Suosittelemamme elämykset kaupungissa Budva

Dubrovnikista: Päiväretki Montenegroon

1. Dubrovnikista: Päiväretki Montenegroon

Tutustu Montenegroon päiväretkellä Dubrovnikista. Nauti vapaa-ajasta Kotorin, Perastin ja Budvan viehättävissä kaupungeissa ja lähde Boka Kotorskan lahden yli kiertävälle lautalle. Lähdette Dubrovnikista aamulla nauttimaan vanhankaupungin ja sen ympäristön nähtävyyksistä samalla kun ajat kauniin Župa Dubrovačkan ja Konavlen alueen läpi. Kun olet ylittänyt Montenegron rajan, jatkat matkaa Montenegron viehättävää rannikkoa pitkin. Pysähdy Boka Kotorskan lahden läpi ajellessasi viehättävässä Perastin kylässä. Voit vierailla Our Lady of the Rocksin saarella. Matkan aikana isäntäsi kertoo sinulle kaiken Montenegron tärkeimmistä kulttuurimuistomerkeistä sekä maan historiasta ja legendoista. Saavuttuasi Kotoriin voit nauttia vapaa-ajasta, jonka aikana voit tutustua kaupunkiin itsenäisesti. Kotorin kaupunki on tunnettu merenkulun perinteestään, kuuluisasta kauppalaivastostaan ja vaikuttavista kaupunginmuureistaan. Nähtävyyksien katselun jälkeen matka jatkuu kohti Budvaa. Saavuttuasi Budvaan voit nauttia toisesta nähtävyyskierroksesta ja vapaa-ajasta. Budva on kuuluisa vanhan kaupunkinsa keskuksesta ja kauniista puhtaista hiekkarannoistaan. Se on Montenegron tärkein turistikeskus. Palaa Budvasta Dubrovnikiin iltapäivällä pakettiautolla ja lyhyellä lauttamatkalla Boka Kotorskan lahden yli.

Montenegro: Päiväretki Durmitoriin, Taraan ja Ostrogiin

2. Montenegro: Päiväretki Durmitoriin, Taraan ja Ostrogiin

Tutustu tällä Kotorista, Tivavista, Budvasta ja Herceg Novista alkavalla päiväkierroksella Montenegron kauniiseen maaseutuun. Valittavanasi on myös kuljetukset hotellilta. Koe muun muassa Ostrogin kuuluisa luostari ja ihaile upeaa rannikkoa sekä vaikuttavia järviä. Ensimmäinen valokuvaetappi on pian lähdön jälkeen. Nappaa kuvia Pyhän Yrjön ja Our Lady of the Rocks -saarista. Suuntaa sitten ylemmän ottaaksesi kuvia Risanin laakson yllä. Seuraava etappi on Montenegron toiseksi suurin kaupunki, Nikšić. Nappaa sitten kuvia keinotekoisesta suolajärvestä. Nauti aamupala kierroksen aamuosion jälkeen. Herkuttele paikallisella ruoalla ja juomalla (ei kuulu kierroksen hintaan) Suuntaa sitten kohti Durmitor-vuorta, jonka huiput kohoavat taivaisiin. Ihastele värikästä lehtimetsää ja tiheää mäntymetsää. Näe vaikuttava Đurđevića Tara -silta- joka oli sen rakennusvuonna 1940 Euroopan korkein silta. 365 metriä pitkä ja 172 metriä korkea silta tarjoaa upeat näkymät alas. Ihaile sitten Durmitorin kansallisistoa ja sen Mustaa järveä, joka on yksi 1500 metrin korkeudessa sijaitseva 18:sta jäätikköjärvestä. Järvet tunnetaan lempinimellä "Vuoren silmät". Kävele neljän kilometrin vaellus järven ympäri. Käy seuraavaksi Balkanin korkeimmalla sijaitsevassa kaupungissa, Žabljakissa, jonka korkeus merenpinnasta on 1450 metriä. Nauti lounaaksi montenegrolaista paikallisruokaa. Suuntaa sitten Ostrogin luostariin, joka on Montenegron eniten vierailluin hengellinen kohde. Käveleskele ylöspäin kapeaa polkua auringonlaskun aikaan ihaillen samalla vaikuttavaa luostaria. Ihaile munkin, Vasilije Ostroškin jäänteitä. Hän tunnetaan luostarin perustajana. Kierros päättyy, kun palaat Kotoriin.

