Valitse päivämäärät
Rooma

Aktiviteetit paluumatkustajille

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Työpajat ja tunnit
  • Vesiaktiviteetit
20 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 20

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Kumppanini ja minä kävimme tällä kiertueella viime viikolla, ja me molemmat todella nautimme siitä. Oppaamme Rob oli hyvin perillä ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme. Kuljettajamme Marius oli erittäin tehokas ja oli kiehtovaa seurata hänen navigoivan Positanoon johtavia kapeita, tuulisia teitä. Onnistuimme mahtumaan paljon yhteen päivään. Vaikka Pompeji-kiertueemme lopussa oli sade, onnistuimme silti näkemään kaiken, mitä halusimme!

Nautimme todella kiertueesta. Oppaamme Alessandro oli niin avulias ja tunnusti historian ja antoi meille erittäin mielenkiintoisen käsityksen Positanosta. Pompejissa meillä oli Franchesco, hänen kiertueensa oli niin mielenkiintoinen, että hänen kommentit olivat niin hauskoja ja täynnä tietoa. Lounaaksi syömämme pizza oli myös todella hyvä. Se oli erittäin miellyttävä kiertue ja kokemus. Toivottavasti teen sen uudelleen.

Nicole oli oppaamme ja hän oli mahtava. Hän on energinen, hauska ja informatiivinen, ja opimme ehdottomasti paljon. Ruoka oli erinomaista, ruokaan ja esittelyyn käytetty aika on ilmeistä, ja Nicole teki jokaisesta ateriasta maukkaan oppitunnin ja ilon syödä. Varmista, että tulet energisenä ja valmiina osallistumaan, kun hauskuus kasvaa, kun ryhmä on mukana.

Tatjana oli ihana, kaikki oli järjestetty erittäin hyvin ja ruoka oli herkullista

The guide was amazing and knew how to keep us entertained.