Suosittelemamme elämykset kaupungissa Edinburgh

The Scotch Whisky Experience: Whisky Masterclass with Expert

1. The Scotch Whisky Experience: Whisky Masterclass with Expert

Nauti ainutlaatuisesta skotlantilaisen viskin maisteluistunnosta The Collection Roomin koristeellisessa lasi- ja marmoriholvissa Edinburghin The Scotch Whisky Experiencen tiloissa. Maista 4 drammaa ensiluokkaista viskiä yhdistettynä herkullisiin kanapeihin, kun opit jokaisesta pullosta skotlantilaisen viskiekspertin kanssa. The Collection Room on yksi maailman johtavista skotlantilaisen viskin kohteista, ja se sisältää 3 384 lumoavaa pulloa maailman harvinaisimpia skotlantilaisia viskipulloja. Nauti nestemäisen kullan meripihkaisesta hehkusta ja tuikkivista kristallivaloista todella ainutlaatuisessa tilassa, joka on omistettu Skotlannin kansallisjuomalle. Seuraa eksklusiivista ja rentoa iltaelämystä pienen vierasryhmän kanssa. Matkaasi opastaa Keeper of the Quaich, sertifioitu viskiekspertti, joka on kansainvälisesti tunnustettu tietämyksestään ja intohimostaan kaikkea viskiä kohtaan. Tutustu skotlantilaisen viskin arvostamisen viiteen vaiheeseen ja tutustu sitten neljään hienoon, harvinaiseen ja kypsään single maltiin, joista jokainen on asiantuntevasti valittu tuomaan esiin Skotlannin alueellisten viskien vastakohtia. Jokaisen viskin parina on herkullinen kanapé, jossa on skotlantilaisen keittiön tyypillisiä makuja. Kuljeta mielesi ja makusi Skotlannin syrjäisille ja kauniille alueille, jotka heräävät henkiin makujen ja tarinoiden avulla. Olitpa sitten viskin noviisi tai tuntija, viihdyt, valaistut ja rikastut, kun arvostat skotlantilaista viskiä uudestaan tai uudelleen. Viskit Highland Park 18-vuotiasOld Pulteney 18-vuotiasGlengoyne 21-vuotiasLaphroaig 25-vuotias Isäntäsi: Lenka Whyles (Keeper of the Quaich)Perheesi: Lenka Whyles (Keeper of the Quaich) Lenka on tunnettu viskiasiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Quaichin vartijaksi (Keeper of the Quaich) vihitty hän on matkustellut laajalti ja jakanut rakkauttaan Skotlantia ja skotlantilaista viskiä kohtaan tunnustuksena hänen panoksestaan skotlantilaisen viskin maailmaan.

Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

2. Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

Tämä Edinburghista alkava päiväkierros esittelee sinulle ylämaiden nähtävyydet. Yritä myös bongata Loch Ness -järven hirviö. Kierros alkaa noudolla, jonka jälkeen voit rentoutua kuunnellen oppaan selostusta. Suuntaa ensin Kilmahogiin ja opi kuuluisista Ylämaan lehmistä (riippuu sesongista). Nauti myös kupillinen kahvia. Koe sitten tietä ylös noustessasi saavutettava Glencoe. Nappaa vaikuttavia valokuvia Ylämaista noin 10 minuutin tauon aikana. Lounastauon voit pitää Fort Williamissa. Opas voi suositella sinulle hyvän ruokapaikan alueelta. Voit myös tutustua alueella kilttien taustoihin. Seuraava etappi kierroksella on Loch Ness. Loch Ness -elämyksen voit räätälöidä mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti. Halutessasi voit hypätä veneen kannelle ja yrittää etsiä Nessie-hirviön. Käy myös Urquhartin linnassa. Mikäli haluat vain rentoutua, suuntaa satamaan ja siemaile kupillinen kahvia näkymiä ihaillen. Paluumatkalla voit nauttia välipalan ihastuttavassa Pitlochryn kylässä, jonka jälkeen palaat Edinburghiin.

Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

3. Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

Tutustu Mary Queen of Scotsin kotiin tällä opastetulla kävelykierroksella Edinburghin linnassa. Ihaile 1500-luvun suurta salia, jossa juhlia ja juhlaa pidettiin. Opi tässä linnassa asuneiden kuninkaiden ja kuningattarien verisestä historiasta. Tapaa oppaasi ja kävele Edinburghin linnaan, joka hallitsee kaupungin horisonttia istuimeltaan Castle Rockin sammuneen tulivuoren päällä. Kävele linnan kävelykadulla ja kuule linnan alkuperästä ja piirityksistä. Katso, missä Royal Military Tattoo suoritetaan. Astu linnaan ja mene kolmeen museoon ja kahteen vankilaan. Mene Skotlannin kaatuneiden kansallismonumentille ja koirahautausmaalle. Katso kaupungin vanhin rakennus Pyhän Margaretan kappelissa. Ihastu suuren salin ja kuninkaallisen palatsin loistoon. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua kaikkiin linnan sisällä oleviin rakennuksiin sen sulkemiseen saakka.

Edinburghista: Päiväkierros Glencoeen, Glenfinnaniin ja Fort Williamiin

4. Edinburghista: Päiväkierros Glencoeen, Glenfinnaniin ja Fort Williamiin

Tämä Edinburghin Royal Milen alueelta, kaupungin keskustasta, alkava elämys esittelee sinulle Glenfinnanin, Glencoen sekä Fort Williamin kaltaiset elämykset. Koe paikat, jotka ovat toimineet lukuisten Hollywood-elokuvien tapahtumapaikkana. Elämyksesi alkaa Edinburghista. Matkalla voit katsella kaupungin legendaarisia monumentteja, kuten Edinburghin linnaa. Suuntaa sitten kaupungista pohjoiseen, kohti Skotlannin ylämaita. Pidä etappi ja siemaile virvoitusjuomaa Callanderissa, jota pidetään Ylämaiden porttina. Seuraava kohde on Glencoe. Koe myös James Bond Skyfallin taustalla nähty alue. Näet lisäksi Harry Potter -sarjan Azkabanin vanki -elokuvasta tutut paikat. Tutustu Glencoen historiaan valokuvien avulla. Kuule tarina muun muassa vuoden 1692 MacDonaldin klaanin verilöylystä. Suuntaa seuraavaksi Loch Linnhe -järven rantaa kohti kylään, joka tunnetaan nimellä Fort William. Tämä kylä sijaitsee Ben Neviksen, eli Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimman vuoren juuren tuntumassa. Verryttele hieman raajojasi ja nauti lounastauko. Suuntaa sitten kohti Glenfinnanin viaduktia. Shiel-järven ympäröimä viadutki muistetaan lukuisten Harry Potter kohtausten taustalta. Katsele "Mustajärven" sekä jaakobilaisen höyryjunan sijainteja. Koe järvi, jonka rannalla Tylypahka sijaitsee ja kohde, jossa Kolmivelhoturnajaiset pidettiin. Seuraava monumentti kierroksella on Glenfinnan. Tämä kohde on yhden vuoden 1745 jaakobilaisten kapinan merkkipaalupaikka. Kyseessä on yksi Skotlannin historian merkittävimmistä yksittäisistä tapahtumista. Aloita sitten paluumatka Edinburghia kohti. Matkan varrella voit nauttia virvokkeita Pitlochryn pikkukylässä.

Edinburghin: Maanalaisten holvien kierros

5. Edinburghin: Maanalaisten holvien kierros

Tämä opastettu kävelykierros vie sinut Edinburghin Vanhan kaupungin katujen alle himmeästi valaistuun tilaan, jossa monien mielestä kummittelee. Kierroksesi aikana pääset vierailemaan South Bridgen holveissa, jotka ovat peräisin 1700-luvun alusta. Nämä ovat samat holvit, jotka mainittiin Most Haunted Live! -ohjelmassa yhtenä maailman pelottavimmista paikoista. Tutustu siihen, miten holveja on käytetty vuosien varrella, millaisissa oloissa köyhät ja kodittomat asukkaat ovat eläneet ja millaisten henkien oletetaan kummittelevan niissä. Edinburghin historian pimeämpi puoli avautuu sinulle vaeltaessasi läpi kynttilöin valaistun maanalaisen alueen. Oppaaltasi kuulet lisää Burken ja Haren murhista sekä noitavainoista. Tutustu hahmoihin, jotka ovat väijyivät Vanhan Edinburghin kaduilla, ja holveihin liittyviin paranormaaleihin tarinoihin. Kummittelevien holvien kierrosvaihtoehto kattaa hieman enemmän paranormaaleja tarinoita ja kummitusjuttuja. Astu kidutusnäyttelyyn ja tutki, miten ja miksi näitä esineitä käytettiin.

