Lisää päivät

RoomaAktiviteetit pariskunnille

Suosituksemme kategoriassa Rooma Aktiviteetit pariskunnille

Rooma: Pantheon sisäänpääsylipun ja ääniopassovelluksen kanssa.

1. Rooma: Pantheon sisäänpääsylipun ja ääniopassovelluksen kanssa.

Tutustu Rooman Pantheonin kiehtovaan historiaan ja henkeäsalpaavaan kauneuteen älypuhelimellasi tehtävällä 35 minuutin audio-opastetulla kierroksella. Ota kaikki irti yhdestä Rooman kuuluisimmista maamerkeistä ja tutustu sen rikkaaseen menneisyyteen ja upeaan arkkitehtuuriin.Pantonus on yksi Rooman kuuluisimmista maamerkeistä. Aloita matkasi Piazza Navonan kokoontumispaikalta, joka sijaitsee leppoisan 5 minuutin kävelymatkan päässä Pantheonista. Uppoudu Rooman tunnettujen aukioiden ja suihkulähteiden lumoavaan kauneuteen itseohjautuvan kävelykierroksesi aikana. Lataa sovellus ja tutustu kaupungin kiehtovimpiin ja pakollisiin nähtävyyksiin matkan aikana. Matkusta kunnioitusta herättävän Pantheonin ohi matkalla majesteettiselle Fontana di Treville ja huipentuuhan se viehättävälle Piazza di Spagnalle. Varaa paikkasi verkossa ja jätä pitkät jonot väliin tällä saumattomalla ja aikaa säästävällä kokemuksella. Tutustu Pantheonin legendoihin ja myytteihin, sen Oculuksen historiaan, merkittäviin hautakammioihin ja paljon muuhun. Kuule kiehtovia tarinoita Pantheonin kupolista ja sen arkeoastronomisesta tarinasta, sisätiloista ja jalkakäytävästä. Kuuntele 12 äänitettyä kiinnostavaa kohdetta ja viittaa digitaaliseen karttaan, jonka avulla voit paikantaa nämä kohdat basilikan sisällä. Noudattaaksemme sitoumustamme avoimuuteen, kunnioitukseen ja intohimoon kaikessa toiminnassamme esitämme tämän paketin kustannuserittelyn harkittavaksesi: - Liput Pantheoniin ja Fast Track: 5,00 €. - Pantheonin audioopas: 7,50 €. - Itseopastettu kierros Rooman parhaille aukioille ja suihkulähteille: 5,00 €.

Rooma: Angelon linnoitus Skip-the-Line Ticket & Audio Guide (lippu ja ääniopas)

2. Rooma: Angelon linnoitus Skip-the-Line Ticket & Audio Guide (lippu ja ääniopas)

Käy tutustumassa Hadrianuksen mausoleumin, joka tunnetaan yleensä nimellä Castel Sant'Angelo, historiaan, sillä sinulla on etuoikeus ohittaa jono ja valinnainen sovellukseen perustuva ääniopas. Älä jätä väliin tilaisuutta vierailla Rooman keisari Hadrianuksen haudalla, joka tunnetaan myös nimellä Hadrianuksen luolasto. Tutustu yhteen ikuisen kaupungin tunnusomaisimmista nähtävyyksistä Roomassa. Tiberjoen oikealla rannalla ja vain lyhyen matkan päässä Vatikaanista sijaitseva Castel Sant'Angelo on muinainen linnoitus, jolla on vuosisatoja vanha historia. Opit muinaisesta legendasta, jonka mukaan arkkienkeli Mikael ilmestyi mausoleumin huipulle ja tuppeen miekkansa, mikä merkitsi vuoden 590 ruton loppumista ja antoi linnalle sen nykyisen nimen. Viimeistele kokemuksesi nauttimalla panoraamanäkymistä Roomaan ja Tiber-joelle linnan terassilta. Tämä on loistava tilaisuus ottaa valokuvia Ponte Sant'Angelo -sillalta, joka tunnetaan myös nimellä Enkelten silta.

