Lisää päivät

Dresden
Kävelykierrokset

Kävelykierrokset

Suosituksemme kategoriassa Dresden Kävelykierrokset

Dresden: Semperoper-liput ja opastettu kierros

1. Dresden: Semperoper-liput ja opastettu kierros

Vieraile Semperoperissä Dresdenissä, jossa on pitkä historia ja tyylikäs arkkitehtuuri. Lähde opastetulle kierrokselle tämän historiallisen oopperan läpi ja paljasta jokaisen käänteen takana oleva arvostus ja historia. Aloita kaunis Semperoper Dresdenissä ja ihaile upeaa arkkitehtuuria italialaisen renessanssin tyyliin. Tutustu koristeellisiin huoneisiin, jotka on rekonstruoitu alkuperäiseen tyyliin. Tutustu hienoon akustiikkaan kehittyneessä auditoriossa ja tutustu tämän suuren rakennuksen rikkaaseen historiaan. Koe tunnelma yhdessä maailman kauneimmista ja arvostetuimmista oopperataloista, todella unohtumaton kokemus.

Dresden: River Sightseeing Boat Cruise

2. Dresden: River Sightseeing Boat Cruise

Löydä Dresdenin viehätysvoima ja historia laivaristeilyllä Elbe-jokea pitkin. Tutustu Elben laakson kauneimpiin maamerkkeihin ja Dresdenin historialliseen vanhaankaupunkiin tällä kiertoajeluveneristeilyllä. Aloita Terrassenuferilta ja tutustu kolmeen Elben palatsiin: Albrechtsbergin palatsi, Eckbergin palatsi ja Lingnerin palatsi. Matkusta Loschwitzin huvilakortteliin ja ohita neljä kuuluisaa Elben siltaa, mukaan lukien Loschwitzin silta, joka tunnetaan hellästi "Sinisenä ihmeenä".

Dresden: Lantern Light -kiertue: The Original Night Watchman Tour

3. Dresden: Lantern Light -kiertue: The Original Night Watchman Tour

Retkeile Dresdenin kauniiseen vanhaankaupunkiin historiallisen yövartijan kanssa. Siemaile Schlummertrunkia, pientä alkoholijuomaa, ennen kuin vierailet tärkeimmissä kohokohdissa, kuten Semper-oopperatalossa, Dresden Frauenkirchessä ja muissa nähtävyyksissä. Aloita kierroksesi vartijan torven soidessa kapeilla kujilla ja hänen lyhtynsä valossa, joka läpäisee pimeyden. Hän suojelee valttikapulallaan kunniallisia kansalaisia kulkureilta ja hämäräperäisiltä hahmoilta pimeimmissäkin nurkissa.Vahtipäällikkö on aina varuillaan. Odota viihdyttävä kierros, jossa kuulet karmeita tarinoita ja mehukkaita anekdootteja menneiltä vuosisadoilta. Tutustu lisäksi kaupungin kauniisiin nähtävyyksiin. Tutustu Semperin oopperataloon ja kuuluisaan Zwingeriin, kävele palatsiaukion ylitse ja vilkaise Brühlschen Terrassenia.

Dresden: VW:n läpinäkyvän tehtaan kierros

4. Dresden: VW:n läpinäkyvän tehtaan kierros

Odotamme innolla näkemystä tuotantoon ja kokemusmaailmaamme!Haluamme tutustua tuotantoon ja kokemusmaailmaamme!Haluamme tutustua tuotantoon ja kokemusmaailmaamme! Milloin rakennettiin ensimmäinen sähköinen Volkswagen? Kuinka pitkälle yhdellä latauksella pääsee? Ja kuinka monta tuotantovaihetta sähköauton valmistuminen oikeastaan vaatii? Vastauksia kysymyksiisi saat 45 minuutin yleiskatsauskierroksellamme asiantuntijaoppaalta.

