Suosittelemamme elämykset kaupungissa Windsor, Iso-Britannia

Windsor: 40 minuutin edestakainen laivamatka

1. Windsor: 40 minuutin edestakainen laivamatka

Lähde Windsor Promenadelta Windsorin sydämessä ja matkusta ylävirtaan Boveney Lock and Weirille. Nauti ainutlaatuisista näkymistä Windsorin linnaan, Eton Collegeen, Mill Houseen, Windsorin kilparadalle ja Brocas Meadowsiin. Nauti joen rannalta avautuvasta linnannäkymästä, joka on epäilemättä hienoin, joten tämä matka sopii erinomaisesti niille, jotka vierailevat Windsorissa ensimmäistä kertaa. Retken pituus tekee siitä lasten suosiman, sillä lähellä sijaitseva Home Park tarjoaa erinomaiset leikkikenttä- ja piknikmahdollisuudet. Tämä retki sopii erityisen hyvin niille, joilla on paljon tekemistä matkasuunnitelmassaan, sillä veneet lähtevät usein päivän mittaan.

Windsorin linnan pääsylippu

2. Windsorin linnan pääsylippu

Vilhelm Valloittajan 1000-luvulla rakennuttama Windsorin linna on maailman vanhin ja suurin asuttu linna. Sitä ovat uudistaneet kruununperimysjärjestyksen kuninkaat ja kuningattaret, kuten Henry II, Charles II ja George IV. Nykypäivänä kuningatar viettää suurimman osan yksityisistä viikonlopuistaan Windsorin linnassa, jota käytetään myös säännöllisesti seremonioihin ja valtion tilaisuuksiin. Lippusi tarjoaa sisäänpääsyn linnaan sisältäen mahtavat valtion asunnot, jotka on kalustettu kuninkaallisen kokoelman hienoimmilla aarteilla. Mestariteosten joukossa on maalauksia Holbeinilta, Rubensilta ja Van Dyckiltä, sekä hienoja englantilaisia ja ranskalaisia kalusteita. Talvikuukausien aikana ylelliset George IV:n luomat yksityisasunnot, jotka tunnetaan "Semi-State Rooms" -nimellä, lisätään kierrokseen. Pääsylippusi sisältää myös pääsyn Pyhän Yrjön kappeliin. Tämä on yksi kauneimmista Englannin kirkollisista rakennuksista ja se on viimeinen leposija 10 monarkille, mukaan lukien Henry VIII ja Charles I. Windsorin linnassa on paljon nähtävää ja tehtävää, joten varaa tarpeeksi aikaa saadaksesi kaiken irti vierailustasi, joka kestää arviolta 2,5-3 tuntia. Linna sijaitsee jyrkän kukkulan päällä ja vierailukierros kattaa pitkän matkan, joten mukavia kenkiä suositellaan.

Lontoo: Windsor, Stonehenge, Bath ja roomalaiset kylpylät päiväretki.

