Lisää päivät

LontooNähtävyydet pyörillä

Suosituksemme kategoriassa Lontoo Nähtävyydet pyörillä

Kiertoajelu Lontoossa, hop-on hop-off

1. Kiertoajelu Lontoossa, hop-on hop-off

Koe Lontoo kätevän hop-on hop-off -bussikierroksen avulla. Kierroksella voit tutustua Lontoon kulttuuriin, arkkitehtuuriin ja historiaan audio-oppaan avulla. Ihaile myös vaikuttavia näkymiä avokattoisen bussin kyydistä. Voit hyödyntää lippusi avulla myös sukkulabussipalvelua. Kierrosreitin 36:llä pysäkillä voit kokea Lontoon merkittävimmät nähtävyydet, kuten ensimmäisen pysäkin Grosvernon Gardensin sekä viimeisen pysäkin Buckingham Palacen. Koe muun muassa Thames-joen rannat sekä Queen Elizabethin porttia Hyde Park -puistossa. Ihaile parlamenttitaloa, London Eye -maailmanpyörää sekä Big Benin kellotornia. Kierros kulkee myös Towerin sillan, Westminsterin luostarin ja St Paulin katedraalin ohi. Kohti Leicester Square -aukiota kulkiessasi voit ihailla West Endin kaupunginosan glamouria. Koe sitten kuninkaallinen Buckinham Palace. Kätevän kierroksen aikana voit kokea kunkin nähtävyyden haluamallasi tavalla omaan tahtiisi. Kierroksen kolmella reitillä on 36 pysäkkiä, joilla voit lähteä pois bussista tutustumaan nähtävyyksiin, ja palata sitten kyytiin. Hyödynnä myös risteilyä Thames-joella Tower Pierin ja Westminster Pier -laiturien välillä. Saatavilla on 24, 48 tai 72 tunnin lippu. Koe Lontoo myös uudesta perspektiivistä, kun ajelehdit sen kuuluisimpien siltojen ali. Punaisen reitin pysäkit: Belvederen tie Aldwych (One Aldwych Hotel) Ludgate Hill (St Paul's Cathedral) Queen Victoria Street (The City) London Bridge Tooley Street (Tower Bridge) Tower Hill (Tower of London) Victoria Embankment Westminster Bridge (Big Ben) Horseferry Road Buckingham Gate (Buckinghamin palatsi) - suljettu toistaiseksi Buckingham Palace Road (Victoria Station) Buckingham Palace Road, Stop Z12 Grosvenor Gardens Queen Elizabeth Gate, Hyde Park Marble Arch (Speakers Corner) Marble Arch (Park Lane) Haymarket Pall Mall East (Trafalgar Square) Westminster Bridge (Big Ben) Vihreä reitti, shuttle-bussi (sukkulabussi) Belvedere Road, pysäkki 3788, sijaitsee London Eyen takana One Aldwych Hotelin ulkopuolella, Aldwych British Museum, Southampton Row, pysäkki Y Pysäkki H, Royal National Hotel, Woburn Place Pysäkki BP 4580, Bedford Way, Royal National Hotelin takana Pysäkki B, City Sightseeing -turisti-info ja liike, Southampton Row Pysäkki B, Somerset House, Lancaster Place Sinisen reitin pysäkit: Park Lane, Marble Arch Knightsbridge Royal Albert Hall Kensington Road Gloucester Road Victoria and Albert Museum Harrods Queen Elizabeth Gate, Hyde Park Speakers Corner, Marble Arch