Dresden: Zwingerin museon pääsylippu

5. Dresden: Zwingerin museon pääsylippu

Varaa ennakkoon pääsylippu Zwingeriin Dresdenissä ja pääset Zwingerin vanhojen mestareiden kuvagalleriaan, veistoskokoelmaan, posliinikokoelmaan ja kuninkaalliseen matemaattisten ja fyysisten instrumenttien kabinettiin. Tutustu Dresden Zwingerin erilaisiin gallerioihin ja kokoelmiin ja ihaile puutarhojen ja suihkulähteen kokonaisuutta, jota pidetään yhtenä Saksan tärkeimmistä barokkiarkkitehtuureista. Nimi Zwinger viittaa kompleksin alkuperäiseen sijaintiin linnoituksen sisä- ja ulkomuurin välissä.

Dresden: Pillnitzin linnaan.

6. Dresden: Pillnitzin linnaan.

Tutustu Dresdenin historialliseen vanhaankaupunkiin laivalla ja ihaile Elben laakson kauneimpia kohteita. Aloita Terrassenuferista ja näe kolme kuuluisaa linnaa: Albrechtsberg, Eckberg ja Lingner Castle, Elben varrella matkalla Loschwitzin huvilakortteliin. Ohita 4 kuuluisaa Elben siltaa, joiden historia on vaikuttanut kaupunkiin tähän asti. Mieleenpainuvin silta on nimeltään Blue Wonder, joka on saanut nimensä värin takia. Nauti näkymistä vaikuttavalle Pillnitzin palatsille, kun veneesi laskeutuu ankkuriin noin kahdenkymmenen minuutin ajan. Se rakennettiin 1700-luvulla Saksin vaaliruhtinas August the Strongin johdolla, ja nyt siellä sijaitsevat Kunstgewerbemuseum (taide- ja käsityömuseo) sekä Schlossmuseum (linnamuseo).

Dresden: 1 päivän Hop-On-Hop-Off bussikierros

7. Dresden: 1 päivän Hop-On-Hop-Off bussikierros

Koe Dresden, kauniin Saksin osavaltion pääkaupunki, kaksikerroksisessa bussissa ja nouse pois 22 pysäkillä niin usein kuin haluat nähdä nähtävyyksiä. Hyödynnä useita lippuun sisältyviä aktiviteetteja, kuten iltaristeily, yövartijakierros tai lasten kaupunkikierros, sekä pääsymaksut eri muistomerkkeihin. Aloita matkasi Postplatz/Zwingerin pääpysäkiltä tai miltä tahansa muulta pysäkiltä. Päätä itse, haluatko osallistua jatkuvalle 90-minuuttiselle kaupunkikierrokselle Dresdenin tärkeimpien monumenttien ohi vai haluatko hypätä bussista missä tahansa kiinnostavassa pisteessä ja tutustua tarkemmin kyseiseen nähtävyyteen tai monumenttiin. Vieraile maailman kauneimmassa meijerimyymälässä, Pfunds Dairyssa. Jatka nauttimaan opastetusta kierroksesta Dresden Zwingerissä, joka on puutarhoineen varustettu barokkirakennuskompleksi, joka oli aikansa tärkeimpiä rakennuksia. Toinen retken kohokohta on vierailu Fürstenzugissa, joka on 23 000 keraamisella laatalla oleva monumentaalinen kuva kavalkadista, jota pidetään maailman suurimpana posliinikuvana. Kuuntele lisäksi mielenkiintoisia selityksiä kuuluisasta Dresdenin Frauenkirchestä, johon pääset tutustumaan ulkoilmakierroksella. Nauti aurinkoisina päivinä vaikuttavista näkymistä Dresdenin historialliseen kaupunkiin ja Elbaan bussin avoimelta katolta, joka on täydellinen paikka unenomaisten matkamuistokuvien ottamiseen.