3. Lontoo: Windsor, Stonehenge, Bath ja roomalaiset kylpylät päiväretki.

Tutustu useisiin Lontoon kohokohtiin tällä bussilla tehtävällä päiväretkellä Lontoosta. Koe Windsorin linnan eleganssi, avaa Stonehengen mysteerit ja ihaile Bathin kaupungin georgiaanista arkkitehtuuria. Vieraile hyvin säilyneessä roomalaisessa kylpylässä. Windsorin linna Historiaan uppoutunut Windsorin linna istuu ylpeänä vehreällä metsäisellä kukkulalla, josta on näkymät Thamesille. Normanien ajoilta peräisin oleva linna, jossa on laajoja maisemapuutarhoja ja torninmuotoinen pyöreä torni, on helppo ymmärtää, miksi se on kuninkaan suosima viikonloppuresidenssi kuninkaallinen Windsor. Nauti kiehtovasta kurkistuksesta kurkistamalla ylellisiin valtionhuoneistoihin, joissa on Rembrandtin ja Leonardo da Vincin korvaamattomia taideteoksia, ja vieraile St. George's Chapelissa, joka on entisten monarkkien, kuten Henrik VIII:n, tunnelmallinen viimeinen leposija. Voit vierailla kuningatar Marian nukkekodissa, joka on todella uskomaton rakennelma, jossa on toimivat hissit, juokseva vesi, sähkö ja viinipullot, kaikki pienoiskoossa! Mysteerinen Stonehenge Vaella maailmanperintökohteessa ja ihastu ainutlaatuiseen kalliomuodostelmaan. Salisburyn tasangolla sijaitsevat 40 tonnin painoiset kivet seisovat yksinään 5 000 vuotta sitten tapahtuneesta saapumisestaan lähtien. Stonehengeen liittyy runsaasti teorioita; uskonnollisesta temppelistä tähtitieteelliseen kelloon ja jopa pronssikautiseen hautapaikkaan. Päätä itse samalla, kun tutustut tämän salaperäisen monumentin historiaan. Kylpylä Avon-joen rinteillä ylpeänä seisova Bath oli ensimmäinen kaupunki Englannissa, joka nimettiin Unescon maailmanperintökohteeksi. Ihaile upeaa 1400-luvulta peräisin olevaa Bathin luostaria, upeaa georgialaista arkkitehtuuria ja romanttista Pulteney-siltaa.Hyvinvoiva kaupunki. Rooman kylpylät Roomalaisista kylpylöistään tunnettu Bathissa sijaitsee antiikin maailman parhaiten säilynyt roomalainen kylpylä. Ihmeellisesti piilossa näkyviltä aina 1870-luvulle asti, syvenny tämän maagisen monumentin historiaan ja ihaile sen arkkitehtonista loistoa. Saapumisaika takaisin Lontooseen on noin kello 20.00.

LEGOLAND Windsor Resort: Pääsylippu

4. LEGOLAND Windsor Resort: Pääsylippu

Kuka lapsi ei haaveile tulla ritariksi, tutkimusmatkailijaksi, koekuljettajaksi tai lentäjäksi ja päästä kiehtovaan seikkailujen maailmaan? LEGOLAND® Windsor Resortissa on yli 55 ratsastusta ja nähtävyyttä, joissa lapset voivat lentää puiden latvojen läpi pakenemaan pelottavia lohikäärmeitä, ratsastaa jännittävillä koskeilla viikinkilaivaston kanssa, liittyä LEGO® sukeltajiin maagiseen vedenalaiseen seikkailuun Atlantis Submarine Voyagella tai nauttia Iso-Britannian ainoa LEGO® Star Wars™ Miniland -mallinäyttö.   LEGOLAND-puistossa on paljon tarjottavaa seikkailua kaipaaville 3–12-vuotiaiden lasten perheille – riittää useille päiville hauskaa ja toimintaa. LEGOLAND-kokemus jatkuu puiston sulkemisajan jälkeenkin mahtavassa LEGOLAND-hotellissa, jossa vierailijat voivat viettää yön täysin teemahuoneissa. Tutustu mahtavaan lomakeskukseen rauhassa. LEGO® NINJAGO™ World on nyt auki! LEGOLAND® Windsor Resort haastaa SINUT tulemaan Spinjitzun mestariksi aivan uudessa LEGO® NINJAGO™ Worldissa. Liity suosikkisankareihisi ja osallistu mahtaviin harjoituksiin valmistautuessasi ninjataitosi äärimmäiseen testiin LEGO® NINJAGO™ The Ride -pelissä.

