Suosittelemamme elämykset kaupungissa Ålesund

Ålesundista: Trollstigen Sightseeing Village & Fjord Tour: Trollstigen Sightseeing Village & Fjord Tour

1. Ålesundista: Trollstigen Sightseeing Village & Fjord Tour: Trollstigen Sightseeing Village & Fjord Tour

Ihailkaa tämän luonnon fantasiamaailman kunnioitusta herättäviä näkymiä. Liity oppaasi mukaan tälle oivaltavalle päiväretkelle, joka näyttää sinulle upeimmat vuoristonäkymät, ainutlaatuiset vuonot ja upeat kalliomuodostelmat. Ohita matkan varrella viehättäviä perinteisiä kyliä tutustuaksesi paikalliseen kulttuuriin.Matkalla pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Bussi vie sinut Ålesundista läpi norjalaisten pikkukaupunkien ja lopulta peikkojen maahan. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Kokarsteinen, upea valokuvauskohde aivan vuonon yläpuolella. Ohitat Sjoholtin, joka on tunnettu huonekalu- ja puuteollisuudestaan, ja Valldalin, joka on kuuluisa maukkaista mansikoistaan. Seuraavaksi siirry Gubrandsjuvetiin, 5 metriä leveään ja 20 metriä korkeaan rotkoon, jossa voit kävellä luonnonkauniin sillan yli. Sen jälkeen bussi vie sinut Trollstigeniin, jotta voit nauttia majesteettisesta näkymästä luonnonmaisemaan ja upeasta vuoristotiestä, jossa on yksitoista hiusneulaa. Ajomatkalla nauti ylimääräisestä valokuvauspysähdyksestä Stigefossenilla, joka on 240 metriä korkea, voimakas vesiputous. Viimeinen pysähdys on Trollvegenillä, joka on Euroopan korkein pystysuora kallioseinämä. Ennen kuin seikkailusi päättyy, nauti ihanasta ajelusta Åndalsnesin läpi.

Ålesund: 1 päivän Hop-On Hop-Off bussikierroksen lippu Ålesundin nähtävyyksiin

2. Ålesund: 1 päivän Hop-On Hop-Off bussikierroksen lippu Ålesundin nähtävyyksiin

Tutustu Ålesundin ihmeelliseen kaupunkiin Hop-on Hop-off-tuplakerrosbusseilla omaan tahtiisi. Hyppää kyytiin, istu alas ja nauti, kun ohitat kiehtovia maisemia, arkkitehtonisia ja historiallisia kohteita. Tutustu kaupungin jännittävään historiaan viihdyttävän ääniopastuksemme avulla, joka on saatavilla seitsemällä eri kielellä (englanti, saksa, espanja, ranska, hollanti ja norja). Tutustu vuoden 1904 tuhoisaan tulipaloon, joka tuhosi puurakennukset, ja Saksan keisari Vilhelmin aloitteesta tapahtuneeseen jälleenrakennukseen. Terävöitä tietämystäsi jugendtyylisestä arkkitehtuurista. Ihastuta silmiäsi käymällä Fjellstuan näköalapaikalla ja katsomassa panoraamanäkymiä kaupunkiin. Tutustu Ålesundin akvaarioon, joka on yksi Skandinavian suurimmista suolaisen veden akvaarioista. Helppo ja miellyttävä tapa tutustua mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin. Voit hypätä kyytiin ja pois niin monta kertaa kuin haluat 1 päivän lipulla. Tervetuloa kyytiin ja pidä hauskaa!

Alesund: Hop-On Hop-Off bussikierros

3. Alesund: Hop-On Hop-Off bussikierros

Alesund on viehättävä kaupunki Norjassa, ja se on tunnettu siitä, että se kärsi suuresta tulipalosta vuonna 1904. Sen seurauksena suurin osa kaupungista rakennettiin uudelleen, ja nykyään se on kaunis, värikäs ja historiallinen kaupunki. Hyppää kyytiin ensimmäisellä pysäkillä, risteilyterminaalissa, saadaksesi täyden kiertoajelukokemuksen, tai jos haluat, voit hypätä kyytiin missä tahansa reitin varrella olevista 8 pysäkistä. Kiertoajelubussi vie sinut uskomattomalle matkalle Alesundin läpi ja näyttää sinulle upeimmat nähtävyydet, kuten suositun ulkoilmamuseon ja Fjellstuan näköalapaikan. Tämä on loistava paikka hypätä kyydistä ja nauttia unohtumattomista näkymistä Alesundin vuonoille ja vuorille. Voit hypätä kyydistä myös muissa upeissa paikoissa, kuten Parken Kulturhusissa, josta löydät monia matkamuistomyymälöitä, ja Alesundin akvaariossa, jossa voit viettää hauskan päivän. Kun olet laivassa, voit nauttia hauskasta ja mielenkiintoisesta äänikommentista, joka on saatavilla 8 eri kielellä. 24 tunnin hop-on hop-off -lipulla nautit myös tarjouksista ja alennuksista useissa kaupungin kaupoissa ja ruokapaikoissa, mukaan lukien 10 prosentin alennus Fjordbuda Souvenirs -lahjakaupassa. Alla on nähtävyysreitin varrella olevat bussipysäkit: - Risteilyterminaali - Sunnmøren museo - Akslan näköalapaikka / Fjellstua - Parken Kulturhus (ostosalue) - Matkailuneuvonta - Jugendtyylinen keskus / kaupungin keskusta - Ålesundin kirkko - Ålesundin akvaario / Ålesund Aquarium / Atlanterhavsparken

