Valitse päivämäärät
Lontoo

Aktiviteetit pariskunnille

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
96 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 96

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 246 arvosteluun

Debra oli niin perillä Cotswoldsista ja Blenheimista, että opimme ja nautimme päivän jokaisesta minuutista. Opimme taustatarinan kaikkialla. Hän oli myös erittäin ystävällinen lopussa ja puhui jokaiselle osallistujalle varmistaakseen, että kaikki tiesivät kuinka päästä "kotiin" Turvallisesti. Debralla on upea huumorintaju ja syvä ymmärrys Englannin historiasta. Hän jopa kertoi meille, missä seisomme nähdäksesi kuningattaren matkalla puhumaan parlamentille eilen aamulla. Hän oli täysin oikeassa ajan ja paikan suhteen. Otimme kulkueesta videon. Mikä jännitys. Näimme kuningattaren!!!! Kiitos, Debra, kuljettajamme Michelangelo ja Evans ja Evans. Mikä upea kiertue.

Evans ja Evans joutuivat valitettavasti peruuttamaan alkuperäisen matkani varausten puutteen vuoksi, mutta järjestivät minulle toisen matkan ilman lisämaksua, ja minulla oli vielä upeampi aika! Debbie, opas, oli niin asiantunteva, persoonallinen ja hämmästyttävä koko matkan ajan! Seura oli fantastinen, bussit olivat mukavia, ja se oli hämmästyttävä tapa päästä ulos Lontoosta ja nähdä erilainen osa Englannista. 10/10

Erittäin hyvin järjestetty ja erittäin hyvin hoidettu.

Erittäin tyytyväinen tähän kokemukseen, ruoka oli erittäin hyvää ja sitä jaettiin koko risteilylle. Ainoa pieni hämmennys oli se, että kahvin tuominen kesti kauan ja olin viimeinen, eikä maitoa ollut paljon jäljellä, joten minun kahvi oli liian vahvaa. Jazzin soittajat olivat erittäin lahjakkaita ja Lady-laulaja oli erittäin hyvä ja hänellä oli ihana ääni.

Excellent tour!

Retki oli todella onnistunut kokonaisuutena. Oppaamme oli todella erinomaisen asiantunteva ja hoiti tehtävänsä hienosti. Hän kertoi historiasta ja matkakohteisiin liittyvistä asioista todella paljon ja hänellä oli paljon syvällistä ja täsmätietoa asioista. Ainoastaan ohjeistus retkelle lähtöpaikasta oli epätarkka.

Kokemus oli positiivinen yllätys, kun osasi ottaa rennoin rantein.