Lontoosta: Windsorin linnan kuninkaallinen opastettu kierros

5. Lontoosta: Windsorin linnan kuninkaallinen opastettu kierros

Historiallinen Windsor Berkshiren kuninkaallisen kreivikunnan ihastuttavan maaseudun ympäröimänä voit tutustua tähän historialliseen, englantilaiseen kaupunkiin, joka sijaitsee upealla paikalla joen rannalla. Kuljeskele sen mukulakivikaduilla ja tutustu viehättäviin teehuoneisiin ja kauppahalleihin, kun opas herättää tämän historiallisen kaupungin historian eloon. Windsorin linna Suuntaa kohti Windsorin linnaa, joka kohoaa korkealla kaupungin horisontin yläpuolella. Linna on ollut Britannian kuninkaallisen perheen esi-isien koti yli 900 vuoden ajan, ja se on Euroopan suurin yhtäjaksoisesti asuttu linna. Tutustu linnan keskipisteenä oleviin valtionhuoneistoihin, jotka ovat tunnetusti Englannin mahtavimmat huoneistot ja joiden loistokkuus on heti nähtävissä. Seinillä roikkuu joitakin kuninkaallisen taidekokoelman kauneimmista taideteoksista, ja kolossaalinen Waterloo-kammio muistuttaa kuuluisasta Englannin voitosta Napoleonista. Windsorin linnan alueella sijaitseva Pyhän Yrjön kappeli on yksi Englannin hienoimmista esimerkeistä goottilaisesta arkkitehtuurista. Nykyisen kappelin rakentaminen alkoi vuonna 1475 Edward IV:n aikana. Kun vierailet kappelissa, katso ylös ja ihaile kivikattoa, jonka lisäsi Henrik VII. Kappelissa on pidetty monia kuninkaallisia häitä, kuten Wessexin jaarli ja kreivitär, Sussexin herttua ja herttuatar sekä prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank. Kappelissa on 11 monarkin, muun muassa kuningatar Elisabet II:n, Yrjö VI:n, Henrik VIII:n ja Kaarle I:n, haudat.

Windsor: Puolen päivän kierros Lontoosta

6. Windsor: Puolen päivän kierros Lontoosta

Lähde Lontoosta ja matkaa länteen saapuaksesi Windsoriin. Tämä bussikierros on täydellinen henkilöille, jotka haluavat nauttia aamuvierailusta Windsorissa ja palata Lontooseen hyvissä ajoin nauttiakseen loppupäivästä pääkaupungissa. Rentoudu mukavasti bussissa sen viedessä sinut kohti Windsorin historiallista kaupunkia. Saavuttuasi pääset tutustumaan Windsorin linnaan ja hänen korkeutensa kuningatar Elisabet II:n viralliseen asuntoon omaan tahtiisi. Opi lisää linnan ja toiminnassa olevan palatsin historiasta aina sen juurista 1000-luvulta Vilhelm Valloittajan normannivalloituksen aikoihin. Kävele kauniilla tiluksilla ja ihastele linnan upeaa arkkitehtuuria ulkoapäin. Palaat bussilla takaisin Lontooseen noin klo 13.30, joten sinulle jää ruhtinaallisesti aikaa nauttia loppupäivästä haluamallasi tavalla. 

Lontoo: Windsor, Stonehenge ja Oxford -kierros

7. Lontoo: Windsor, Stonehenge ja Oxford -kierros

Lähde Lontoosta ja matkusta Windsorin linnalle tutustumaan Kuningatar Elizabeth II:n yhteen virallisista asuinpaikoista. Korkealle Thames-joesta rakennettu linna on ollut kuninkaalliseen perheen koti jo 900 vuoden ajan. Vieraile saavuttuasi kuninkaallisissa huoneissa, joita käytetään edelleen kuninkaallisiin vastaanottoihin. Tutustu myös linnan maihin sekä 1300-luvun Pyhän Yrjön kappeliin, jossa voit ihailla yhtä kauneimmista esimerkeistä Englannin keskiaikaisesta kirkkoarkkitehtuurista. Tutustu kuninkaiden ja kuningattarien hautapaikkaan, jossa lepää myös Henri VIII vaimoineen. Jatka Stonehengen seisoville kiville, jotka hämmästyttävät ihmiskuntaa vielä tänäkin päivänä. Tutustu Englannin tärkeimpään esihistorialliseen kohteeseen. Sen arkeologisen merkittävyyden ja mahdollisen astronomisen merkityksen lisäksi Stonehenge on myös hengellisesti tärkeä paikka. Varhaisten legendojen mukaan sillä on yhteys Merliniin ja kuningas Arthuriin, mutta viimeisen 100 vuoden aikana juhannuksen auringonnousun aikaan sen luokse on kerääntynyt pakanallisia ryhmiä ja ikivanhan drudien killan seuraajia. Jatka maailmankuululle Oxfordin yliopistolle. Vuonna 1249 perustettu yliopisto on idyllinen paikka jännittävälle kävelykierrokselle. Ohita Trinity College, Sheldonian Theatre ja uudistettu Ashmolean Museum. Vieraile marttyyrien muistokivellä ja näe Divinity School, joka tuli tunnetuksi Harry Potter -elokuvista. Opi, miksi tämä maaginen kaupunki ja sen romanttiset tornit ovat inspiroineet lukuisia kirjailijoita, kuten Lewis Carrollia, J. R. R. Tolkienia ja CS Lewisiä.