Lontoo: Hop-on hop-off -kierros, Tootbus London

2. Lontoo: Hop-on hop-off -kierros, Tootbus London

Tämä elämys vie sinut Tootbus London Discovery-kierrokselle kokemaan Lontoon kohokohdat päivän aikana. Avokattoisen bussin kyydistä avautuu näkymät parhaille kohteille. Koe muun muassa Westminster Abbeyn, Tower of Londonin ja Tower Bridgen kaltaiset monumentit. Koe myös St. Paul's Catchedralin, Piccadilly Circuksen, St. James Palacen, Parlamenttitalon, Big Benin, Buckinhamin palatsin, Covent Gardenin, Trafalgarin aukion, London Eyen ja muiden elämysten kaltaiset kohteet. Tämän elämyksen aikana voit hypätä kyytiin ja pois juuri niillä nähtävyyksillä, jotka kiinnostavat juuri sinua. Näe esimerkiksi vahdinvaihto Buckinhamissa, suuntaa Toweriin näkemään kruununjalokivet tai bongaile näkymiä St. Paulin katedraalikupolista.  Herkuttele Borough Marketin ruokatorilla ja nauti iltatunnelmasta Sohon alueella. Matkusta halutessasi London Eyellä. Audio-opas kyydissä kertoo sinulle kiehtovia tarinoita ja taustoja nähtävyyksistä. Lapsille on saatavilla joko englannin tai ranskan kielellä oma viihdyttävä audio-opas. Joko 24 tai 48 tunnin voimassaoloajan avulla voit jäädä pois ja hypätä takaisin bussin kyytiin niin useasti kuin itse haluat. Koe paras tapa tutustua Lontoo bussikierroksella.

Lontoosta: Windsorin linnan kuninkaallinen opastettu kierros

3. Lontoosta: Windsorin linnan kuninkaallinen opastettu kierros

Historiallinen Windsor Berkshiren kuninkaallisen kreivikunnan ihastuttavan maaseudun ympäröimänä voit tutustua tähän historialliseen, englantilaiseen kaupunkiin, joka sijaitsee upealla paikalla joen rannalla. Kuljeskele sen mukulakivikaduilla ja tutustu viehättäviin teehuoneisiin ja kauppahalleihin, kun opas herättää tämän historiallisen kaupungin historian eloon. Windsorin linna Suuntaa kohti Windsorin linnaa, joka kohoaa korkealla kaupungin horisontin yläpuolella. Linna on ollut Britannian kuninkaallisen perheen esi-isien koti yli 900 vuoden ajan, ja se on Euroopan suurin yhtäjaksoisesti asuttu linna. Tutustu linnan keskipisteenä oleviin valtionhuoneistoihin, jotka ovat tunnetusti Englannin mahtavimmat huoneistot ja joiden loistokkuus on heti nähtävissä. Seinillä roikkuu joitakin kuninkaallisen taidekokoelman kauneimmista taideteoksista, ja kolossaalinen Waterloo-kammio muistuttaa kuuluisasta Englannin voitosta Napoleonista. Windsorin linnan alueella sijaitseva Pyhän Yrjön kappeli on yksi Englannin hienoimmista esimerkeistä goottilaisesta arkkitehtuurista. Nykyisen kappelin rakentaminen alkoi vuonna 1475 Edward IV:n aikana. Kun vierailet kappelissa, katso ylös ja ihaile kivikattoa, jonka lisäsi Henrik VII. Kappelissa on pidetty monia kuninkaallisia häitä, kuten Wessexin jaarli ja kreivitär, Sussexin herttua ja herttuatar sekä prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank. Kappelissa on 11 monarkin, muun muassa kuningatar Elisabet II:n, Yrjö VI:n, Henrik VIII:n ja Kaarle I:n, haudat.

Windsor: Puolen päivän kierros Lontoosta

4. Windsor: Puolen päivän kierros Lontoosta

Lähde Lontoosta ja matkaa länteen saapuaksesi Windsoriin. Tämä bussikierros on täydellinen henkilöille, jotka haluavat nauttia aamuvierailusta Windsorissa ja palata Lontooseen hyvissä ajoin nauttiakseen loppupäivästä pääkaupungissa. Rentoudu mukavasti bussissa sen viedessä sinut kohti Windsorin historiallista kaupunkia. Saavuttuasi pääset tutustumaan Windsorin linnaan ja hänen korkeutensa kuningatar Elisabet II:n viralliseen asuntoon omaan tahtiisi. Opi lisää linnan ja toiminnassa olevan palatsin historiasta aina sen juurista 1000-luvulta Vilhelm Valloittajan normannivalloituksen aikoihin. Kävele kauniilla tiluksilla ja ihastele linnan upeaa arkkitehtuuria ulkoapäin. Palaat bussilla takaisin Lontooseen noin klo 13.30, joten sinulle jää ruhtinaallisesti aikaa nauttia loppupäivästä haluamallasi tavalla. 

