Budapest
Risteily- ja vesiretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Risteily- ja vesiretket: Suosikit / Budapest

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Budapest, Risteily- ja vesiretket

Risteily- ja vesiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Budapest?

Budapest: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Budapest? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Budapest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 12 254 arvosteluun

Silti en odottanut, että illasta tulee näin upea! Sisäänkäynnillä saimme lapsille lasin samppanjaa ja mehua, koska saavuimme aikaisin, saimme myös pöydän ikkunan viereen. Pöydässä oli toinen ilmainen juoma kaikille ja 4 pulloa vettä, soodalla ja ilman. Kun ihmiset kävelivät, olimme jo kävelleet ja katsoneet kaikkea. Siellä on wc:t, kuten missä tahansa ravintolassa, laiva on hyvin hoidettu, pöytäliinat puhtaat ja silityt. Tiesin, että siellä olisi elävää musiikkia, mutta en odottanut näin upeaa jousitrioa! Kappaleet olivat tuttuja ja tuntemattomia, hitaita ja nopeita. Esityksensä jälkeen he tulivat pöytiin ja soittivat tilauksesta, joku jopa lauloi mukana lauluja tai tanssi. Se oli hauskaa! No, tämän aikana tietysti avattiin buffet, se ei ollut supertyylikäs, mutta valinta oli jokaiseen makuun ja niin paljon kuin haluat. Pidimme ruoasta ja lähdimme täyteen. Lisäksi oli vielä katsottavaa, sillä alta näet kuinka laiva liikkuu ja parvekkeet olivat auki. Suuret kiitokset tarjoilijoille, kok

Erittäin hyvä kokemus. Söimme siellä ja meillä oli hauskaa. Palvelimet ovat erittäin tervetulleita. Ruoka on erittäin hyvää (mielestäni paikallisia erikoisuuksia), 4 erilaista ruokaa ja 1 jälkiruoka. se on all-you-can-eat-buffet. Ainoa hieman negatiivisempi kohta olisi muusikoilla, vaikka he soittivat erittäin hyvin. He tulivat leikkimään pöytänaapureille ja vaativat heiltä enemmän vinkkejä kuin perhe oli jo antanut. Harmi, että esitys menettää yhtäkkiä hieman viehätysvoimaansa.

Se oli erittäin hyvä, ohjeet sijaintiin olivat hyvät, eikä meillä ollut ongelmia löytää lennolle pääsypaikka. Ilmainen juoma heti, kun olit aluksella, oli erittäin tervetullut. Selostus auttoi poimimaan rakennuksia, Budan puolella miesääni ja Pestin puolella naisääni. Bonuksena oli, että Margaret Island oli auki, joka oli suljettuna, kun teimme varauksen. Kaiken kaikkiaan se oli todella nautinnollinen kokemus.

Super mukava veneretki herkullisella, runsaalla buffetilla ja upealla musiikilla. Lapsilla (10v) oli myös hauskaa

Se osoittautui erinomaiseksi lopetukseksi vierailulleni Unkarissa. Upea musiikki ja tunnelma.