Päiväretki Lontoosta: Windsorin linna, Stonehenge ja Bath

8. Päiväretki Lontoosta: Windsorin linna, Stonehenge ja Bath

Tämän koko päivän kierroksen kohteet ovat jokaisen Lontoossa vierailevan matkailijan pakko nähdä -listalla. Retken aikana pääset näkemään kuuluisan Windsorin linnan, Stonehengen salaperäisen kiviympyrän ja Bathin kauniin Yrjöjen aikakauden kaupungin. Kuljetukset ja opastetut kierrokset jokaisessa kohteessa sisältyvät hintaan. Aloita Windsorin linnalta, joka on toiminut 900 vuoden ajan kuningasperheen kotina ja on edelleenkin kuningattaren virallinen asuinpaikka. Vieraile kuninkaallisissa huoneissa, joita käytetään edelleen kuninkaallisiin vastaanottoihin. Tutustu linnan alueisiin ja 1300-luvun Pyhän Yrjön kappeliin, joka on yksi Englannin kauneimmista esimerkeistä keskiaikaisesta kirkkotyylistä. Kappeli on myös useiden Englannin kuninkaallisten, kuten Henri VIII:n ja hänen kolmannen vaimonsa, Jane Seymourin, viimeinen leposija. Jatka Wiltshiren maaseudun halki Stonehengelle. Stonehengen mysteerien ympäröimä muinainen kivimuodostelma on tekniikan taidonnäyte ja tärkein esihistoriallinen paikka englannissa.  Seuraavaksi suuntaat länteen kohti Bathia, joka on upealla hunajanvärisellä arkkitehtuurilla ja kuuluisilla roomalaisilla kylpylöillä varustettu kaunis Yrjöjen aikainen kaupunki. Ihaile kierroksen aikana joitakin Euroopan upeimpia arkkitehtonisia kohteita, kuten Bath Abbeytä, Royal Crescentiä, Circusia, Assembly Roomsia ja kuuluisaa Pulteney Bridgeä. Tutustu termisten lähteiden ääreen rakennettuihin roomalaisiin kylpylöihin, joiden lähteet ovat pumpanneet vettä jo yli 2000 vuotta.

Lontoosta: Windsor, Oxford ja Stonehenge koko päivän matka

9. Lontoosta: Windsor, Oxford ja Stonehenge koko päivän matka

Windsorin linna Windsorin linna kohoaa ylpeänä vehreällä metsäisellä kukkulalla, josta on näkymät Thamesille. Laajojen maisemapuutarhojen ja tornin muotoisen pyöreän tornin ansiosta on helppo ymmärtää, miksi se on kuninkaan suosima viikonloppuresidenssi. Nauti kiehtovasta kurkistuksesta kurkistamalla ylellisiin valtiollisiin huoneistoihin, joissa on Rembrandtin ja Leonardo da Vincin korvaamattomia taideteoksia, ja vieraile Pyhän Yrjön kappelissa, joka on entisten monarkkien, kuten Henrik VIII:n, tunnelmallinen viimeinen leposija. Voit vierailla kuningatar Marian nukkekodissa. Salaperäinen Stonehenge Tämän muinaisen, kunnioitusta herättävän luomuksen todellinen merkitys on kadonnut ajan sumuun. Oliko Stonehenge auringonpalvonnan temppeli, parantava keskus, hautapaikka vai kenties valtava kalenteri? Miten esi-isämme onnistuivat kantamaan mahtavat kivet niin kaukaa ja rakentamaan tämän hämmästyttävän rakennelman käyttämällä vain alkeellisimpia työkaluja? Salaperäisyyden ympäröimä Stonehenge tekee aina vaikutuksen. Oxford Seuraa Oxfordin kuuluisien opiskelijoiden jalanjälkiä C.S. Lewisista Bill Clintoniin, kun kävelet tämän historiallisen yliopistokaupungin kiehtovilla collegepihoilla ja mukulakivikujilla. Tutustu kuuluisaan "unelmoivien tornien kaupunkiin" ja tutustu Bodleian-kirjastoon, joka on yksi Euroopan vanhimmista kirjastoista. Tämän luonnollisen kauniin kaupungin koskemattomat kapeat kujat ja vanhat aukiot tulevat lumoamaan sinut. Arvioitu saapumisaika takaisin Lontooseen on noin klo 19.00.

