Suosittelemamme elämykset kaupungissa Quintana Roo

Cenoten, Chichen Itzan ja Valladolidin kattava kierros

1. Cenoten, Chichen Itzan ja Valladolidin kattava kierros

Tämä elämys vie sinut oppaan johdolla tutustumaan Mayojen arkeologisiin raunioihin Chichen Itzassa. Pulahda sitten uimaan mayoille pyhään cenote-vajoamaan ja ihaile sen sinistä vettä. Kierrokseen kuuluu myös buffet-tyyliin tarjoiltava lounas sekä Valladolidin opastettu kävelykierros. Elämys alkaa, kun sinut noudetaan joko hotellisi luota tai jostain ennalta määrätystä, lähellä sijaitsevasta tapaamispaikasta. Suuntaa seuraavaksi kohti Yucatanin niemimaan kiehtovimpia nähtävyyksiä.   Perillä Chichen Itzassa voit ihailla upeaa El Castillo -nimelläkin tunnettua Kukulcanin pyramidia. Ihaile, kuinka auringonvalon luomat varjot muodostavat pyramidin portaille käärmettä muistuttavia muotoja.   Suuntaa sitten muinaiselle cenote-vajoamalle. Cenotet olivat mayoille merkittäviä vajoamia ja osa heidän pyhiä maanalaisia jokiaan.Seuraavaksi on aika nauttia lounas buffet-tyyliin. Koe sitten oppaan johdolla Valladolidin siirtomaakaupungin nähtävyydet ja opi kaupungin taustoista.

Bacalar: Bacaralar: 3 tunnin veneretki uinnin ja juomien kanssa.

2. Bacalar: Bacaralar: 3 tunnin veneretki uinnin ja juomien kanssa.

Tutustu nähtävyyksiin, kuten Stromatoliittisulkuun ja Lintusaareen, samalla kun maistelet inklusiivisia välipaloja ja juomia. Aloita kuuluisasta Casa Chinasta ja ota ehkä panoraamakuva näkötornista ennen laivaan nousemista. Asetu paikoillesi, kun veneesi vie sinut Cenote Esmeraldan läpi. Tämä on Bacalarin suurin cenote, jonka halkaisija on yli 500 metriä ja syvyys noin 70 metriä. Pysähdy uimaan kuuluisalle merirosvokanavalle ja tutustu Bacalarin historiaan sekä sen kasvistoon ja eläimistöön. Koe rentouttava laivamatka ja hyödynnä laivalla tarjottavia juomia ja välipaloja. Kun olet saavuttanut laguunin, hyppää kristallinkirkkaaseen turkoosiin veteen ja nauti uimisesta koskemattoman kasvillisuuden ympäröimänä. Takaisin laivalla voit tutustua Stromatoliitti-esteeseen, joka on planeetan vanhimman eliön koti. Vene pysähtyy myös lintujen suojelualueella, jossa voit ihailla eri paikallisia ja muuttolintulajeja.

Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid, cenote, ruoka

3. Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid, cenote, ruoka

Tämä elämys tutustuttaa sinut mayojen kulttuuriin Chichén Itzássa, joka on yksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Halutessasi voit varata kuljetukset Cancunin tai Rivviera Myasta. Pysähdy cenotella ja Valladolidissa, herkuttele meksikolaisbuffetilla ja maista tequilaa. Elämyksesi ensimmäinen kokemus on aamupalan, kahvin ja leivän nauttiminen perinteisessä maya-kommuunin ravintolassa. Rentoudu ja herää aamupalan parissa ja osta sitten matkamuistoja Chichén Itzán saapuessasi opas kertoo sinulle tietoa merkittävimmistä kohteista. Näe muun muassa kymmeniä tuhansia maya-asukkaita majoittanut Kukulcan-pyramidi sekä joko El Caracolin tai El Castillon pyramidi. Tutustu kiehtoviin tarinoihin ja ota vaikuttavia valokuvia. Tutustu ajasta aina 600 jaa vuoteen 1200 sekä siihen, miksi kyseessä on yksi merkittävimmistä pyhiinvaelluskohteista. Voit myös nähdä mayoille pyhän cenoten, eli maanalaisen vajoaman. Maistele sitten tequilaa ja meksikolaista buffet-ruokaa. Pistäydy ihastuttavassa Valladolidissa, joka tunnetaan barokkiajan San Gervasio -katedraalista sekä 1500-luvun Siena San Bernardino -luostari. Katsele maisemia hetki alueella.