Edinburgh: Glencoe, Ben Nevis, Loch Ness ja Ylämaat

6. Edinburgh: Glencoe, Ben Nevis, Loch Ness ja Ylämaat

Tämä elämys, joka alkaa Edinburghista, toteutetaan enintään 57-paikkaisen ilmastoidun luksusbussin avulla. Kuule Stirlingin linnan ohittaessasi tarinoita Robert the Brucesta sekä William Wallacesta sekä muista hahmoista oppaaltasi. Kierroksen ensimmäinen etappi on Callander, kylä, joka sijaitsee Trossachrin juurella. Suuntaa sitten halki Trossachin kansallispuiston ja Loch Lomondin. Skottiopas kertoo sinulle tarinoita Ylämaiden pahamaineisesta Rob Roy MacGregorista. Näe Glencoen laaksossa maisemia, joita on käytetty elokuvien, kuten Harry Potter ja Azkabanin vanki sekä James Bond Skyfall kuvauksissa. Opi myös vuoden 1692 MacDonald-klaanin verilöylystä. Suuntaa Ben Nevisiä kohti, joka sijaitsee Fort Williamissa. Kyseessä on yli 1300-metrinen vuori, joka on Britteinsaarten korkein kohta. Ihastu sitten Fort Augustuksen kylään Loch Nessin eteläisellä rannalla. Nauti lounas ja shoppaile tai käy kahviloissa. Tutustu Kaledonian kanaalin rantatörmään ja lähde halutessasi 60 minuutin risteilylle Loch Ness -järvelle. Risteilyllä voit yrittää bongata Loch Nessin hirviön, Nessien. Ihaile Spean-sillalla vaikuttavaa Commando-muistomerkkiä sekä näkymiä Nevis Rangelle. Tutustu Caingorms National Park -puiston upeaan Glen-monarkiaan. Suuntaa Grampian-vuoriston teille ja ajeleskele Loch Lagganin tuntumassa. Näe eteläisen ja pohjoisen Ylämään yhdistävä Pass of Drumochter -sola. Kahden jääkauden aikana muodostunut upea sola on ehdottomasti kokemisen arvoinen majesteettinen elämys. Kierroksen viimeinen etappi on viktoriaaniselta ajalta peräisin oleva Pitlohcryn kylä. Kierros päättyy noin klo 20.30 Edinburghin keskustaan.

Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

7. Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

Aloita kiertueesi Adam Smithin patsaalta Royal Milella. Kävele Edinburghin linnaa kohti, kun oppaasi asettaa näyttämön, selittää linnan merkityksen ja mainitsee joitain avainhenkilöitä, jotka ovat auttaneet sen muokkaamisessa. Kun olet sisällä, anna oppaasi opastaa sinut linnakompleksin läpi. Kuuntele heidän syvällistä tietämystään linnan päärakennuksista ja nähtävyyksistä, mukaan lukien Argyle Battery ja One O'clock Gun, Hospital Square ja Western Panorama. Katso linnan vankityrmät ja sotilasvankila, Black Banquet ja Thomas Randolphin rohkea linnarytmi. Kohtaa St Margret's Chapel, Mons Meg, Crown Square ja The Honors of Scotland. Kierroksen jälkeen voit nauttia vapaa-ajasta tutustuaksesi linnan museoihin (ei saatavilla kiertueen aikana).

