Lisää päivät

ColosseumArkkitehtuuri

Suosituksemme kategoriassa Colosseum Arkkitehtuuri

Rooma: Forum & Palatine Tour: Priority Access Colosseum, Roman Forum & Palatine Tour

1. Rooma: Forum & Palatine Tour: Priority Access Colosseum, Roman Forum & Palatine Tour

Aloita kierroksesi heti monumentaalisen Colosseumin ulkopuolelta, missä tapaat oppaasi. Täällä Rooman historiaan perehtynyt asiantuntijasi tarjoaa koko Rooman valtakunnan hienoimman areenan esittelyn. Tutki upeaa Colosseumia, jossa oli 80 sisäänkäyntiä ja jonne mahtui 65 000 katsojaa. Opi lisää joskus jopa 100 päivää kestäneistä näyttävistä festivaaleista, joita roomalaiset järjestivät areenalla. Voit tutustua sitten omassa rauhassasi alueeseen valokuvia ottaen. Kierroksen toinen osio suuntaa Forumille sekä Palatiumille. Näe eri yhteiskuntaluokat yhteen kerännyt alue, joka tunnettiin Rooman uskonnon, politiikan ja sosiaalisten kokoontumisten pääpaikkana. Ihaile upeita raunioita Palatium-kukkulalla opastetun kierroksen aikana ja nauti henkeäsalpaavista näkymistä Colosseumille. Kierroksesi toisen osuuden aikana sinulla on mahdollisuus tavata toinen oppaasi, joka suhtautuu intohimoisesti antiikin Roomaan. Kaksi asiantuntevaa opasta kertovat sinulle kaiken tarvittavan alueesta ja sen historiasta.

Rooma: Forum Romanum, Palatium ja Colosseum -kierros, ohita jonot

2. Rooma: Forum Romanum, Palatium ja Colosseum -kierros, ohita jonot

Tämän elämyksen avulla voit välttää jonot ja kokea Forumin, Palatiumin kukkulan sekä Colosseumin oppaan johdolla. Colosseumiin pääset sisään erityisen sisäänkäynnin avulla. Kävele gladiaattorien jalanjäljissä ja koe Colosseum upeasta näköalakohteesta. Opas auttaa sinua kuvittelemaan tunnelman, joka Colosseumilla vallitsi, kun 50 000 katsojaa mylvi siellä. Koe sitten muinaisen Rooman hallinnollinen keskus Forumilla. Katsele aikanaan toripaikkana toiminutta Forum Magnumia. Opas kertoo sinulle tietoa roomalaisesta kulttuurista sekä siitä, millaista elämää kaupungin asukkaat elivät. Seuraava etappi on yksi Rooman seitsemästä kukkulasta, Palatium. Voit nähdä 40 metriä Forumin yllä sijaitsevan pisteen, joka on kaupungin vanhin kohde. Ihastele Circus Maximusta.

Rooma: Colosseumin ja Forum Romanumin lippu, multimediavideo

3. Rooma: Colosseumin ja Forum Romanumin lippu, multimediavideo

Varausta varten valittu kellonaika viittaa matkailutoimistossa, Piazza D'Ara Coeli 16, ilmoitettuun aikaan. Lähde opettavaiselle seikkailulle kiertoajelulla Rooman tärkeimpiin nähtävyyksiin - ihanteellinen tapa tutustua kaupungin historiaan. Saat alustavaa tietoa lyhyestä multimediavideosta ja lähdet sitten kävellen tutustumaan ensin Forumiin, Palatinuksen kukkulaan ja lopuksi Colosseumiin. Aloita elämyksesi aktiviteetin tarjoajan toimistosta, jossa voit noutaa lippusi ja nauttia multimediavideosta antiikin Roomasta. Tutustu lipun kanssa arkeologiseen puistoon: Forum Romanum, Palatinuksen kukkula ensin ja Colosseum. Tutustu Forum Romanumiin, jossa Rooman tavalliset kansalaiset asuivat, näe keisari Julius Caesarin hauta ja tutustu muinaisiin raunioihin omaan tahtiisi. Jatka vierailuasi Palatinuksen kukkulalle, joka on Rooman perustamispaikka ja jossa sijaitsivat keisarien ja kuninkaiden tärkeimmät talot. Sijaitsee vain muutaman metrin päässä Forum Romanumista ja Circus Maximumista. Astu lopuksi sisään yhteen maailman kuuluisimmista monumenteista: Colosseumiin. Sisäänpääsy Colosseumiin on noin 2 tuntia kokouspaikan kellonajan jälkeen. Tutustu valtavaan amfiteatteriin - suurimpaan Rooman valtakunnan koskaan rakentamaan amfiteatteriin. Näitä lippuja ei voi käyttää koululaisryhmiin, ryhmäopastuksiin eikä yksityisopastuksiin.

