Lisää päivät

LontooPäiväretket

240 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 15

Lontoo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 354 arvosteluun

Kuljetus bussilla toimi hyvin. Viestintä bussissa oli hieman ankaraa oppaan takia. Saapuessamme studioille meitä käskettiin odottamaan bussissa kertomatta miksi. Ihmiset olivat kaikki hieman levottomiksi, koska se kesti kauan. Huomautus siitä, että lippuja ja lippuluetteloa odotettiin, olisi ollut hyödyllinen. Paluumatkan poistumispiste, meitä ei pudotettu takaisin sinne, missä nousimme, vaan toiseen kohtaan (2-3 korttelia kauempana) Ei selitystä täälläkään. Kiertue studioilla on jokaisen pennin arvoinen. Tyttäremme ja me olimme innoissamme. Meillä oli tarpeeksi aikaa, eikä sinun tarvinnut odottaa kovin kauan, jotta pääsisi tekemään erityisiä asioita (esim. lento luudanvarrella).

Kätevä lippu, kaikki on hyvin järjestetty! Bussi, käynti ok Aika puute jonottaa kauppaan käynnin lopussa, joten emme ostaneet yhtään matkamuistoa… Erittäin mukava nähtävyys, pääasiassa englanniksi Harry Potter -fanit löytävät etsimänsä! Lapset rakastivat sitä ja myös aikuiset. Lapset menivät sinne pieniksi velhoiksi naamioituneena, tosi kiva kuvista! minä suosittelen

Bussikyyditys oli todella hyvin järjestetty ja plussaa Potter teemaisesta bussista! Itse studiokierros oli myös aivan mieletön ja siellä ihan huomaamatta hurahti koko päivä, kun oli niin paljon koettavaa ja nähtävää. Suosittelen ehdottomasti!

Hieno elämys kaikille! Myös Harry Potterista vähemmän tietäville.. Aikaa olisi saanut olla enemmän. Ruuhkaisena aikana kierroksella meinasi tulla kiire.

Hyvin järjestetty matka, erittäin siisti bussi, sujuva palvelu