El Cielo ja Palancar: Snorklausta, avoin baari ja Cevicheä.

4. El Cielo ja Palancar: Snorklausta, avoin baari ja Cevicheä.

Käynnistä veneeseen tai 45-jalkaiseen jahtiin (jos saatavilla) klo 12 ja purjehdi rannikkoa pitkin Palancarin riutalle asti. Tapaa ystävällinen henkilökunta ja saat kaikki tarvittavat snorkkelivarusteet ja pelastusliivit, jotta voit nauttia turvallisesti yhdestä Karibian kauneimmista kohteista. Hämmästele koralleja ja värikästä merielämää Palancar-riutalla, joka on tunnettu koralleistaan, rauskuistaan, sienistään, merikilpikonnistaan ja trooppisista kaloistaan. Katsele unenomaista näkymää merenpohjasta El Cielossa, joka tunnetaan kori- ja meritähdistään. Snorklaa El Cielon matalissa kirkkaissa vesissä, ennen kuin palaat veneeseen ja matkustat El Cieliton rannalle rentoutumaan juoman, cevichen ja hedelmien parissa. Paluu satamaan klo 16.00-16.30 välisenä aikana.Kahden päivän kuluttua.

Cancun ja Riviera Maya: Cenote Combo Tour: ATV, Zipline, & Cenote Combo Tour

5. Cancun ja Riviera Maya: Cenote Combo Tour: ATV, Zipline, & Cenote Combo Tour

Lähde mukaan jännittävään seikkailuun syvälle mayojen viidakkoon tällä yhdistelmämatkalla, johon sisältyy nouto Cancunista tai Riviera Mayasta. Seikkailullinen kierroksesi sisältää 5 köysirataa ja 3 interaktiivista siltaa, riemastuttavan ATV-ajelun viidakon halki ja vapaata aikaa omaan vajoamisreikien tutkimiseen ja köysirata-ajeluun. Huolehdit hotelliltasi Cancunissa tai Riviera Mayassa ja sinut viedään "Ruta de los Cenotes -reitille". Saavuttuasi viidakon sydämessä sijaitsevaan tukikohtaan matkanjohtajasi antavat sinulle turvallisuuskoulutuksen ja ATV/zipline-ohjeet. Saat adrenaliinisi nousemaan, kun huristelet puiden halki. Haasta tasapainosi 5 köysiradan ja 3 interaktiivisen sillan muodostamalla köysiradalla. Palaa takaisin maahan ja hyppää ATV:n, Honda cc220:n, selkään 50 minuutiksi, kun oppaasi johdattaa sinut syvälle viidakkoon. Tutustu matkan varrella alueen rehevään eläimistöön. "Ruta de los Cenotes" on täynnä cenotteja, avoimia vajoamia, joita on vain Jukatanin niemimaalla. Jokainen niistä on ainutlaatuinen. Kun olet ajanut zippaamalla ja mönkijällä, voit vilvoitella 100-prosenttisesti luonnollisen maya-cenoten vedessä. Zippaa tai hyppää kalliohyppyjä tai laskeudu portaita pitkin näihin virkistäviin luonnonihmeisiin. Aktiviteettien jälkeen sukella aidon jukatanilaistyylisen sianlihatacon ääreen. Kun nautit lounasta, käytä tilaisuutta hyväksenne ja katsele puolen päivän seikkailun aikana otettuja kuvia. Nouse sitten minibussisi kyytiin ja päätä retkesi jättämällä sinut takaisin hotellillesi.