Opastettu kierros Forum Romanumille, Colosseumille ja Palatiumille

4. Opastettu kierros Forum Romanumille, Colosseumille ja Palatiumille

Lähde opastetulla kierrokselle tutustumaan maailman kuuluisimpaan ulkoilmateatteriin. Voit oppia Colosseumin historiasta ja hyödyntää ohita jono -lippua päästäksesi sisään nopeasti. Opas esittelee sinulle lisäksi muinaisen Rooman merkittävimmät kohteet: Forum Romanumin sekä Palatiumin kukkulan. Elämyksesi alkaa Colosseumin ulkopuolelta, jossa voit ihailla sen jylhyyttä. Opas kertoo siitä mitä monumentti on kokenut vuosisatojen saatossa. Mene ensin turvatarkastuksen ohi. Opi sitten teatterista ja siellä olleista esityksistä. Koe sitten sisätilat ensimmäisen kerroksen tasolta.  Opas kertoo upeasta Konstantinuksen riemukaaresta ja sen uniikeista historiallisista yksityiskohdista. Seuraavaksi on aika suunnata Forumille ja Palatiumille pitkin legendaarista Via Sacran tietä. Voit kokea Tituksen upeat kaaret turvatarkastuksen läpi mentyäsi. Seuraava etappi on Palatium, joka tunnetaan kaupungin muinaisempien asuinpaikkojen kohteena. Voit nähdä Domus Flavian, Palatiumin stadionin sekä Domus Augustanan kaltaisia asuntorakennuksia. Suuntaa sitten alas laaksoon, Forum Romanumia kohti. Näe kohteet, kuten Maxentinuksen kirkko, Faustinan ja Antoniuksen temppelin ovi, Romuluksen pronssiovi, temppeli ja Vestal-talo. Kierros huipentuu keskelle Forumia, mikä tunnettiin antiikin Rooman uskonnon, politiikan, talouden ja oikeuden keskeisimpänä kohteena. Näe esimerkiksi Saturnuksen temppeli, Curia, Severuksen kaari ja Tabularium

Rooma: Ohita jonot, Colosseum, Forum ja Palatium -kierros

5. Rooma: Ohita jonot, Colosseum, Forum ja Palatium -kierros

Tutustu Rooman Colosseumiin, Forumiin ja Palatine Hilliin ja opi kiehtovia oivalluksia kaupungin historiasta. Hanki ohitusjono ja tutustu Colosseumin ensimmäiseen ja toiseen tasoon. Katso Tituksen kaari ja paikka, jonne Julius Caesar haudattiin. Aloita kiertueesi Rooman muinaisessa kaupungissa ohittamalla jonot Colosseumiin. Kuuntele esittely Colosseumista ja opi rakennuksen uskomattomasta rakenteesta ja siitä, miksi sitä pidetään tekniikan ihmeenä tähän päivään asti. Huomaa roomalaiset numerot jokaisen holvikäytävän yläpuolella, kun astut sisään. Tutustu Colosseumin ensimmäiseen ja toiseen tasoon, kun oppaasi jakaa tarinoita keisareista, gladiaattoreista ja kuuluisista taisteluista, jotka tekevät Colosseumista Rooman tunnetuimman muinaisen monumentin. Kävele Forum Romanumin ja Palatinuskukkulan läpi äskettäin hankkimallasi asiantuntemuksellasi muinaisista roomalaisista. Kulje Konstantinuksen voittokaaren ohi oppiessasi tarinan Rooman syntymästä ja sen legendaarisista kaksosista, Romuluksesta ja Remuksesta. Kun olet Forum Romanumin sisällä, ohita Tituksen kaari, Vestal-neitsyiden talo ja Julius Caesarin hautauspaikka – kaikki seisovat entisellä suurella suolla. Jatka Palatinuksen kukkulalle, jossa näet keisarillisten palatsien rauniot, laajan alueen, josta keisarit hallitsisivat kaupunkia.