Rooman Hop-On Hop-Off -bussikierros & ilmainen äänikierros

3. Rooman Hop-On Hop-Off -bussikierros & ilmainen äänikierros

Tutustu ikuiseen kaupunkiin Hop-On Hop-Off -bussin kyydissä yhden päivän tai 24, 48 tai 72 tunnin lipun avulla. Matkaa kaupungin ikonisten nähtävyyksien ohi, jää bussista millä tahansa kahdeksasta pysäkistä ja hyppää vain takaisin seuraavan bussin kyytiin halutessasi jatkaa matkaa. Liikut joustavasti nähden kaikki Rooman upeat nähtävyydet. Legenda kertoo Romuluksesta, Remuksesta ja Rooman seitsemästä kukkulasta. Tänä päivänä kaupungista löytyy yksi maailman suurimmista kirkoista, Vatikaanin Basilica di San Pietro, jonka luo saavutaan elliptisen aukion läpi, upea Colosseum, Trevin mahtava suihkulähde sekä romanttinen espanjalainen portaikko. Eläväinen kahvilakulttuuri ja viehättävät trattoriat takaavat Rooman säilymisen inspiraation lähteenä. Kokonainen kierros kestää 100 minuuttia ja voit nousta bussin kyydistä millä tahansa seuraavista pysäkeistä matkan varrella: PYSÄKIT: Pysäkki 1: Terminaali A. Termini Marsala / Terminaali B. Largo di Villa Peretti / Terminaali C Piazza dei Cinquecento, Via Cavourin kulmauksessa Pysäkki 2: Santa Maria Maggiore Pysäkki 3: Colosseo Pysäkki 4: Circo Massimo Pysäkki 5: Piazza Venezia Pysäkki 6: Vaticano  Pysäkki 7: Fontana Di Trevi  Pysäkki 8: Piazza Barberini Yhden päivän lipun voimassaoloaika päättyy päivän viimeiseen bussimatkaan. Voit vaihtaa yhden päivän lipun 24 tunnin lippuun, jolloin sen voimassaoloaika päättyy tasan 24 tuntia sen lunastamisen jälkeen. Esimerkki: Yhden päivän lippu vaihdetaan 24 tunnin lippuun maanantaina klo 14.00. Aiemmin lippu olisi ollut voimassa maanantain viimeiseen bussimatkaan saakka. Lipun vaihdon jälkeen se on voimassa tiistaihin klo 14.00 saakka. Sama käytäntö pätee myös 48 ja 72 tunnin lippuihin.

Rooma: Borghese Galleria Skip-the-Line -lippu ja Audioguide

4. Rooma: Borghese Galleria Skip-the-Line -lippu ja Audioguide

Varaa vierailusi yhteen Rooman kuuluisimmista huviloista tällä pääsylipulla Borghesen galleriaan. Säästät aikaa ohittamalla jonon, voit tutustua galleriaan omaan tahtiisi ja lisätä kierroksellesi audio-oppaan, jonka avulla saat tietää tarinan kuuluisan Apollon ja Daphnen veistoksen takana. Jos valitset audioguide-vaihtoehdon, lataa opas puhelimeesi ennen kierroksen alkua. Astu sitten sisään galleriaan ja tutustu Berninin, Canovan ja Caravaggion mestariteoksiin. Kävele gallerian 20 huoneen läpi ja pysähdy ihailemaan Caravaggion kuuluisaa maalausta "Nuori sairas Bacchus" ja "Poika hedelmäkorin kanssa". Lupaa itsesi Gian Lorenzo Berninin teosten lumoutua, mukaan lukien merkittävä osa hänen maallisesta veistostuotannostaan. Tutustu varhaisiin teoksiin, kuten "Vuohi Amalthea ja Jupiter-lapsi ja Fauni", hänen dynaamiseen "Proserpinen raiskaukseen" ja ikoniseen "Apollo ja Daphne" -teokseen."Katso hänen varhaisia teoksiaan. Jos valitset audio-oppaan, voit kuunnella sitä kävellessäsi ja oppia näkemistäsi teoksista ja taiteilijoista, jotka loivat ne.

Rome: Valmista fettucinea ja tiramisua -kokkikurssi

5. Rome: Valmista fettucinea ja tiramisua -kokkikurssi

Tutustu aidon kotitekoisen pastan valmistuksen salaisuuksiin paikalliselta kokilta tällä ruoanlaittokurssilla Roomassa. Valmistat oman maukkaan Tiramisùn herkullisen pastasi kaveriksi ja nautit sen lasillisen italialaista viiniä kera. Tervehdi kokkiasi ravintolatason keittiössä Rooman sydämessä. Laita kokinhattu ja esiliina päähäsi ja valmistaudu aitoon italialaiseen ruokakokemukseen. Aloita opettelemalla, miten jauhoista ja kananmunista valmistetaan omaa aitoa ja tuoretta pastaa. Kokki näyttää sinulle, miten voit valmistaa erilaisia pastan muotoja tämän reseptin avulla, erityisesti miten muotoilet kuuluisaa fettuccinea. Kun pasta on valmista, opettele valmistamaan herkullinen Tiramisù. Käytä annettuja aineksia ja erilaisia työkaluja tämän klassisen italialaisen jälkiruoan herkullisten kerrosten kokoamiseen. Lopuksi voit istua alas nauttimaan työsi hedelmistä. Yhdistä se yksinkertaisesti pastan kanssa carbonara-, amatriciana-, cacio e pepe- tai alfredokastikkeeseen. Rentoudu viinilasillisen kera, kun ravintola valmistaa ruokasi käyttäen juuri sinun omaa pastasi.