Playa del Carmenista: Carmen Carmen: Tulum, Coba ja Cenotes päiväretki

6. Playa del Carmenista: Carmen Carmen: Tulum, Coba ja Cenotes päiväretki

Ensimmäinen pysähdyspaikka on Tulum, muinainen mayakaupunki, joka sijaitsee kalliolla Meksikon Karibianmeren yllä. Asiantunteva kaksikielinen oppaasi kertoo kiehtovaa tietoa arkeologisesta paikasta, sen merkityksestä historiassa ja asukkaiden jokapäiväisestä elämästä sen huipulla. Kuulet kaiken menneistä kulttuureista ja teorioista niiden tuhosta. Seuraavaksi käydään Cenote Kuxtalissa uimassa. Cenotet ovat ainutlaatuisia Jukatanin niemimaalla, kalkkikiviluolissa olevia luonnollisia vajoamia, jotka olivat pyhiä muinaiselle maya-kansalle. Sen jälkeen nautit aidon alueellisen lounasbuffetin ja lataudut päivän viimeistä pysähdystä varten. Tämän uskomattoman matkan viimeinen osa on opastettu kierros Coban maya-raunioille. Coba on yhä suurimmaksi osaksi viidakon lehtien alla piilossa, ja siellä sijaitsee Jukatanin korkein pyramidi, jonka huipulle kiipeämällä avautuvat uskomattomat näkymät. Kuule oppaaltasi tämän paikan löytämisestä. Ihaile luonnon ja ihmisen tekemien rakenteiden välistä rajaa sekä viidakon ja raunioiden välisiä yhteyksiä.

Isla Mujeres: Mujeres: Katamaraani snorklauksella, avoin baari ja kuljetus

7. Isla Mujeres: Mujeres: Katamaraani snorklauksella, avoin baari ja kuljetus

Hyppää katamaraanin kyytiin, joka matkaa Isla Mujeresiin, kuvankauniille saarelle Cancunin rannikon edustalla, joka tunnetaan upeista rannoistaan ja snorklauksestaan. Poistuttuasi satamasta pysähdy snorklaamaan runsaalle koralliriutalle. Laivaoppaasi antavat sinulle kaikki tarvittavat varusteet ja näyttävät sinulle riutan parhaat paikat. Lähde jälleen purjehtimaan Isla Mujeresiin nauttiaksesi Playa Norte -rannan pehmeästä valkoisesta hiekkarannasta, jota reunustavat palmuja ja jota pestä sininen turkoosi meri. Rentouduttuasi auringossa suuntaa perinteiselle Isla Mujeresin keskusta-alueelle, joka on paikallisten suosikki. Kävele viehättäviä ja ystävällisiä katuja, vuokraa golfauto tai osta hauska matkamuisto muistaaksesi paratiisimatkasi.

Isla Mujeres: Mujeres: Katamaraanikierros avoimella baarilla & valinnainen lounas

8. Isla Mujeres: Mujeres: Katamaraanikierros avoimella baarilla & valinnainen lounas

Pakene Isla Mujeresin trooppiseen paratiisiin ylellisellä katamaraanilla tällä kokopäivän seikkailulla Cancunista. Tämä on pakollinen retki kaikille, jotka etsivät rentouttavaa ja samalla virkistävää päivää Karibialla. Aloita päiväsi luonnonkauniilla risteilyllä Cancunin upeaa rannikkoa pitkin ja ihaile turkoosin Karibianmeren panoraamanäkymiä. Kun purjehdit kohti Isla Mujeresia, paistattele lämpimässä auringossa ja siemaile virkistäviä juomia veneen avoimesta baarista. Valmistaudu unohtumattomaan snorklauskokemukseen yhdessä Karibian kauneimmista koralliriuttapuistoista. Hyppää kristallinkirkkaisiin vesiin ja löydä trooppisten kalojen, korallien ja muiden kiehtovien merenelävien värikäs maailma. Oppaasi antaa sinulle snorklausvälineet ja ripottelee veteen kalanruokaa houkutellakseen alueelle entistäkin eksoottisempia kaloja. Snorklauksen jälkeen voit suunnata Isla Mujeresin viehättävälle rannalle ja rentoutua palmun varjossa lempijuomasi kädessä (ei sisälly hintaan). Nauti tämän idyllisen rannan rauhallisesta ilmapiiristä, pulahda virkistävään uimaan mereen tai yksinkertaisesti nauti upeista merinäköaloista. Lounaaksi voit valita herkullisesta buffetista, jossa on paikallisia makuja. Valittavana on erilaisia vaihtoehtoja ja voit nauttia räätälöidystä kokemuksesta. Päivitä matkasi sisältämään hotellikuljetukset äärimmäistä mukavuutta varten. Varaa nyt ja koe Isla Mujeresin parhaat puolet tällä Cancunin katamaraanikierroksella.