Rooma: Colosseum-kierros ja pääsy gladiaattoriareenalle.

6. Rooma: Colosseum-kierros ja pääsy gladiaattoriareenalle.

Vieraile yhdellä Rooman ikonisimmista nähtävyyksistä Colosseumin opastetulla kierroksella. Tutustu paikan rikkaaseen historiaan, kuule tarinoita täällä järjestetyistä peleistä ja astu sisään gladiaattoriportista, josta pääset areenan lattialle. Kävele Colosseumin takaovesta sisään ja kulje suoraan areenan lattialle hautajaisten jumalatar Libitinan mukaan nimetyn portin kautta. Astu sinne, missä kuolleet gladiaattorit ja eläimet aikoinaan kannettiin pois. Tunne antiikin Rooman majesteettisuus syötäväsi alla, kun kävelet gladiaattoritaisteluissa taistelleiden portaita pitkin. Nauti hämmästyttävistä 360 asteen näkymistä Colosseumille. Katso ylös raunioille, jotka olivat aikoinaan täynnä tuhansia katsojia. Nappaa erinomaisia kuvia, sillä paikalla voi olla rajoitettu määrä kävijöitä tietyn ajan. Tutustu yleiseen pääsyalueeseen, johon kuuluu pohjakerros, toinen kerros ja parveke, jolta on hämmästyttävät näkymät Forum Romanumille ja Konstantinuksen kaarelle. Astu areenan pääsisäänkäynnin yläpuolella olevalle, tärkeimmille roomalaisille varatulle korokkeelle ja tunne amfiteatterin jännitys. Anna oppaasi maalata sinulle kuva menneisyydestä mukaansatempaavien tarinoiden ja legendojen avulla. Tämä on Colosseumin opastettu kierros, jolla on erityinen pääsy gladiaattoriareenan lattialle. Opastetun kierroksen päätyttyä voit rauhassa käydä vielä 30 minuuttia Colosseumissa, ja osastojen jälkeen sinut saatetaan Forum Romanumille ja Palatinuksen kukkulalle, jotka ovat itseopastettuja ( ei opastettua kierrosta ).

Rooma: Audioguide: City Sightseeing Hop-on Hop-off Bus with Audioguide

7. Rooma: Audioguide: City Sightseeing Hop-on Hop-off Bus with Audioguide

Tutustu ikuiseen kaupunkiin hop-on hop-off -kiertoajelubussilla 1 päivän, 24, 48 tai 72 tunnin lipulla. Matkusta kaupungin ikonien ohi, jätä bussi millä tahansa kahdeksasta pysäkistä ja hyppää takaisin seuraavaan bussiin, kun haluat jatkaa matkaa. Pysy joustavana ja näe samalla kaikki Rooman upeat nähtävyydet. Legenda kertoo Romuluksesta ja Remuksesta sekä Rooman seitsemästä kukkulasta. Nykyään kaupungissa sijaitsee yksi maailman suurimmista kirkoista, Vatikaanin Basilica di San Pietro, jota lähestytään upean ellipsinmuotoisen piazzan kautta. Sen muihin kuuluisiin nähtävyyksiin kuuluvat upea Colosseum, elokuvamainen Trevin suihkulähde ja romanttiset Espanjalaiset portaat. Rooman vilkas kahvilakulttuuri ja viehättävät trattoriat inspiroivat aina. Koko kierroksen kesto on 100 minuuttia, ja voit hypätä pois mistä tahansa seuraavista paikoista matkan varrella: Bussipysäkkejä lähimpänä olevat paikat Terminaali A Largo di Villa Peretti, terminaali B Largo di Villa Peretti tai terminaali Piazza dei Cinquecento. Santa Maria Maggiore San Giovanni in Laterano Colosseum Circo Massimo Piazza Venezia Largo Argentina Piazza Navona Vaticano (Castel Sant'Angelo) Piazza di Spagna (Fontana di Trevi) (Fontana di Trevi) Piazza Barberini Viale Enrico de Nicola (Stazione Termini)