Budva: 3-tunnin melonta- tai kajakkikierros rannikon luoliin

3. Budva: 3-tunnin melonta- tai kajakkikierros rannikon luoliin

Lähde opastetulle melonta- tai melontaretkelle Budvan Rivieralle Montenegrossa. Tutki lahtea, ui ja snorklaa 3-3,5 tunnin ajan. Aloita retki Azzuro Beachilta Budvassa. Ennen veteen nousemista saat turvallisuuskoulutuksen ja ohjeet välineiden käyttöön. Lähde sitten stand up -melontalaudalla tai kajakilla kiertoreittiä pitkin. Ohita Budvan muinainen vanhakaupunki, joka on 2 500 vuotta vanha. Ihaile rannikon ainutlaatuisia luonnonmuodostelmia, kuten tulivuoriperäisiä kallioita, meriluolia, luolia ja kultaisia rantoja. Pysähdy matkan varrella uimaan ja snorklaamaan lahden sinisissä vesissä. Saat maskin ja snorkkelin. Tee muistoja veden alla ja saat linkin valokuviin ja videoihin ilmaiseksi retken jälkeen. Palattuasi takaisin lähtöpaikalle voit jatkaa tutkimista kuivalla maalla, rentoutua rannalla tai syödä herkullisen aterian jossakin paikallisista kahviloista tai ravintoloista.

Montenegro: Canyon päiväretki: Black Lake ja Tara Canyon

4. Montenegro: Canyon päiväretki: Black Lake ja Tara Canyon

Tutustu Montenegron kunnioitusta herättävään luonnonkauneuteen Great Canyons -matkallamme, joka upottaa sinut upeisiin maisemiin, kulttuuriin ja historiaan. Seikkailumme alkaa Budvasta, jossa pidämme valokuvaustauon tämän viehättävän merenrantakaupungin yllä, ennen kuin kuljemme Cetinjen läpi ja nautimme Skadar-järven ja Podgorican panoraamanäkymistä. Tankkaa polttoainetta tulevaa matkaa varten herkullisella aamiaisella paikallisessa ravintolassa Potocissa. Seuraava pysähdys vie meidät upean Moracajoen kanjonin läpi, jossa voit ihailla henkeäsalpaavia maisemia ja ottaa valokuvia. Sen jälkeen vierailemme Moracan luostarissa, joka on merkittävä kulttuurinen ja hengellinen maamerkki Montenegrossa, jossa opit tämän ikivanhan paikan historiasta ja perinnöstä. Matkamme vie meidät sitten Tarajoen kanjonin läpi, joka on yksi maailman syvimmistä kanjoneista. Lounastauolla herkuttelemme paikallisella keittiöllä ja nautimme samalla kanjonin upeista näkymistä. Sen jälkeen teemme leppoisan bussimatkan kanjonin läpi, pysähdymme kävelemään Djurdjevica Taran sillan yli ja koemme valinnaisesti jännittävän zipline-ajelun. Saavumme Zabljakiin, jossa voit kävellä rauhassa kauniin Mustan järven ympärillä, joka on hohtava luonnonihme, joka saa sinut henkeäsalpaamaan. Sinulla on myös mahdollisuus uida järven kristallinkirkkaissa vesissä ja virkistäytyä ennen matkan jatkamista. Seikkailumme vie meidät sitten Savnikin ja Niksicin kaupunkien läpi ja Nevidion kanjonin ohi uppoutuen tämän alueen valloittavaan kauneuteen. Päivän loppuessa saavumme Bogeticiin, jossa pidämme päivällistä taukoa, josta avautuu näkymä ikoniseen Ostrogin luostariin. Nauti herkullisesta paikallisesta keittiöstä ja mieti päivän muistoja. Lopuksi palaamme bussilla Budvaan, nautimme vielä kerran upeista maisemista ja muistelemme unohtumatonta matkaa. Liity seuraamme elämäsi seikkailuun ja luo muistoja, jotka kestävät koko elämän. Asiantuntevat oppaamme, mukavat kuljetukset ja mukaansatempaavat kokemukset vievät sinut matkalle Montenegron luonnonihmeiden, kulttuurin ja historian läpi. Varaa matkasi verkossa nyt ja anna meidän viedä sinut matkalle, joka valloittaa sydämesi ja sielusi.

