Valitse päivämäärät
Lontoo

Teema- ja huvipuistot

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
28 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 28

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Teema- ja huvipuistot

Teema- ja huvipuistot: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.0 / 5

perustuen 6 arvosteluun

Meidät haettiin nopeasti hotellistamme. Pakettiautossa oli 7 matkustajaa, ja se oli mukava. Ryhmä hajosi studiossa, mikä oli parempi kaikille, koska se antoi kaikille mahdollisuuden viettää aikaa nähdäkseen mitä kukin halusi. Studio-kiertue on todella upea. Meillä oli neljä tuntia aikaa ja tarvitsimme varmasti kaiken sen ajan. Ryhmämme lähti aamulla ja mielestäni siellä on vähemmän tungosta, koska kouluryhmiä alkoi tulla iltapäivisin. Kuljettajamme ajoi meidät takaisin hotelleillemme. Erittäin kätevä tapa päästä studioon ja sieltä pois, ja suosittelen tätä.

Pienryhmän studiokierros on oikea tapa! Kuljettajamme oli erittäin kommunikoiva - jopa lähetti meille viestin edellisenä iltana kertoakseen meille arvioidun saapumisaikansa. Menimme sisään ja teimme kiertueen - mikä oli hämmästyttävää - ja kun olimme valmis, kuljettajamme oli paikalla. Suosittelen pienryhmämatkaa isojen sijaan. Tulemme takaisin ja käytämme tätä palvelua!

Hieno reissu oli vain se, että vahvistuksemme mukaan sen olisi pitänyt kestää 7 tuntia, mutta kuljettaja katkaisi 1 tunnin, joten meidän piti päästä omin päin kotiin, koska emme päässeet näyttelyä todeksi ajoissa kuljettajan kanssa Harry Potter -maailma oli erittäin jännittävä

Matkaopas Duarte oli niin hauskaa ja teki hienoa työtä. Hän piti sen nopeatempoisena ja kiinnostavana ja tiesi kaikki HP:n triviat!

kuljetus on erittäin nopea! kiertue oli upea .... jopa sellaiselle, joka ei todellakaan ole Harry Potter -fani.....