Lontoon VIP-helikopterikierros kuljetuksen kanssa

5. Lontoon VIP-helikopterikierros kuljetuksen kanssa

Koe ylellisyyden ruumiillistuma eksklusiivisella kierroksellamme. Se alkaa siitä, että kuljettajamme noutaa teidät ja ryhmänne valitsemastanne hotellista ja takaa mukavan kyydin, johon kuuluu valikoima virvokkeita, kuten virvoitusjuomia ja vettä. Seuraavaksi teidät kuljetetaan helikopteripaikalle, jossa saatte perusteellisen tiedotuksen ennen kuin lähdette kunnioitusta herättävälle 30 minuutin lennolle taivaalla. Tämän unohtumattoman matkan päätteeksi ystävällinen kuljettajamme palauttaa teidät hotellillenne ja jättää teille rakkaat muistot, joita voitte vaalia.

Lontoo: Lontoossa: Christmas Lights by Night Open-Top Bus Tour

6. Lontoo: Lontoossa: Christmas Lights by Night Open-Top Bus Tour

Tee joulusta ikimuistoinen Lontoon huippunähtävyyksien juhlakierroksella. Avoimen kaksikerroksisen bussin kyydissä sinulla on talon parhaat paikat nauttia panoraamanäkymistä hehkuville kaduille. Seuraa, miten kaupunki valaistuu auringon laskiessa, ja näe, miten Lontoossa tehdään joulua.Katso, miten Lontoossa tehdään joulua. Lähde valaistulta London Eye -maailmanpyörältä kohti ikonista Westminster Abbeyta ja Big Beniä. Ihaile Regent Streetin ja Oxford Circuksen hienoja näytöksiä. Näe yksi kaupungin korkeimmista joulukuusista Trafalgarin aukiolla ja ohita Buckinghamin palatsi. Kierrä Lontoon mutkittelevia katuja ja häikäisty iloisesta sisustuksesta. Opi jokaisesta paikasta iloisia faktoja elävän oppaan kanssa.

Lontoon jouluvalot vintage-bussilla

7. Lontoon jouluvalot vintage-bussilla

Tutustu Lontooseen vuoden taianomaisimpaan aikaan alkuperäisellä 1960-luvun Routemaster-bussilla. Kuuntele oppaiden hauskaa selostusta heidän esitellessään sinulle kaupungin kauneimpia jouluvaloja ja -koristuksia. Matkusta tarkasti suunnitellulla reitillä 75-90 minuutin kierroksella (riippuen liikenteestä) ja ja anna bussin näyttöjen ja äänentoiston tuoda Lontoo eloon silmiesi edessä. Katsele lyhytelokuvia kaupungin historiasta ja kuule kohteisiin liittyvää musiikkia ja ääniä. Ohita Oxford Streetin ikkunat ja näe Harrodsin tavaratalo.

Lontoo yöllä: Puolentoista tunnin kiertoajelu avobussilla

8. Lontoo yöllä: Puolentoista tunnin kiertoajelu avobussilla

Lontoon majesteettinen arkkitehtuuri ja eloisa ilmapiiri tekee kyllä vaikutuksen päiväsaikaan, mutta vasta illalla kaupunki herää todella henkiin. Lisää säihkettä Lontoon matkaasi ja nauti 90 minuutin kaupunkikierroksesta avokattoisen bussin kyydissä. Näe kaupungin kuuluisat maamerkit valaistuna iltataivasta vasten. Katsasta kaupungin siluettia koristavat Lontoon Tower ja Tower Bridge, ja tunne kutkuttavaa jännitystä ohittaessasi monumentaalisen Big Benin. Ihastu Trafalgar Squaren valoissa kylpevien suihkulähteiden ilakoivaan tanssiin, sekä Piccadilly Circuksen häikäisevän hurmaaviin neonvaloihin. Harrodsin tavaratalon juhlava valaistus vie ajatukset jouluun jopa kesäaikaan! Hauska ja ystävällinen oppaamme kertoo St. Paulin katedraalin ja Westminster Abbeyn historiasta ja paljastaa kiehtovia tarinoita kaupungista. Tämä yöllinen kierros on sekä erittäin viihdyttävä, että informatiivinen ja se sopii erinomaisesti niin perheille kuin kaveriporukoillekin.