Rooma: Piazza Navona Pasta-Making Cooking Class

6. Rooma: Piazza Navona Pasta-Making Cooking Class

Italia ei olisi sama ilman pastaa! Etsitkö täydellistä ruokakokemusta Roomassa? Mikä muu voisi olla täydellisempää kuin oppia tekemään kotitekoista pastaa viehättävässä ympäristössä, Rooman kauneimmalla aukiolla, Piazza Navonalla? Tule mukaan Fettuccinen valmistuskurssillemme Roomassa ja opi täydellisen italialaisen pastan salaisuudet. Kokkimme opastuksella voit paitsi oppia valmistamaan omaa pastaa kotona, myös kokea hieman italialaista elämäntyyliä ja solmia uusia suhteita muiden osallistujien kanssa! Meidän pasta valmistus ruoanlaittokursseillamme Roomassa, voit saada todellisen italialaisen ruokakokemuksen, jossa valmistetaan Fettuccine pasta, joka sitten keitetään ja tarjoillaan valitsemasi kastikkeen kanssa. Tämän lisäksi majoitamme sinut ravintolamme kauniiseen ympäristöön, josta on näköala Piazza Navonalle ja renessanssiajan suihkulähteille, jossa voit nauttia alkupaloja, kuten bruschettoja, sekä juomia, jotka sisältyvät kurssimaksuun. Tule ja yhdistäydy muiden matkailijoiden, perheiden, yksinmatkaajien ja ystäväporukoiden kanssa ja koe kaupunki eri tavalla pastakurssillamme Roomassa! - EI GLUTEENITONTA VAIHTOEHTOA!

Rooma: Villa d'Esten ja Villa Adrianan päiväkierros

7. Rooma: Villa d'Esten ja Villa Adrianan päiväkierros

Lähde Roomasta kokopäiväretkelle Tivoliin Italian kahdelle näyttävimmälle huvilalle, Villa d'Estelle ja Villa Adrianalla, joihin molempiin ehdit rauhassa tutustua. Ajat Villa Adrianalle, 100-luvulla keisari Hadrianuksen rakennuttamalle huvilalle, joka oli aikanaan mahtavampi kuin keisarillisen Rooman keskusta. Italian suurin ja ylellisisin residenssi sisältää vaikuttavan määrän keisarillisia palatseja, temppeleitä, teattereita ja parantavia kylpyjä. Lounaan jälkeen tutustuessasi Villa d'Esten maihin oppaasi kertoo huvilan historiasta ja kehityksestä, sanotaanhan sen olevan Italian myöhäisen renesanssin upein huvila. Aikanaan Lucrezia Borgian pojan kotina toiminut huvila on tunnettu ainutlaatuisista puutarhoistaan, puistaan, vesiputouksista sekä suihkulähteistään, kuten Fontana dell'Ovato ja Le Cento Fontane ("Sata lähdettä"). Alueen kohokohtia ovat Canopusin ja Serapeumin karyatidit ja pylväät, huvilan allas sekä egyptiläistemppelin mukaan nimetty grotto ja Maritim-teatteri, jossa pienen roomalaisen talon uskotaan toimineen levähdyspaikkana vaativalle kartanoelämälle.

Rooma: Fettuccinen ja Maltagliati-pastan valmistusluokka

8. Rooma: Fettuccinen ja Maltagliati-pastan valmistusluokka

Opi valmistamaan italialaista kotitekoista pastaa tämän fettuccinen ja maltagliatin valmistuskokemuksen aikana Roomassa. Saapuessasi sinut toivottaa tervetulleeksi englantia puhuva kokki käytännön kokemukseen. Tämä on aika esitellä itsesi ja tavata muita kurssin osallistujia. Tämän jälkeen alat työstää omaa taikinaasi. Tutustu kaikkiin taikinan salaisuuksiin jauhoista leikkaamiseen. Paikallinen kokki opastaa sinut askel askeleelta jauhojen ja kananmunien käytöstä tuoreen kotitekoisen pastan leikkaamiseen. Kokki näyttää sinulle erilaisia leikkauksia, joita voit tehdä tällä reseptillä: tagliolini, pappardelle, fettuccine ja maltagliati eli "pahasti leikattu". Leikkaat oman fettuccinen ja maltagliatin ja sitten kokki selittää, mikä perinteinen kastike sopii paremmin tuorepastaan, kuten carbonara, pesto, cacio e pepe, alfredo jne. Sen jälkeen voit istua alas ja nauttia alkupala bruschetta tomaattien ja basilikan kera, jota seuraa lautasesi, jossa on 2 erilaista pastaa perinteisten kastikkeiden kera ja lasillinen viiniä. Lopeta ateria lasillisella limoncelloa tai kahvia.