Ålesund: Ålesund and Surrounding Islands Audio Guide Tour: Ålesund and Surrounding Islands Audio Guide Tour

4. Ålesund: Ålesund and Surrounding Islands Audio Guide Tour: Ålesund and Surrounding Islands Audio Guide Tour

Etsikää Ålesundia ja sen ympäristöä oppaan johdolla ja tutustukaa alueen historiaan ja kulttuuriin. Vieraile maamerkkeihin, kuten 1200-luvun kirkkoon, paikalliseen majakkaan ja näköalapaikalle, yhdellä kierroksella. Tapaat kuljettajasi ja suuntaat Gisken saarelle. Vieraile Gisken kirkossa, 1200-luvulla valkoisesta marmorista rakennetussa kirkossa, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Ålesundin keskustasta. Siirry veden yli Alnesin saarelle. Näe näkymät Atlantin valtamerelle, kun tutkit kalastussaarta. Pysähdy Alnes Fyrissä, paikallisessa majakassa, jossa on kahvila. Vietä aikaa Alnes Fyr -kahvilassa, josta voit ostaa kahvia ja pientä purtavaa. Viimeinen pysähdyspaikka on Akslan näköalapaikka. Täältä voit ihailla panoraamanäkymiä kaupunkiin ja saaristoon. Voit pysähtyä täällä kahville tai syömään jotain Fjellstua-ravintolassa. Jos haluat mennä kaupungin keskustaan, voit päättää kierroksen näköalapaikalle. Muussa tapauksessa sinut viedään takaisin kierroksen lähtöpaikalle.

Alesund: Yksityinen retki viikinkisaarille

5. Alesund: Yksityinen retki viikinkisaarille

Kun olet tavannut oppaasi, sinut kuljetetaan Aksla-vuoren huipulle. Siellä voit nauttia upeasta näkymästä upeaan Alesundiin ja sen epätavalliseen arkkitehtuuriin, kun kuuntelet fiksua opastasi ja kuulet kiehtovia tarinoita seuraavasta matkakohteestasi. Seuraavaksi seuraat lukuisia merenalaisia tunneleita seuraavaan määränpäähäsi, viikinkisaari Giskeen. Tämä on kuuluisan viikingin Rollonin synnyinpaikka, joka oli Ison-Britannian kuningasperheen esi-isä. Sen jälkeen vierailet viikinkisaari Godoyn saarella ja Alnesin vanhassa kalastajakylässä (jossa on legendaarinen majakka viikinkiajalta). Seuraavaksi jatkat viikinkisaari Vigralle, jossa opit viikinkien suuresta perinnöstä ja tutustut viikinkiklaani Gisken saariston uloimpaan saareen. Kierroksen jälkeen sinut toimitetaan retken kokouspaikalle Alesundissa tai mihin tahansa muuhun paikkaan vanhassa kaupungissa.

Ålesundista: Geirangerfjordiin.

6. Ålesundista: Geirangerfjordiin.

Uppoudu Norjan dramaattisiin luonnonmaisemiin tällä päiväretkellä. Kun sinut on noudettu hotellistasi Ålesundissa, aloitat matkan Hellesyltiin ja kuljetaan matkan varrella Strandan teollisuuskaupungin ja Sykkylvenin vuoristoalueen kautta. Ota Hellesyltissä lautta Geirangeriin. Lounasta ja välipalaa voi ostaa laivalta. Opit kaiken Geirangerfjordista laivalla olevalta äänioppaalta ja saat tilaisuuden nähdä kuuluisat vesiputoukset. Kun olet poistunut lautalta, pysähdy Geirangerin kylässä. Matkusta myöhemmin "Kotkatietä" pitkin Eidsdaliin. Hyppää toiseen lauttaan ja matkusta Lingeniin nauttien matkan varrella lisää panoraamanäkymistä. Paluumatkalla Ålesundiin voit nähdä vuonon henkeäsalpaavimpia paikkoja, kuten lumipeitteisiä vuorenhuippuja, villejä vesiputouksia ja vehreää kasvillisuutta.

