Valitse päivämäärät
Lontoo

Nähtävyydet pyörillä

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
56 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 56

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Aina iloni! Varasimme 72 tunnin matkan. Mukana iltapanoraamamatka, joka oli erittäin mukava ja kesti noin 2 tuntia. Teimme yksisuuntaisen jokimatkan Westminsteristä Tower Bridgelle (40 minuuttia), jäimme pois Towerista ja palasimme Red Big Bus -linjalla. Oppaat ja bussinkuljettajat ovat erittäin mukavia ja avuliaita. Voit aloittaa kiertueen miltä tahansa pysäkiltä, sieltä aika loppuu ja voit vaihtaa kierrosten välillä haluamallasi tavalla. Pysähdyksiä on monia, bussit tulevat hyvin nopeasti peräkkäin ja näkyvät kaukaa. Bussissa kuulokkeet eivät ole niin hienot, kannattaa ottaa omat mukaan, mutta ei Bluetooth, vaan pistokekaapelilla. Muuten hienoa, tekisin sen uudestaan!!!!

Kaikki toimi upeasti. Matkapuhelimesta (sovelluksesta) saatu lippu muunnettiin tulostetuksi lipuksi lentoaseman tiskillä, jossa paluumatka sovittiin suoraan (päivämäärä, aika, paikka). Bussi näytti modernilta. Matkalaukkumme nostettiin tavaratilaan, mikä oli mielestäni erittäin mukavaa. Matka kesti vain 1 tunti 40 minuuttia yöllä. Varaisin uudelleen milloin tahansa. Kaikki hienoa.

Olimme varanneet väärän lipun (Victorian asemalle), mutta lentokentän vastaanottovirkailija oli ystävällinen muuttamaan sen lipuksi Liverpoolin asemalle. Olimme siellä puolessatoista tunnissa, täydellinen!

Aika kunnioitus Miellyttävää matkaa. Muista varata paluulippu lentokentältä, jotta paluumatkalla on paikkoja.

Hyvin järjestetty. Paluumatka kesti 1,5 tuntia, paluu pysäkkien kautta 2 tuntia