Valitse päivämäärät
Rooma

Nähtävyydet pyörillä

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
198 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 198

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Kiertue Angelan kanssa oli hieno! Erittäin pätevä opas, jossa on paljon jännittävää tietoa. Lapset olivat aina mukana leikkisillä tavoilla. Suosittelen tätä opastettua kierrosta! Valitettavasti Roomassa oli sinä päivänä erittäin kuuma, mutta Angelan ja hänen loistavan johtajuutensa ansiosta otimme ilolla vastaan helteen. Pietarinkirkko on niin suuri mysteeri. Angelan ansiosta olemme ainakin hieman lähempänä tätä mysteeriä. Kiitos upeista 2 tunnista!

Bussi oli täysin peitetty avoimen alueen yläosassa suojapeitteellä, joka suojasi sinua auringolta ja teki siitä suhteellisen mukavan. Olimme iloisia, että varasimme tämän bussin. Olisimme toivoneet sovelluksessa parempaa suunnitelmaa, joka ei merkinnyt vain lähtökohtaa. Lähtöpaikkaa oli vaikea löytää. Bussissa oli paperisuunnitelma.

Älä stressaa, jos et ole bussivarauksen aikaan, matkatavarojemme saapuminen kesti kauan, lentokenttä on iso, emme ilmestyneet varauksen yhteydessä, mikä ei aiheuttanut mitään ongelmaa, olimme heti rauhoitti ja otimme seuraavan sukkulan.

Mukava kierrellä ja katsella ensin bussin kyydissä, helpompi hahmottaa Roomaa ja nähtävyyksiä.

Oli loistava tapa nähdä Rooma varsinkin korkeassa lämpötilassa.