Alesund: 2-tunnin kaupunkikierros

7. Alesund: 2-tunnin kaupunkikierros

Luo unelmiesi kiertomatka Alesundiin, jonka voit räätälöidä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Tutustu kaupungin kuuluisaan jugendarkkitehtuuriin, jota ympäröivät vuoret, viehättävät vuoret ja vuonot. Tutustu kaupunkiin omaan tahtiisi ja valitse sinua eniten kiinnostavat nähtävyydet. Voit halutessasi lähteä kävelylle "Pikku-Venetsiaan" ja oppia kaupunkia aiemmin piirittäneestä köyhyydestä ja siitä, miten se on muuttunut vauraaksi ja moderniksi kaupungiksi. Seuraavaksi voit suunnata Aksla-vuoren huipulle ihailemaan panoraamanäkymiä Alesundiin ja sen ympäristöön. Ihaile värikkäitä taloja, Sunnmore-vuoristoa ja lukemattomia viehättäviä saaria. Vieraile lopuksi talossa, joka selvisi kaupungin liekkeihin nielaisseesta tulipalosta, ja opi, miten tämä puutalo onnistui selviytymään.

Kaupunkikierrokset Postschiffrouten varrella Norjassa (saksa)

8. Kaupunkikierrokset Postschiffrouten varrella Norjassa (saksa)

Tutustu Norjan rannikon kaupunkeihin yksilöllisesti ja omaan tahtiisi, mutta saat silti kokeneen oppaan tiedot älypuhelimeesi. Hurtigrutenin ja Havila Kystrutenin postilaivat käyvät 34 satamassa Norjan rannikolla. Suuremmissa kaupungeissa on runsaasti aikaa kävelykierrokselle. Tutustu jugendtyyliseen Ålesundiin, Norjan vanhaan pääkaupunkiin Trondheimiin, Bodøn, arktisen alueen pääkaupunkiin Tromssaan, Kirkkoniemeen, Hammerfestiin ja Svolværiin Lofooteilla pidemmillä kaupunkikierroksilla ja lyhyemmillä kävelyretkillä. Alesundissa kuulet mielenkiintoisia faktoja suuresta kaupunkipalosta ja jugendtyylisestä jälleenrakennuksesta. Nidarosin katedraali on varmasti Trondheimin kierroksen kohokohta. Mutta myös historiallinen työläiskortteli Bakklandet ja entinen satama-alue Nedre Elvehavn ovat näkemisen arvoisia. Hieman omituinen on maailman ainoa polkupyörähissi. Tromsoe oli pitkään arktisten tutkimusretkien lähtöpaikka. Nykyään Polaarimuseo vie kävijät norjalaisten naparetkeilijöiden Amundsenin ja Nansenin aikaan. Kuuluisa Mack-öljyhalli houkuttelee kävijöitä maistelemaan olutta maailman pohjoisimmassa panimossa, joka oli aikoinaan maailman pohjoisin panimo.

Alesund: City Highlights Private Tour

9. Alesund: City Highlights Private Tour

Lupaa asiantuntijaoppaan noutaa sinut hotelliltasi. Aloita kierroksesi nauttimalla upeista näkymistä kaupunkiin ja sitä ympäröiviin saariin Aksla-vuorelta. Kuuntele hämmästyttäviä historiallisia faktoja yhdestä tämän alueen viikinkikuningaskunnista. Mene Giske-saarelle, joka on kuuluisan viikinki Rollonin, Britannian kuningasperheen esi-isän, syntymäpaikka. Pysähdy valokuviin 1200-luvun marmorikirkon luona. Suuntaa Godoyn saarelle tutustumaan vanhaan kalastajakylään Alnesiin, jossa on legendaarinen majakka. Tutustu menneisyyteen keskiaikaisessa Sunnmoren kylässä. Ihaile yhtä Euroopan suurimmista merivesialtaista akvaariossa. Pidä hauskaa leikkikalojen kanssa ja hämmästy Sealbayssä. Päätä kierros kävelyllä kävelykatu Kongengsgatalla.

Ålesund: Food Walk

10. Ålesund: Food Walk

Olitpa sitten foodie, joka etsii ainutlaatuisia makuja, matkailija, joka haluaa keskustella paikallisten kanssa, tai yksinkertaisesti joku, joka arvostaa gastronomian taidetta, ruokakävely Ålesundissa lupaa unohtumattoman matkan makujen, kulttuurin ja löytöjen parissa. Food Walk Ålesund sopii kaikille! Yksinmatkaajille, pariskunnille, ryhmille ja perheille. Paras tapa kokea kaunis Ålesund on kävellen. Kävellessämme ympäriinsä pääset kokemaan upeat näkymät, raikkaan meren tuoksun ja nauttimaan kauniista jugendtyylisistä rakennuksista. Ålesund on viehättävä rannikkokaupunki Norjassa, joka on tunnettu jugendarkkitehtuuristaan, upeista vuonoista ja vilkkaasta kulttuuritarjonnastaan. Olitpa sitten ihastunut sen arkkitehtoniseen kauneuteen, innokas tutkimaan luonnonihmeitä tai vain maistelemaan herkullisia mereneläviä, Ålesund tarjoaa ihastuttavan kokemuksen kaikille vierailijoille.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Ålesund

Ålesund
11 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Ålesund: Koe enemmän

Näytä kaikki

Ålesund: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ålesund? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.