Valitse päivämäärät
Lontoo

Kierrokset yksin matkustaville

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Kaupunkikortit
36 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 36

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Lontoo, Yksin matkustaville

Yksin matkustaville: Mitä muuta kokemista on kohteessa Lontoo?

Lontoo, Yksin matkustaville: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Lontoo, Yksin matkustaville: Covid-19-lisävarotoimia sovelletaan.

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 419 arvosteluun

Upea kokemus kumppanilleni ja itselleni Alfie baarimikko ja miehistö olivat aivan uskomattomia ja tekivät matkamme. Niin hyvää vastinetta rahalle juomien hinnat olivat erittäin kohtuulliset Henkilökunta oli niin avulias Vene oli niin tahrattoman puhdas, kommentit matkan aikana olivat niin informatiivisia. prosenttia suosittelee tämän matkan tekemistä Veneen pojat eivät voineet tehdä tarpeeksi sinulle Alfien erikoisuus on huippupoika ja niin ystävällisiä, älkääkä miettikö tätä matkaa A*

Ikimuistoinen päivä Thames-joella kumppanilleni ja minulle. Tulee ehdottomasti käyttämään näitä tyyppejä uudelleen. Erittäin suositeltavaa. Ammattitaitoinen, avulias miehistö - ja hyvin perillä elämästä ja historiasta Thamesilla ja sen vieressä. Pilvinen, tuuleton päivä teki kokemuksesta kaksinkertaisen miellyttävän, vaikka suljetussa alakerrassa on runsaasti tilaa ja suuret ikkunat.

Oli hienoa kokea Lontoo veneestä ja nauttia oppaamme erittäin viihdyttävistä ja informatiivisista kuvauksista ja anekdooteista. (Se ei ollut "ääniopas" - se oli live ja siksi sillä oli myös erittäin viihdyttävä luonne - tietysti vain englanniksi)

Helppo varata, tarpeeksi tilaa sekä ylös / ulos ja alas / veneen sisällä, erinomainen opas ja mukava kävellä Greenwichin puistossa.

Opas oli erittäin mukava ja kommentoi kiertuetaan erittäin monipuolisesti.