Valitse päivämäärät
Lontoo

Perheystävälliset aktiviteetit

Suositut perheystävälliset elämykset kohteessa Lontoo

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Yhdistelmäkierrokset
73 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 73

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Perheystävälliset aktiviteetit

Perheystävälliset aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo, Perheystävälliset aktiviteetit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Minulla oli hauskaa täällä. Voit viettää paljon aikaa Tower of Londonissa kaikkien erilaisten näyttelyiden kanssa. Yleensä paikalla on näyttelijöitä ja myös vartijan vaihtoa. Ehdottomasti voi ohjata itseään. En saanut ääniopasta. Jos etsin opasta, menisin beefeaterille. Olin yhden ryhmän takana ja beefeater todella osaa antaa kiertueen. Suosittelisin, mutta aiot ehdottomasti viettää muutaman tunnin täällä.

Tehokas organisaatio. Varaus tuntikausiksi Klo 10.00 osoittautui erittäin hyväksi valinnaksi, koska iltapäivällä jono esimerkiksi Royal Jewelry -kokoelmaan oli 3 kertaa pidempi (vaikka se on myönnettävä, se sujuu erittäin sujuvasti). Suosittelen vilpittömästi. Englannin historia alkoi tästä!

Tämä on neljäs vierailumme 10 vuoteen, joka kerta 2 eri pienen lapsen kanssa. Saapuminen aikaisin (noin klo 10), ei ongelmia liian pitkien jonojen kanssa. Kulttuurinen ja historiallinen kokemus on aina täydellinen. 10-vuotiaat ovat myös tyytyväisiä muutamaan peliin päätornissa…

Vierailumme aikana oli melko paljon ihmisiä, mutta nähtävyydet siellä olivat niin mukavia, että yllättäen tunsin paljon ihmisiä ja nautin siitä. Jos pidät vahahahmoista, tulet todennäköisesti nauttimaan MT:stä.

Everything worked well. Oxford was beautiful and Warner Bros Studios excellent. Bus was good and clean and guide was super. Recommend highly.