Rooma: Colosseum Arena -kerros ja antiikin Rooman pikakierros

8. Rooma: Colosseum Arena -kerros ja antiikin Rooman pikakierros

Säästät kallisarvoista aikaa ja ohitat Colosseumin pitkät jonot, kun astut maailman kuuluisimpaan amfiteatteriin. Näe osittain rekonstruoitu osa areenan lattiasta ja kuvittele, miltä rakennus näytti Rooman valtakunnan aikana. Seuraa opastasi jännittävällä matkalla monumentin historiaan ja näe läheltä senaattorien istuimet sekä luukku, jossa villieläimet päästettiin vapaaksi verenhimoista viihdettä varten. Areenan lattian reunalta voit katsoa alas maanalaiseen alueeseen ja nähdä kammion, jossa näitä villieläimiä pidettiin, sekä gladiaattoreiden kulkemat polut.Hyvästi. Tule sisään gladiaattoriportista, seiso areenan lattialla ja näe Konstantinuksen kaari. Opi, miten rakennus herätettiin henkiin. Kuule taisteluista, joita siellä käytiin aikojen saatossa. Koe uudelleen gladiaattoreiden kokemukset ainutlaatuisesta näkökulmasta. Siirry sitten Forum Romanumille tutustumaan antiikin Rooman poliittisen ja sosiaalisen elämän keskukseen.

Rooma: Colosseum ja areena, Forum Romanum ja Palatinuksen kukkula.

9. Rooma: Colosseum ja areena, Forum Romanum ja Palatinuksen kukkula.

Tämän elämyksen avulla voit tutustua Colosseumiin ja areenaan opastetun kävelykierroksen johdattamana. Kierrokseen kuuluu myös jonojen ohitus. Koe sisäänkäynti, jossa muinaisen Rooman gladiaattorit menivät areenalle sisään. Käy Colosseumin jälkeen lisäksi Palatiumilla sekä Forum rOmanumilla. Ihaile vaikuttavaa Colossseumin areenaa. Arkeologiaan ja taiteeseen erikoistunut opas kertoo sinulle tarinoita areenalla käydyistä taistoista, yleisöstä sekä Rooman sen aikaisen elämän taustoista. Suuntaa sitten Palatium-kukkulalle, joka tunnettiin rikkaimpien Rooman asukkien kotina. Palatiumilta avautuu huikeat näkymät muinaiselle Forum Romanumille. Opas esittelee kolmiulotteisten valokuvien sekä kuvakirjojen avulla kohteet tavalla, joka sijaitsivat alueella Rooman kukoistuksen aikaan.

Roma Pass: 48 tai 72 tunnin kaupunkikortti, jossa on kuljetusliikenne.