London Pass -kortti, pääsy 80 nähtävyydelle

10. London Pass -kortti, pääsy 80 nähtävyydelle

Näe kaikki Lontoon parhaat nähtävyydet ja säästä samalla aikaa ja vaivaa. Vaiherikkaan historian, kulttuurin ja jännittävien nähtävyyksien Lontoolla on aina runsaasti tarjottavaa vierailijoille. Nähtävyyksien katselu Lontoossa ei kuitenkaan aina ole huveista edullisinta tai helpointa. Lontoo-passi on täydellinen nähtävyyspaketti, jolla avautuu Lontoossa yli 80 nähtävyyttä, kierrosta ja museota.  Vieraile huippunähtävyyksillä, kuten Tower of Londonilla, Lontoon eläintarhassa ja Windsorin linnassa. Joillekin nähtävyyksiin pääset sisään ohita jono- sisäänpääsyn kautta.  Matkusta yhden päivän hop-on hop-off -bussikierroksella,  jolla yli 60 pysäkillä ympäri Lontoota. Buckingham Palace, Tower of London, St Paulin katedraali, Tower Bridge, Trafalgar Square ja Piccadilly Circus ovat vain esimerkkejä pysäkeistä. Voimassa päivän ajan kolmella reitillä. Kierroksella voit tutustua eri kulttuurikohteisiin. Opaskirjan mukana pääset nauttimaan loistavista tarjouksista, kuten alennetuista hinnoista West Endin teatterilipuissa, shoppailualennuksista ja paljon muusta. Lontoo-passilla pääset 80:lle nähtävyydelle, kuten: • The View from the Shard• Lontoon Tower • Hop-on hop-off -bussikierros• Thames-jokiristeily• Westminster Abbey• Westminster Abbey • London Bridge Experience and London Tombs• Tower Bridge -näyttely • London Zoo• Hampton Court Palace• Hampton Court Palace •  ArcelorMittal Orbit• Arsenal FC Stadium (Emirates Stadium)• Apsley House• Banqueting House• Beefeater Gin Distillery Tour• Benjamin Franklin House•  Best LDN Walks tour around Royal London• Cartoon Museum• Chelsea Cinema• Chelsea FC Stadium Tour• Chelsea Physic Garden• Chislehurst Caves• City Cruises• City Cruises• The Courtauld Gallery• Curzon Mayfair Cinema• Curzon Soho Cinema• Eltham Palace• Estorick Collection of Modern Italian Art• Eton College• Fan Museum• Foundling Museum• Guards Museum• Handel House Museum• Household Cavalry Museum• HMS Belfast • Imperial War Museum London• Jason's Canal Boat Trip• Jewel Tower• Kew Gardens• KIA Oval • London Bicycle Tour Company• London Canal Museum• London Motor Museum• London Museum of Water and Steam• London Legends Walk• London Transport Museum• London Wetland Centre• Lord's Cricket Ground• Monument • Museum of Brands, Packaging, and Advertising• Museum of London Docklands (sisältää opaskirjan)• Museum of Rugby• National Gallery• National Theatre Backstage Tours• Old Operating Theatre Museum• Pollocks Toy Museum• Queen's Gallery• Queen's Ice & Bowl• Renoir Cinema• Royal Albert Hall • Royal Mews• Greenwichin kuninkaallinen observatorio • Shakespeare's Globe Theatre•   The British Museum (pääsy yhteen näyttelyyn)•  Postimuseo • Tour & Exhibition• Southwarkin tuomiokirkko • Tate Britain• Tate Modern• Wellington Arch• Wembley Stadium Tours• Wernher Collection at Ranger's House