Dresden: Neitsyt Marian kirkko Opastettu kierros galleriassa

8. Dresden: Neitsyt Marian kirkko Opastettu kierros galleriassa

Tapaat oppaasi Neitsyt Marian kirkon eli Frauenkirchen edessä, ja suuntaat suoraan sisään ihmeelliseen rakennukseen perusteellista kierrosta varten. Pommitukset tuhosivat kirkon toisen maailmansodan aikana lähes kokonaan, mutta sen rauniot jäivät vuosikymmeniksi pystyyn. Saksan yhdistymisen jälkeen aloitettiin kuitenkin kunnianhimoinen kampanja sen jälleenrakentamiseksi. Yli vuosikymmenen kestäneiden rakennustöiden jälkeen, jotka perustuivat George Bährin alkuperäisiin, 1720-luvulla tehtyihin suunnitelmiin, Neitsyt Marian kirkko palautettiin entiseen loistoonsa vuonna 2005. Siitä lähtien sen koristeellinen sisustus ja laaja kupoli ovat kutsuneet kävijöitä katsomaan sen loistavaa tarinaa uudestisyntymisestä. Kierroksen aikana pääset yksinoikeudella kirkon galleriaan ja saat lukemattomia näkemyksiä rakennuksesta, joka edustaa koko Dresdenin edistystä.

Dresden: City & Semperoperin opastettu kävelykierros

9. Dresden: City & Semperoperin opastettu kävelykierros

Tutustu Dresdenin historialliseen kaupunkiin opastetulla kävelykierroksella ja vieraile ikonisessa Frauenkirchessä. Nauti opastetusta kierroksesta tyylikkäässä Dresden Zwinger -puutarhassa ja katso, missä kuninkaalliset kerran asuivat Dresdenin linnan kiertueella. Tutustu musiikin historiaan Semperoperin oopperatalon kiertueella. Aloita matkasi Dresdenin linnasta ja suuntaa koko kaupungin kuuluisimpaan maamerkkiin: Frauenkircheen. Ihaile taidokkaasti kunnostettua kirkkoa ulkopuolelta ja katso sen upea sisustus. Jatka Prinssien kulkueeseen, joka on tärkeä osa Saksin historiaa, ja Dresdenin linnan tallipihalle. Saat käsityksen siitä, miltä nämä vaikuttavat rakennukset näyttävät sisältä ja näe Taschenbergpalais. Epäilemättä kävelykierros Dresdenin läpi ei olisi sama ilman Zwingeriä. Kuuntele mielenkiintoisia ja viihdyttäviä tarinoita Augustus II Vahvasta, ennen kuin kiertue päättyy teatteriaukiolle ja sen katedraalille. Seuraavaksi tutustu kuuluisaan Semperoperiin, Saxon State Operaan ja hovioopperaan opastetulla kierroksella. Opi jokaisen käännöksen takana oleva historia, kun kiertelet upeissa huoneissa.

Dresdenin kuninkaallinen linna: yleinen pääsylippu

10. Dresdenin kuninkaallinen linna: yleinen pääsylippu

Varaa ennakkoon pääsylippu Residenzschlossiin, joka tunnetaan myös nimellä Dresdenin linna tai kuninkaallinen palatsi, ja tutustu tähän historialliseen paikkaan. Rikastuta kokemustasi ilmaisella äänioppaalla, joka auttaa sinua ymmärtämään linnan takana olevaa Saksan historiaa. Yhdellä lipulla pääset Residenzschlossin Neues Grünes Gewölbeen (Uusi vihreä holvi), Turkish Chamber, Renaissance Wing ja Armory. Pääsy Historisches Grünes Gewölbeen (Historiallinen vihreä holvi) ei sisälly hintaan. Tutustu edelleen julkisiin paikkoihin, kuten laajaan taidekirjastoon, erilaisiin luentosaleihin ja opiskelutiloihin sekä Hausmannsturmin torniin (käytettävissä kesäkuukausina), joka tarjoaa vierailijoille, jotka kiipeävät sen 327 porrasta, upeat näkymät Dresdeniin.

63 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Dresden

Dresden

Dresden: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dresden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.