Kotor, Budva, Tivat tai Herceg Novi: Kotorinlahti -risteily

5. Kotor, Budva, Tivat tai Herceg Novi: Kotorinlahti -risteily

Kahdeksan tunnin retkesi alkaa Kotorista, Budvasta tai Tivatista. Ensimmäinen etappisi on Bijela, jossa voit käydä virkistävällä uinnilla. Vieraile saaren kirkossa ja museossa ennen kuin suuntaat Siniselle luolalle. Matkan varrella kuljet UNESCOn suojeleman Kotorinlahden läpi, minkä jälkeen saavutat lopulta avomeren. Kotorinlahden suuaukolla näet entisen linnavankilan ja keskitysleirin, jota kutsutaan nimellä Mamula. Saarelle ei nykyään enää saa mennä, mutta pääset matkaamaan saaren ympäri ja tarkkailemaan sen villisti yhteen punoutunutta historiaa ja luontoa. Purjehdi lahden rauhallisilta vesiltä avomerelle, ja pian saavut alueen upeimmalle luolalle, Siniselle luolalle! Pidä tauko Porto Montenegrossa nauttiaksesi lounasta ja tutustuaksesi hieman tähän viehättävään kaupunkiin. Täältä purjehdit joko takaisin Kotoriin tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää mahdollisuuden pitää toisen uimatauon lahden syvissä vesissä, ennen kuin pukeudut vieraillaksesi Our Lady of the Rock -saaren kirkolla. Paluumatkalla pääset ihailemaan upeita näkymiä majesteettisille vuorille, luolille, rannoille ja historiallisille paikoille. Pääset myös nauttimaan upeasta auringonlaskusta. Matkasuunnitelma: Klo 10.00 - Lähtö Kotorista (sovitusta paikasta) Klo 10.50 - Uimatauko Bijelan lähellä Klo 11.10 - Ajo Mamulaan Klo 11.40 - Risteily Mamulan ympärillä, siirtyminen avomerelle Klo 12.20 - Saapuminen Siniselle luolalle, uimatauko Klo 12.50 - Risteily Porto Montenegroon Klo 13.30 - Lounastauko Klo 15.15 - Matka vedenalaisille tunneleille Klo 15.35 - Pysähdys tunneleille, uimatauko lähellä Klo 16.00 - Matka Our Lady of the Rocks -saarelle Klo 16.30 - Saapuminen saarelle, vierailu kirkossa ja museossa Klo 17.10 - Matka takaisin Kotoriin Klo 18.00 - Poistuminen Kotorissa

Budva: Night Lights Kajakki- ja SUP-seikkailu

6. Budva: Night Lights Kajakki- ja SUP-seikkailu

Löydä maaginen iltakierros Stand Up Paddlingin aikana Adrianmeren yllä LED-valojen kanssa. Aloita retki Budvan Azzuron rannalta. Tutustu käyttämiisi varusteisiin ja kuule, kun ohjaajat kertovat turvallisuusmääräyksistä ja -säännöistä. Seuraavaksi matkustat Stand Up Paddle -melojalla Pyhän Nikolauksen saarelle. Ihmettele mereneläviä LED-valojen ansiosta. Tarkkaile katkarapuja, kaloja, meduusoja ja muita Adrianmeren meren asukkaita. Palaa Pyhän Nikolauksen saarelle saavuttuasi takaisin lähtöpaikalle. Muista ottaa retken aikana kauniita ja ikimuistoisia valokuvia ja videoita.