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Windsor, Iso-Britannia

Parhaat aktiviteetit

Windsor, Iso-Britannia: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

65 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Immersiivisiä elämyksiä

Windsor, Iso-Britannia: Koe enemmän

Näytä kaikki

Windsor, Iso-Britannia: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Windsor, Iso-Britannia parhaat nähtävyydet?

Windsor, Iso-Britannia: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Windsor, Iso-Britannia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Windsor, Iso-Britannia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 202 arvosteluun

London Pass oli kokonaisarvoltaan ja toiminnallisuudeltaan loistava, ja Get Your Guide -sovellusta oli helppo käyttää ja se teki nähtävyyksille pääsystä erittäin helpoksi (tulostin myös passeista paperikopioita varmuuden vuoksi, mikä palveli minua hyvin yhdessä tapauksessa, jossa minun puhelin ei toiminut kunnolla). Sain 3 päivän passin... ja jopa suhteellisen kevyellä ensimmäisellä päivällä sain silti rahalleni ansaitun osan näkemään monia nähtävyyksiä kolmantena päivänä. Mutta merkittävä osa oli Get Your Guiden fantastinen asiakaspalvelu, kun minulla oli joitain kysymyksiä. Tiimi teki kaikkensa auttaakseen minua selvittämään asian ja jopa seurasi minua varmistaakseen, että kaikki oli kunnossa. Kiitos kaverit!

Get your guide-appin kautta varatut e-liput nopeuttivat sisäänpääsyä. E-lippu vaihdettiin paperilippuun jonka jälkeen jonotus turvatarkastukseen. Päivä oli torstai ja näimme vahdinvaihdon vaikka joissain tiedoissa sanotaan että se on vain tiettyinä päivinä. St.Georgen kappeliin kannattaa mennä heti kun tulee alueelle. Siellä ei saa valokuvata. Uudella Elizabeth-linjalla pääsee Paddingtonista Sloughiin jossa vaihto Windsorin junaan. Muista käyttää lähimaksukorttia automaatissa Windsorin asemalla ennen poistumista. Linna on ihan aseman vieressä. Windsorin linna on vierailemisen arvoinen paikka. Etenkin St.Georgen kappeli on kaunis ja kuningatar Elisabethin hautapaikka yksinkertaisen vaikuttava.

Kolme erilaista mutta äärimmäisen tärkeää historiallista nähtävyyttä yhden päivän aikan hieman eripuolilla Englantia. Päivä oli pitkä, mutta loistava oppaamme Simon kertoi matkan aikana tarinoita nöhtävyyksien, Ison Britannian ja enhlannin kielen historiasta uskomattoman hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Matkat menivät kuin siivillä. Myös kuski Krystof oli todella ammattilainen.

Erittäin hyvä syöttö tehokkailla tyttöleikkureilla. Näytä vain ensimmäisenä päivänä sovelluksen varauksissa käytettävissä olevan kupongin qr-koodi ja seuraavina päivinä varaushistoriassa. Passin käyttöä koskevia selityksiä on parannettava, koska eksymme paljon. Meidän piti pyytää apua kissalta, joka vastasi erittäin nopeasti ja kohteliaasti.

Sen avulla on erittäin helppo päästä useisiin nähtävyyksiin, joista melkein kaikki kuka tahansa tekisi vierailullaan Lontoossa. Jos sitä käytetään hyvin, ajat optimoimalla, turvallinen hinta maksetaan. Minun tapauksessani pyysin sitä 2 päivää, se antoi minulle paljon ja maksoin varmasti vähemmän kuin ostamalla kaikki liput nähtävyyksiin.