Edinburgh: 24 tunnin hop-on hop-off -bussikierros

8. Edinburgh: 24 tunnin hop-on hop-off -bussikierros

Tutustu kauniiseen Edinburghiin omaan tahtiisi tämän Hop-On Hop-Off -kierroksen aikana kuunnellen avokattoisen nähtävyysbussin kyydissä selostusta tämän eläväisen kaupungin historiasta. Vertaa Edinburghin vanhaa kaupunkia, jossa perheet elivät ennen epämukavasti ahtaissa olosuhteissa ja roskat heitettiin ikkunasta kadulle, eleganttiin uuteen kaupunkiin, jossa on kolme pääkatua sekä aukio kummassakin päässä. Kuuntele tarinoita Grassmarketilla tapahtuneista hirttämisistä ihaillessasi käsittämätöntä Castle Rockia ylöpuolellasi. Opi lisää Edinburghin linnan historiallisista valtausyrityksistä. Aja pitkin Royal Milea, joka yhdistää Edinburghin linnan ja Holyroodhousen palatsin. 24 tunnin lippusi avulla voit hypätä kyytiin ja pois kyydistä aina halutessasi. Edinburghista voit löytää useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, museoita, gallerioita ja ravintoloita kaikista hintaluokista! Busseja kulkee 10-20 minuutin välein seuraavalla reitillä:  Kierroksen pysäkit: Waverley Bridge, Lothian Road, Grassmarket, Lauriston Place, Johnston Terrace, Lawnmarket, Chambers Street, John Knox House, Canongate, Holyrood, Our Dynamic Earth, Regent Road, Hanover Street ja Market Street.

Edinburgh: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour

9. Edinburgh: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour

Tule mukaan opastetulle kävelykierrokselle Greyfriarsin hautausmaalle ja tutustu yhteen Edinburghin kuuluisimmista koiraeläimistä ja kuule tarinoita pahamaineisista rikollisista. Näe goottilaisia mausoleumeja ja tutustu merkittäviin hautauksiin, kun tutustut hautausmaan synkkään historiaan.Hautausmaan synkkään historiaan. Jatka vierailulla läheisiin Edinburghin holveihin, jotka sijaitsevat South Bridgen kaarissa. Kuule säännöllisistä paranormaaleista tapahtumista ja siitä, miten jotkut historian hahmot eivät ole koskaan oikeasti poistuneet. Tutustu entiseen köyhien, noitien ja helvetinpaloklubin kotiin ja kuule, miten kummitusholvia riivaa nyt jokin todella paha.

Edinburgh: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

10. Edinburgh: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Koe Harry Potterin maailma tällä kävelykierroksella Edinburghissa. Tutustu kaupunkiin, jossa J.K. Rowling löysi innoituksen Tylypahkalle ja kuuluisille hahmoille, ja koe paikka, jossa hän kirjoitti kirjat. Testauta Harry Potter -tietoutesi audiovisuaalisen tietokilpailun parissa, ja ansaitse pisteitä tuvallesi. Löydä oma tupasi Tylypahkassa ja selvitä, oletko surkki, jästi vai puhdasverinen. Käy Tom Riddlen hautapaikalla Greyfriars Kirkyardissa ja ohita JK Rowlingin kultaiset kädenjäljet City Chambersin ulkopuolella. Koe tämä ja paljon muuta kahden tunnin opastetun kierroksen aikana.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Edinburgh
Skotlannin pääkaupungista löydät elämyksiä aina viskistä Harry Potteriin.

Parhaat aktiviteetit

Edinburgh: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

352 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 22

Immersiivisiä elämyksiä

Edinburgh: Koe enemmän

Näytä kaikki

Edinburgh: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh ovat

Loch Ness

Edinburgh: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 80 263 arvosteluun

Meillä oli upea päivä Glenfinnanin, Fort Williamin ja Glencoe Day -kiertueellamme. Varhainen aloitus ja pitkä päivä olivat sen arvoisia upeiden näkymien vuoksi. Matkaoppaamme ja kuljettajamme Brian oli hauskaa ja erittäin perehtynyt Skotlannin historiaan ja paikoista, joissa vierailimme ja kuljemme matkan varrella. Siellä myös muutama isävitsaus pitääksemme meidät viihdyttävinä! Suositellaan perusteellisesti!

Kuinka nautimme päiväretkestämme opas Kennyn kanssa. Kävimme onnekkaita sään kanssa ja saimme nähdä paljon kaunista. Mene kotiin upeiden kuvien kanssa. Kaikki oli siististi järjestetty ja Kenny tiesi paljon kerrottavaa, hänellä oli huumoria ja hän oli mukana. Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta. Päivä meni aivan liian nopeasti. Kiitos Kenny!

In all honesty, our tourguide Paul H. made the tour unforgettable. The way he told the stories and history was incredible. I highly recommend this tour to anyone who wants to see the Highland and learn more about Scotland's history

The trip was amazing and it was nice to hear all kind of Scottish history and myths. David was a lovely and funny guide. I loved his accent! Adam was a nice and kind driver. The hole day was a success.

The tour was great, our tour guide George kept us entertained the whole time telling us about Scotland and its history.