Lontoo
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Lontoo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Lontoo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Lontoo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 20 168 arvosteluun

Kierros Harry Potterin kulmilla antoi sekä kirjoihin ja elokuviin perehtyneille että vähemmän niistä tietäville molemmille paljon. Reitti kulki keskeisillä paikoilla Lontoossa ja opas kertoi Lontoon historiaan liittyviä asioita ja tarinoita monipuolisesti. Reitin varrella näki paikkoja, joissa tuskin tulisi omatoimisesti käytyä. Mukavaa oli, että kierroksen aikana jalkauduimme oikeasti Lonyoon kaduille. Oikein hyvä ja mielenkiintoinen kokemus. Kehitysideana, että oppaalla voisi olla jokin maston päässä liehuva lippu tai muu, jolla ohjaisi ryhmää kulkemaan niillä paikoilla, joilla vierailtiin.

Opas Peterille kiitos! Kertoi erittäin laajasti, monipuolisesti ja mielenkiintoisesti asioista. Ja englanninkieli oli selkeä, niin että ulkomaalainenkin ymmärsi. Kuski Nicholas ajoi turvallisesti ja tasaisesti. Ainoa miinus että aikaa olisi saanut olla enemmän Windsorissa ja Oxfordissa mutta muuten retki oli erittäin hyvä, suosittelen. Kaikki toimi kuten pitikin.

Kiva retki, vaikka välillä satoikin vettä. Mukava, innostunut ja paljon tietävä opas Toby. Vähän kiireessä kaikki paikat tuli nähtyä, joten kaksi kohdetta per päivä olisi varmaan hyvä vaihtoehto. Ensikertalaiselle kaiken kaikkiaan onnisunut retki.

Vierailu Oxfordissa yllätti positiivisesti. Opas kertoi mielenkiintoisia tarinoita rakennuksista ja alueesta. Lopuksi ehti hyvin kierrellä ennen Harry Potter studiota joka oli kyllä huikea kokemus! Paljon tehtävää ja nähtävää.

Erinomainen retki. Taisi käydä onni oppaan suhteen. Tämä ainakin oli erittäin osaava, asiantunteva ja ystävällinen opas (Anmarie?). Lisäksi puhui hyvin selkeästi. Aikataulu tiukka, mutta ymmärrettävä. Suosittelen.