Kreeta Päiväretket

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
178 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/12

Kreeta: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Kreeta parhaat nähtävyydet?

Kohteen Kreeta parhaat nähtävyydet ovat:

Kreeta: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Kreeta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Kreeta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 773 arvosteluun

Rakastimme sitä ehdottomasti. Varsinkin kuinka kiertue oli hyvin järjestetty ja ajoissa. Myös kuljettajamme Kostas oli erittäin mukava ja hänen bussinsa oli erittäin puhdas ja mukava, ja ilmastointi oli hyvin asetettu, jotta se oli tarpeeksi viileä, mutta meillä ei myöskään ollut kylmä. Koimme sekä Balos- että Elafonissi-rantaretkiä Markidis-matkalla ja olisimme valinneet ne uudelleen. Arvostamme suuresti sitä, että kiertuetta säädettiin hieman ja menimme suoraan rannalle ja välttelimme tungosta rantaa. Mitä tulee itse retkiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja haluat kokea jotain uutta, mene Balos-kiertueelle. Jos haluat mieluummin mukavan hiekkarannan, mene Elafonissin kanssa. Elafonissin ranta on erittäin kaunis, mutta se on vähän "tylsää" - mukava hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sinun on myös etsittävä vaaleanpunaista hiekkaa, joten voit ottaa sen haasteena. Paluumatkalla menimme katsomaan luolaa, joka oli erittäin mielenkiintoinen, koska luolaa käytetti

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Nouto sovitusti, annettua aikarajaa noudatettu. Opas tiesi myös paljon viinistä ja oliiveista. Viininmaistelua varten tarjottiin enimmäkseen kuivia viinejä. Pienet välipalat, täysin riittävät. Jos sinulla oli tarkempia kysymyksiä, niihin vastattiin ja selitettiin helposti ymmärrettävällä tavalla. Erittäin mukava kiertue, hinta täysin OK.