Valitse päivämäärät

Colosseum Arkkitehtuuri

326 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/21

Colosseum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Colosseum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Colosseum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 30 939 arvosteluun

Versailles oli kaunis! Menimme vasta myöhemmin päivällä - klo 14, eikä jonoa ollut sisäänpääsyyn. Se on valtava paikka, eikä meillä ollut opasta emmekä ostaneet äänilaitetta, mutta löysimme sen hienosti seikkaillessamme yksin. Se oli erittäin kuuma päivä, joten jopa palatsissa oli erittäin kuuma ja tungosta. Olimme iloisia voidessamme tutkia puutarhoja ja löytää pienen ulkokahvilan, jossa meillä oli kreppejä ja jäätelöä. Meillä oli todella mukavaa helteestä huolimatta.

Kiertue oli hämmästyttävä! Meillä oli upea opas Lumi! Hän oli hauska ja täynnä tietoa! Hän teki kiertueesta niin hauskan ja nautinnollisen! Olimme myöhässä emmekä löytäneet matkatoimistoa, ja tiimi oli niin ystävällinen odottamaan ja ohjaamaan meitä! Niin suloinen heistä. Matkatoimisto on metroaseman uloskäynnin b oikealla puolella, nouse portaita ylös ja ylitä silta, näet 2 violettia lippua. Ole valmis kävelemään paljon Colosseumin ympäri ja jyrkkiä portaita!

Our tour guide was Stefano. He had done his homework very well and could add humour and very interesting details in the story. He was easy to follow and kept a nice pace, no feeling of hurry. He showed the good places for photos. The tour included all that was promised and we thought live guide in this site is money well spent. Crown tours did also well, they we’re easy to find. Only thing that bothered a bit was the quite long wait before starting.

Kun ostat lippusi linnan vierailuun, varmista, että lippusi on voimassa myös puutarhaan, muuten 10 euroa enemmän ja jos haluat vierailla kuningattaren kylässä, niin pienelle ja suurelle Trianonille on 12 euroa enemmän, joten katso tarkkaan ennen kuin ostat lippusi, jotta et joudu ylimääräisiin kuluihin saapuessasi linnaan, muuten upea paikka vierailla

Palatsi on tuskallisen täysi jo 15 min avautumishetkestä

Periaatteessa en hyväksy, että jononohitusmahdollisuutta kaupataan. Tässä kohteessa usean sadan metrin pituisesta jonosta moni käväisi ostamassa etuoikeuttavan lipun ja selvisi paahteesta, mutta linna oli kaikille yhtä täysi. Kun vuoromme tuli, pääsimme kotona tulostetulla lipulla mutkitta sisään.