Montenegro: Tara-joen koskenlasku

7. Montenegro: Tara-joen koskenlasku

12 tunnin retkellä matkaat Kotorista, Budvasta tai Tivatista Tara -joen kanjoniin Kanjoni laskeutuu 1333 metrin syvyyteen. Se on Euroopan syvin (ja koko maailman toiseksi syvin Yhdysvaltojen Colorado-joen Grand Canyonin jälkeen) kanjoni. Itse joki on 146 kilometrin pituinen. Kanjoni ja suurin osa jokea on UNESCO:n suojelemia. Joki tunnetaan uskomattomasta kauneudesta ja villieläinten monimuotoisuudesta, ja se soveltuu koskenlaskulle erinomaisesti. Yksityiskohtainen matkasuunnitelma Klo 7.00 - Lähtö Kotorista, Budvasta tai Tivatista Klo 10.30 - Saapuminen Šćepan Poljeen & aamiainen Klo 11.30 - Saapuminen Brštanovicaav (koskenlaskun lähtöpaikka) Klo 12.00 - 15.00 - Koskenlaskua Tara-joen parhaimmilla koskilla, lyhyt tauko, valokuvausta, uintia. Saapuminen Šćepan Poljeen ja lounas joen uomassa sijaitsevassa ravintolassa Klo 16.00 PM - Paluu Kotoriin, Budvaan tai Tivatiin muutaman pysähdyksen kautta

Budvasta: Budva: Päiväristeily Boka Bayhin

8. Budvasta: Budva: Päiväristeily Boka Bayhin

Matkusta Montenegron Adrianmeren rannikkoa pitkin unohtumattomalla Boka Bayn päiväristeilyllä. Tutustu tämän lumoavan alueen henkeäsalpaavaan kauneuteen, rikkaaseen historiaan ja kiehtovaan kulttuuriin, ja sinulla on runsaasti mahdollisuuksia rentoutua, tutkia ja uppoutua upeaan ympäristöön. Aloita seikkailusi Budvasta kohti Zanjicen rantaa. Ohita alueen kauneimpia rantoja, kuten Jaz ja Ploce. Tutki Sinistä luolaa tai pulahda virkistävään veteen Zanjicen rannan kristallinkirkkaissa vesissä ennen kuin lähdet purjehtimaan kohti Mamulan saarta. Kun risteilet Kotorin lahden läpi, nauti lounas laivalla ja nauti samalla henkeäsalpaavista näkymistä. Tutustu seuraavaksi Herceg Novin historialliseen kaupunkiin kävelykierroksella, ja sinulla on runsaasti aikaa uida vedessä ja rentoutua alueen viehättävässä ilmapiirissä. Matka jatkuu Porto Novin venesataman, telakoiden ja Verige-salmen ohi ennen kuin saavut kauniille Our Lady of the Rocks -saarelle. Aseta ankkuri ja vieraile ikonisessa kirkossa ja museossa oppiaksesi tämän historiallisen maamerkin taustalla olevista legendoista ja historiasta. Päivän päättyessä hyppää takaisin laivaan ja lähde maisemalliselle veneretkelle Boka Bayn läpi. Risteile Perastin viehättävän kaupungin ohi ennen kuin saavut Unescon maailmanperintökohteeseen kuuluvaan Kotoriin. Tutustu vanhan kaupungin kapeisiin katuihin, kauniisiin aukioihin ja historiallisiin maamerkkeihin kävelykierroksella. Palaa lopuksi bussilla takaisin Budvaan ja nauti vielä viimeisen kerran Kotorin lahden huikeista näkymistä.

Dubrovnikista: Kotor, Perast & Budva pienryhmäpäiväretki: Kotor, Perast & Budva

9. Dubrovnikista: Kotor, Perast & Budva pienryhmäpäiväretki: Kotor, Perast & Budva

Matkustajien nousu lennolle tapahtuu klo 06:40-07:20. Noin klo 07:40 saavumme rajanylityspaikalle, jossa tehdään pakollinen passintarkastus, joten sinun on otettava matkustusasiakirjasi mukaan. Kello 8:30 saavumme Kotorin lahdelle, josta on panoraamanäkymä ja lyhyt valokuvaustauko näköalapaikalla. Panoraamanäkymän jälkeen vierailemme Perastin kaupungissa. Sinulla on siellä 1 tunti vapaa-aikaa tarpeeksi aikaa, jos haluat lähteä veneretkelle Islet Our Lady Of the Rocks -saarelle. Perastin jälkeen meillä on 15 minuutin ajomatka Kotorin kaupunkiin, jonne saavumme noin klo 10:00. Matkustajilla on 2 tuntia vapaa-aikaa nähtävyyksien katseluun. Kello 12:30 saavumme Budvan kaupunkiin, jossa syömme lounaan suositellussa paikallisessa ravintolassa. Mahdollinen käynti rannalla ja tutustuminen vanhaan kaupunkiin. Klo 14:30 aloitamme paluumatkan Dubrovnikin kaupunkiin Klo 15:10 teemme lauttamatkan Kotorinlahdella, ja noin klo 16:00 seuraa rajalla passintarkastus. Saavumme Dubrovnikiin noin klo 17:00. Matkustajat palautetaan laivapaikoilleen.

