Lissabon
Eläintarhat ja akvaariot

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lissabon, Eläintarhat ja akvaariot

Eläintarhat ja akvaariot: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lissabon?

Lissabon, Eläintarhat ja akvaariot: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Lissabon: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lissabon? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 1 093 arvosteluun

O oceanário de Lisboa merece ser visitado e revisitado. Já estive em outros locais semelhantes na europa e nunca consegui encontrar algo com a beleza e qualidade que o oceanário nos oferece. A qualidade e diversidade de vida marinha são incomparáveis. A apresentação dos diversos biótopos é feita com profissionalismo e os inquilinos dos diversos aquários gozam de elevada qualidade de vida. É claro que o aquário central é a grande atração e pode ser observado em toda a sua extensão. Voltarei em breve.

Oceanarium oli loistava tapa viettää 2 tai 3 tuntia Lissabonissa sekä aikuisille että lapsille, mutta 5-vuotias pojanpoikamme rakasti sitä ehdottomasti!! Merielämän valikoima on laaja, ja todellinen Oceanarium on erittäin puhdas, erittäin hyvin pidetty ja henkilökunta on erittäin avulias. Ehdottomasti vierailun arvoinen ja myös erittäin hyvä vastine rahalle.

Suosittelen ehdottomasti käymään Lissabonin Oceanariumissa. Vaikka olen kiinnostunut luonnosta, löysin sieltä uutta osaamista. Vierailu lasten kanssa kesti noin 1,5 tuntia ilman kiirettä. PS. Kannatan netistä ostettuja lippuja. Meidän ei tarvinnut seistä pitkässä jonossa kassalla.

vanha kaupunki oli ihana, moderni lisbon oli kuin useimmat muutkin modernit kaupungit. olisi voinut olla lisätietoja joistakin rakennuksista - yksi väylä, monet ääniohjausyksiköt eivät toimineet. Koska lisbonilla on paljon mäkiä, jotkut jyrkät, se oli hyvä tapa kiertää

Hyvä yhdistelmä yleiskuvan saamiseksi. Hienoa, että raitiovaunut, funikulaarit ja Elevador de Santa Justa ovat myös käytettävissä!