10. Roma Pass: 48 tai 72 tunnin kaupunkikortti, jossa on kuljetusliikenne.

Koe Roma Pass -kortin avulla yli 45 nähtävyyttä, museota ja arkeologista kohdetta. Kortti oikeuttaa pääsyn Colosseumin, Forum Romanumin, keisarillisen foorumin, kapitoliumimuseoiden, Ara Pacisin, Trajanin torin, roomalaisten kansallismuseoiden, Caracallan kylpylöiden, Borghesen gallerian, Circo Massimon, Appia Antican arkeologisen puiston ja Castel Sant'Angelon kaltaisille nähtävyyksille. Kortti oikeuttaa jonon ohittamisen ensimmäisellä vierailemallasi nähtävyydellä. Lisäksi saat alennusta kaikista muista vierailemistasi museoista ja kohteista. Saat alennuksia myös muilta osallistuvilta yrityksiltä sekä järjestäjiltä. Hyödynnä myös Rooman julkista liikennettä ilmaiseksi tutustuaksesi kaupunkiin. Roma Pass -kortti oikeuttaa pääsyn seuraaviin arkeologisiin kohteisiin, museoihin ja elämyksiin: • San Lucan kansallisakatemia• Circo Massimo• Circo Massimo -elämys• Forum Pass Super (sisältää Forum Romanumin, keisarillisen foorumin sekä Palatiumin)• Borghesen galleria• Galleria d’Arte Moderna di Roma Capitale• Galleria Nazionale Duarte Antica, Palazzo Barberini ja Palazzo Corsini • Galleria Nazionale d'Arte Moderna e Contemporanea• Galleria Spada• Kierrokset antiikin Rooman maailmaan• Mausoleo di Augusto• MAXXI - Museo nazionale delle arti del XXI secolo• Mercati di Traiano - Museo dei Fori Imperiali• Musei Capitolini• Musei Capitolini - Centrale Montemartini• Musei di Villa Torlonia• Musei di Villa Torlonia - Casina delle Civette• Musei di Villa Torlonia - Casino Nobile• Musei di Villa Torlonia – Serra Moresca• Museo Carlo Bilotti Aranciera di Villa Borghese• Museo Civico di Zoologia• Museo dell’Ara Pacis• Museo della Repubblica Romana e della memoria garibaldina• Museo delle Mura• Museo di Casal de’ Pazzi• Museo di Roma• Museo di Roma in Trastevere• Museo di Scultura Antica Giovanni Barracco• Museo Napoleonico• Museo Nazionale degli Strumenti Musicali (vain alennuslippu)• Museo Nazionale di Castel Sant’Angelo• Museo Nazionale di Palazzo Venezia (Roma Passin pääsy keskeytetty tilapäisesti)• Museo Nazionale Etrusco di Villa Giulia• Museo Nazionale Romano• Museo Nazionale Romano - Crypta Balbi• Museo Nazionale Romano - Palazzo Altemps• Museo Nazionale Romano - Palazzo Massimo• Museo Nazionale Romano - Terme di Diocleziano• Museo Pietro Canonica a Villa Borghese• Sivilisaatioiden museo• Sivilisaatioiden museo - Museo Nazionale Preistorico ed Etnografico "Luigi Pigorini"• Sivilisaatioiden museo - Museo Nazionale dell’Alto Medioevo• Sivilisaatioiden museo - Museo Nazionale delle Arti e Tradizioni Popolari• Sivilisaatioiden museo - Museo Nazionale d’Arte Orientale• Palazzo Valentini – Domus Romanen arkeologinen alue• Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino • Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Colosseo (Anfiteatro Flavio)• Parco archeologico del Colosseo, Foro Romano & Palatino - Palatino e Foro Romano• Parco Archeologico dell'Appia Antica• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Antiquarium Di Lucrezia Romana• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Complesso di Capo di Bove• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Mausoleo di Cecilia Metella e Castrum Caetani• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Parco Delle Tombe Della Via Latina• Parco Archeologico dell'Appia Antica - Villa dei Quintili e Santa Maria Nova• Parco Archeologico di Ostia Antica• Terme di Caracalla• Villa di Massenzio & Mausoleo di Romolo

Saatavilla olevat aktiviteetit

351 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 22

Colosseum: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Colosseum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Colosseum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 30 939 arvosteluun

Our tour guide was Stefano. He had done his homework very well and could add humour and very interesting details in the story. He was easy to follow and kept a nice pace, no feeling of hurry. He showed the good places for photos. The tour included all that was promised and we thought live guide in this site is money well spent. Crown tours did also well, they we’re easy to find. Only thing that bothered a bit was the quite long wait before starting.

Amazing tour with guide (Vasco) that told great amount about history and architecture of all the sighhts. Many thanks Show Me Italy and Vasco!

Paikallinen opas kertoi innostuneesti kohteista ja osasi vastata kaikkiin esitettyihin kysymyksiin.

The guided tour was interesting and well organized by Show me Italy.

Ei tarvinnut jonottaa Colosseumille vaan pääsi heti sisään.