli mahtava. Perheeni nautti siitä todella. Lentoveneen opas oli erittäin hauska ja kaikki kuuntelivat. Olemme nähneet yli 10 alligaattoria (maalla ja vedellä), lintuja ja kilpikonnia! Tein jo Everglades-kiertueen ennen muualla, mutta tämä oli ehdottomasti suosikkini. Hyvä Miami-kokemus!

Suosittelen ehdottomasti tätä toimintaa. Matka oli hyvin järjestetty. Minulla on vain yksi negatiivinen tunne. Nousimme klo 7.15 kohtaamispaikkaan järjestäjien ilmoittamana, mutta lähtöaikaksi asetettiin sitten 7.45. Ranta ei ollut niin mukava kuin voit Google, mutta kaiken kaikkiaan Key West on mukava pieni kaupunki, joka kannattaa nähdä.

Me todella pidimme tästä matkasta, veneretki on hauskaa ja voit nähdä monia erilaisia kasveja ja eläimiä, ja myös eläinnäyttely alligaattorien ja käärmeiden kanssa oli mielenkiintoista. Se on hieno kokemus lähestyä näitä eläimiä.

Matka vastasi täysin odotuksia. Bussi oli helppo löytää. Kuski oli ystävällinen. Matka meni hyvin. Ja elämys Evergladessa oli loistava.