Kierros Lontoossa avokattoisella klassikkobussilla

9. Kierros Lontoossa avokattoisella klassikkobussilla

Nauti 75 minuutin kierroksesta Lontoossa klassisessa 1960-luvun Routemaster-bussissa, joka on muutettu hienoksi avokattoiseksi nähtävyyselämykseksi. Tarkoin valikoidut komiikan taitavat oppaat osoittavat kaikki kaupungin tärkeät nähtävyydet ja esittelevät sinulle samalla kuvia ja videomateriaalia kuuluisimmista maamerkeistä ja monumenteista. Ihastele näkymiä reitin varrella Lontoon Towerista Tower Bridgeen, Westminsterin palatsiin, Shardiin ja St Paulin katedraaliin. Nauti musiikista ja ääniefekteistä, jotka täydentävät elämystäsi ja takaavat kaikkein viihdyttävimmän tarjolla olevan nähtävyyskierroksen. Kierrosbussit on varustettu teräväpiirtonäytöillä ja erityisesti tätä varten suunnitellulla äänijärjestelmällä. Tämän kierroksen materiaali Lontoosta aikojen varrelta ja paikkoihin sopiva musiikki vievät sinut täysin mukanaan Lontoo-elämykseen.

Komediallinen kauhuesitys: Lontoon haamubussikierros

10. Komediallinen kauhuesitys: Lontoon haamubussikierros

Hyppää karmivan bussin kyytiin ja lähde 75 minuutin kierrokselle Lontoon pimeälle puolelle! Tehdaspalon tuhkista nouseva Necrobus pelästyttää sinut toden teolla! Kyydissä näyttelijät ja erikoistehosteet tarjovat upeat puitteet kaupungin pelottavimmalle kierrokselle. Karmiva konduktööri kertoo sinulle kierroksen aikana paikoista, joissa kummittelee sekä muista luurangoista, joita Lontoon kaapeissa piileksii. Haamubussikierros vie sinut ympäri kaupungin, West Endiin sekä jopa joen eteläpuolelle. Näe Lontoon vanhimpia ja historiallisimpia nähtävyyksiä ja kuuntele karmivia tarinoita Westminster Abbeysta, Fleet Streetistä, Towerista sekä London Bridgestä. Kierros käydään ainoalla toimivalla Necropolis-bussilla. Necropolis Bus Company aloitti 1800-luvulla toimintansa hautajaisbussina, joka kuljetti poisnukkuneita sekä hautajaisvieraita hautapaikalle. Yönmusta bussi on koristeltu lampuin sekä ikkunaverhoin. Vuonna 1967 kaikki paitsi yksi bussi saivat tuhonsa mystisessä tulipalossa. Selviätkö sinä tästä kierroksesta?

117 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 8

Immersiivisiä elämyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Nähtävyydet pyörillä

Nähtävyydet pyörillä: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Uskomattoman viihdyttävä puolitoista tuntia! Todella tunnelmallinen (bussimme lähti 8.30, joten oli juuri alkanut hämärtää). Shay oli loistava opas - annettiin paljon mielenkiintoista tietoa ja kiertue kattoi monia tärkeitä Lontoon kohteita - täydellinen aloitus kaupunkilomaamme. Kiitos!

Teimme tämän kiertueen saapumisiltamme. Saat hyvän ensimmäisen yleiskatsauksen ja näet upean valaistun kaupungin. Mukava opas tarjoaa tietoa ja hauskoja anekdootteja. Voi tulla melko raikas ja tuulinen, joten ota mukaan lämmin takki, mahdollisesti hupullinen

The vintage bus is cute and the route really presents all beautiful lights. Buslady was informative and funny - it was nice to listen her. I do recommend this tour!

Hienoa, että pystyt hyppäämään päälle ja pois niin paljon kuin haluat. Ohitimme meitä kiinnostavien nähtävyyksien ohi. Ystävällinen henkilökunta.