Abu Dhabi
Teema- ja huvipuistot

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Abu Dhabi, Teema- ja huvipuistot

Teema- ja huvipuistot: Mitä muuta kokemista on kohteessa Abu Dhabi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Abu Dhabi ovat:

Abu Dhabi, Teema- ja huvipuistot: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Abu Dhabi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Abu Dhabi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Abu Dhabi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 547 arvosteluun

Mahtavaa !! Erittäin käytännöllinen, kolmen nähtävyyslipun yhteydessä meillä oli illallisristeily erittäin romanttisessa venesatamassa (100 AED per pää lisätä rajoittamaton alkoholi) vene ei ollut täynnä, se oli hienoa, suuri safari autiomaassa (toisaalta sisältää vain auton, siirron ja aterian "show", kaikki muu on täydennystä, kameli, haukka, shisha, henna) ja lopuksi Atlantiksen vesipuisto aivan loistava ja jaettu on erittäin kallista. Mielestäni säästimme todella paljon ja se on myös erittäin käytännöllistä! Älä epäröi ! Huomaa, että sinun on soitettava varataksesi suurimman osan toiminnoista (jos aikataulu on kiinteä tai siirto on tarpeen)

Ensimmäinen nähtävyys Get your Guide -lipulla oli Burj Khalifa. Melko turistimagneetina torni on myös vierailtu vastaavasti, eikä se ole liian hauskaa koko väkijoukon ja työntämisen kanssa. Tositteella kuitenkin kaikki sujui erittäin hyvin, jonotimme omaan online -lippujonoomme ja saimme lipun torniin heti ilman, että tarvitsimme asettaa omaa aikaamme, ja pääsimme käymään siellä heti lipun noutamisen jälkeen - kaikki ilman mitään ongelmia!

Passissa tarjottiin mahtavia aktiviteetteja, rakastimme safaria aterioilla autiomaassa ja illallisristeilyä venesatamassa, se oli mahtavaa!

Hyvä esittely abu dabista ja Ferrari world oli loistava kierroksella käytiin myös katsomassa abu dabin formula rata.

Super activité dépaysante avec un compagnateur super sympa Jamil. Aito esitys ja leirin yleiskuvaus.