Budvasta: Skadar-järven auringonlaskun risteily ja luostari Kom.

10. Budvasta: Skadar-järven auringonlaskun risteily ja luostari Kom.

Aloita matkasi Budvasta noustuasi premium-luokan ajoneuvoon, jossa on enintään 19 paikkaa. Sitten ensimmäinen pysähdyspaikka on Virpazar, pieni kalastajakylä kansallispuistossa. Kylästä tuli 1700-luvun alussa Montenegron tärkein kauppapaikka. Täältä lähdet 3 tunnin veneretkelle nauttimaan majesteettisista nähtävyyksistä ja tutustumaan alueen ainutlaatuiseen kasvistoon ja eläimistöön. Skadar-järvi on kuuluisa Pohjois-Euroopasta Afrikkaan muuttavien lintujen levähdyspaikkana. Valmistaudu näkemään joitakin täällä elävistä 260 lintulajista. Kyytiin nousun jälkeen lähdet satamasta ja risteilet pienen jokikanavan läpi, jota ympäröivät ruovikkopellot ja pajurivit. Saavuttuasi Skadar-järven avoimille vesille jatkat risteilyä Vranjinan kylään ja Lesendron linnoitukseen. Lesendron ohi jatkat matkaa pienelle Odrinska Gora -saarelle Žabljak Crnojevićan lähellä. Odrinin kukkulalla sijaitsee keskiaikainen Komin luostari. Siellä pidämme puolen tunnin tauon tutustuaksemme tähän upeaan paikkaan. Lähdetään tästä erityisestä paikasta ja palataan veneellä takaisin lähtöpaikkaan. Risteilyn aikana voit hypätä veteen uimaan ja nauttia majesteettisista näkymistä ja koskemattomasta luonnosta.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Budva

Kaikki aktiviteetit

56 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Budva: Koe enemmän

Näytä kaikki

Budva: usein kysytyt kysymykset

Budva: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Budva? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Budva : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 052 arvosteluun

Loistava kiertue! En melkein mennyt, koska luin muita pitkiä odotusajoja koskevia arvosteluja. Varasin pienen ryhmämatkan. Lähdimme aamulla klo 6.45 ja meillä oli vain yksi muu nouto. Vietimme rajalla yhteensä tunnin molempiin suuntiin. Mahdollisesti vähemmän. Meillä oli upea ryhmä, joten aika meni nopeasti. Opas oli mukaansatempaava ja erittäin informatiivinen. Pestar oli kohokohta, erittäin kaunis rannikko. Myös mukava vierailla 3 kaupungissa osana kiertuetta. Saavuimme takaisin Dubrovnikiin hyvissä ajoin ja saimme tehdä muita asioita illalla. Suosittelen!

Oli hieno reissu, kaikki sujui ja opas oli mukava. Mitään ei tuputettu, vaan bussi kuljetti kaupungista toiseen, ja paikan päällä sai tutustua omaehtoisesti kohteeseen. Bussissa kuultiin alueen historiasta. Takaisin tullessa rajanylitys kesti pari tuntia, mutta mikäpä siinä oli bussissa istuessa. Kannattaa kuitenkin varata sitä varten jotakin evästä reppuun ja käydä vessassa viimeisessä kaupungissa ennen rajaa.

Erittäin mukava kiertue! Nouto majoituksestasi, koko päivä Montenegrossa. Jokaisen pysäkin ajoitus on riittävän hyvä vierailemiseen. Jos haluat syödä, saatat olla tiukka, mutta silti kaikki pienet kaupungit, helppo vierailla melko nopeasti. Oli sunnuntai, joten jono rajalla oli hyvä, vain 30 minuuttia. Opas tietää paljon, iso plussa siitä, että pääsee tuntemaan vähän historiaa.

Matkaopas oli mahtava! hänellä oli myös kaunis lauluääni. Koskenlasku oli toteutettu mahtavasti ja ruuatkin oli maittavia.

Retki oli monipuolinen, mielenkiintoinen ja hyvin järjestetty.