Rooma: Viiniä ja alkupaloja Tiber-joella

9. Rooma: Viiniä ja alkupaloja Tiber-joella

Nouse kaksikerroksisen veneen kyytiin ja seilaa pitkin Rooman Tiber-jokea nautiskellen samalla viinistä ja alkupaloista. Risteilyn aikana voit rentoutua ja nauttia maisemista samalla, kun kuuntelet kiehtovaa selostusta ympäröivästä kaupungista sekä rentouttavaa musiikkia. Tämä 70 minuutin risteily lähtee klo 17.30 Isola Tiberinalta ja palaa samaan paikkaan. Viisi menua, jotka vaihtelevat kauden mukaan, ovat: Alkupalamenu Alkupalamenulla voit herkutella aidolla roomalaisella keittiöllä. Annoksen tarjoillaan suurilta lautasilta. Kaikki annoksen tarjoillaan puna- tai valkoviinilasillisen kera, valinnastasi riippuen. Ensimmäinen liharuokalista Pizzataikinakuutioita cacio & pepe -kastikkeella ja mortadellalla Spelttiä, keitettyjä kasviksia, parmankinkkua ja mozzarellaa Perunakroketteja pekonilla ja mozzarellalla Kaksi lasia Montepulciano d'Abruzzon punaviiniä Ensimmäinen kalamenu Pizzataikinaa marinoidulla lohella, fenkolilla, taggiaschen oliiveilla, tuoreella appelsiinilla ja cocktail-kastikkeella Ohraa, grillattuja kasviksia ja mereneläviä Katkarapu-kesäkurpitsapalloja Kaksi lasia Chardonnay'ta Toinen kalamenu Pizzataikinaa grillatulla mustekalalla, salaatilla, merenelävillä, perunamuusilla ja paistetuilla kasviksilla Kalastajan mereneläviä Kaksi lasia Chardonnay'ta Kasvismenu Pizzataikinaa keitetyillä kasviksilla ja kananmunilla, parmesaanilla ja kotitekoisella pestolla Paistettuja kasviksia Ricotta-palloja savustetulla provolone-juustolla ja kesäkurpitsakukilla Valintasi mukaan puna- tai valkoviiniä Lisää viiniä sekä muita alkoholijuomia on ostettavissa laivan erityiseltä juomalistalta.

Rooma: "Kauneimmat oopperaaariat" -konsertti

10. Rooma: "Kauneimmat oopperaaariat" -konsertti

Koe italialaisen oopperamusiikin parhaat puolet kodikkaan Waldesian kirkon intiimissä ympäristössä, jossa on ainutlaatuinen akustiikka. Ihaile kirkon lämmintä tilaa ja ainutlaatuista akustiikkaa, joka kehittää intiimin konserttiilmapiirin. Konserttisalin pienen tilan ansiosta kokemus on vain muutaman metrin päässä muusikoista kuin yksityinen konsertti. Waldesian kirkko sijaitsee vain muutaman metrin päässä Piazza Veneziasta. Katso oopperaaarioita tunnetuimmista italialaisista oopperoista, kuten "La Traviata", "Turandot" tai "Rigoletto", napolilaisia lauluja ja Vivaldin "Four Seasons". Lahjakkaat oopperasolistit ja flyygeli vievät sinut 70 minuutin matkalle ajassa tutustumaan italialaisen oopperan maailmaan.

259 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 17

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Rooma: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 6 997 arvosteluun

Kiertue Angelan kanssa oli hieno! Erittäin pätevä opas, jossa on paljon jännittävää tietoa. Lapset olivat aina mukana leikkisillä tavoilla. Suosittelen tätä opastettua kierrosta! Valitettavasti Roomassa oli sinä päivänä erittäin kuuma, mutta Angelan ja hänen loistavan johtajuutensa ansiosta otimme ilolla vastaan helteen. Pietarinkirkko on niin suuri mysteeri. Angelan ansiosta olemme ainakin hieman lähempänä tätä mysteeriä. Kiitos upeista 2 tunnista!

Bussi oli täysin peitetty avoimen alueen yläosassa suojapeitteellä, joka suojasi sinua auringolta ja teki siitä suhteellisen mukavan. Olimme iloisia, että varasimme tämän bussin. Olisimme toivoneet sovelluksessa parempaa suunnitelmaa, joka ei merkinnyt vain lähtökohtaa. Lähtöpaikkaa oli vaikea löytää. Bussissa oli paperisuunnitelma.

Autosta käsin näki tärkeimmät nähtävyydet. Mahdollisuus hypätä välillä pois kyydistä oli erinomainen, kävimme välillä tutustumassa johonkin kohteeseen ja lounaalla, ja jatkoimme matkaa.seuraavalla bussilla.

It was very fun workshop. Titi was very good teacher. Lunch time was exellent time to do this.

Oli loistava tapa nähdä Rooma varsinkin korkeassa lämpötilassa.