Valitse päivämäärät
Lontoo

Show't ja musikaalit

Suositut show't ja musikaalit kohteessa Lontoo

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Showt ja musikaalit

Showt ja musikaalit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Superaikaikkuna kiinni 16 tunnilla. Ei jonoja, joita vihaat niin paljon... hyvin tehty alusta loppuun ja näyttelijät ovat huippuluokkaa. Hyvästä englannin kielen taidosta huolimatta turhauttava 50 prosenttia ymmärsi sen, mikä on sääli joissain kohtauksissa, mutta kukaan ei voi tehdä asialle mitään. Jotkut olivat siellä pienten lasten kanssa, mikä on mielestäni täysin vastuutonta, lapset olivat ymmärrettävästi järkyttyneitä ja itkivät pelosta. Tässä yhteydessä en ymmärrä henkilökuntaa, miksi lapsilta ei evätä pääsyä ja vanhemmat ovat vain tyhmiä. Se oli juuri sopiva meidän 13-vuotiaallemme, ylitti välillä viileämmyyden rajan ja siirtyi hetkeksi meidän vanhempien luokse. Upeita kohtauksia ja aina jännittäviä ja järkyttäviä hetkiä. Erittäin suositeltavaa.

Hieno kokemus, voin suositella. Opas William kertoi kaupungin historiasta kevyitä nostoja samalla, kun kävelimme pubikierroksen baareihin. Ei pitkiä historialuentoja. Kävelyä oli noin kolme kilometriä, kävelytiet hyvät. Pubit olivat aidosti kiinnostavia, joihin emme olisi omin päin osanneet mennä. Opas William antoi mielellään ravintola- ja vierailuvinkkejä. Voin suositella Lontoon tutustumiseen ja viihteen yhdistämiseen. Pubikierros päättyi keskeiselle alueelle, josta on helppoa jatkaa iltaa. Suosittelen!

Alusta loppuun tämä matka oli loistavasti järjestetty ja toteutettu. Hauskaa, täynnä erittäin mielenkiintoista tietoa, kaiken kaikkiaan täysin nautinnollinen iltapäivä. Suosittelen lämpimästi tätä retkeä. Aion varmasti järjestää muita matkoja tämän yrityksen kanssa, jos mahdollista. Oppaamme Dave oli loistava, erittäin asiantunteva ja karismaattinen ja vastasi mielellään kaikkiin matkan varrella esiin tulleisiin lisäkysymyksiin. Kiitos Davelle, joka teki opastetusta kiertueestamme niin hauskaa.

Varasimme risteilyn auttamaan meitä juhlimaan Lontoossa ollessamme. Ruoka oli hämmästyttävää. Samoin laivalla olevan henkilökunnan palvelu. Heti herrasmiehestä, joka toivotti meidät tervetulleeksi laivaan, henkilöön, joka sanoi hyvästit ja kiitti saapumisesta. Suosittelisin tätä ehdottomasti kaikille, jotka haluavat todella upean illan

Hyvää ruokaa. Upea viihde upea tunnelma ja ikoniset maisemat