Bacalar: Bacaralar: Ryhmäpurjehdusmatka uinnin ja juomien kanssa

9. Bacalar: Bacaralar: Ryhmäpurjehdusmatka uinnin ja juomien kanssa

Purjehdi Bacalarin laguunin kristallinkirkkailla vesillä ystävien kanssa. Liu'uta läpi turkoosien vesien, rentoudu matalilla alueilla ja hyppää virkistävän viileään veteen uimaan tällä ryhmäpurjehdusretkellä. Nauti kylmästä juomasta ja nappaa uskomattomia valokuvia tästä luonnon ihmeellisestä maisemasta. Aloita seikkailusi ikoniselta Casa China Bacalarilta. Saat kaikki tarvittavat tiedot ja varusteet 3 tunnin purjehdusseikkailua varten ennen kuin nouset laivaan. Asetu paikoillesi, kun veneesi vie sinut Cenote Esmeraldan läpi. Pysähdy laguunin tärkeimmillä paikoilla, kuten merirosvokanavalla ja lintusaarella, uimaan kristallinkirkkaassa vedessä ja oppimaan Bacalarin historiasta, kasvistosta ja eläimistöstä. Palaa Casa China Bacalarin laituriin ja ota valokuvia näkötornista, josta on panoraamanäkymät.

Riviera Maya: Tulumin rauniot ja 2 Cenotes puolipäiväinen retki: Tulumin rauniot ja 2 Cenotes puolipäiväinen retki

10. Riviera Maya: Tulumin rauniot ja 2 Cenotes puolipäiväinen retki: Tulumin rauniot ja 2 Cenotes puolipäiväinen retki

Lähde retkelle Tulumiin, joka on viehättävä, turkoosin meren rannalla sijaitseva Maya-arkeologinen alue, jota ei kannata jättää näkemättä. Nauti hotellista nouto ja kyydistä Riviera Mayassa ja vieraile kahdessa henkeäsalpaavassa cenotessa. Sinut haetaan hotellistasi ja suuntaat kohti Tulumin arkeologista aluetta viehättävällä Karibianmeren rannikolla. Lähde kattavalle opastetulle kävelykierrokselle. Vapaa-aikaa on tutustua muinaiseen auringon observatorioon Freskojen temppelissä ja meren rannalla sijaitsevaan Tuulen jumalan temppeliin. Nappaa kerran elämässä -valokuvia El Castillon pyramidista ja koskemattomista valkohiekkaisista rannoista. Pysähdy cenote Mariposassa ja uppoa luolan kristallinkirkkaisiin vesiin. Katsele ylöspäin ihaillaksesi viidakon rehevää latvustoa uidessasi ja yritä havaita oksien välissä eläviä villieläimiä. Pysähdy Chen-Han cenotessa ennen kuin palaat majapaikkaasi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Quintana Roo

Parhaat aktiviteetit

Quintana Roo: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

798 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 50

Immersiivisiä elämyksiä

Quintana Roo: Koe enemmän

Näytä kaikki

Quintana Roo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Quintana Roo parhaat nähtävyydet?

Quintana Roo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Quintana Roo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Quintana Roo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 14 684 arvosteluun

Tämä kiertue on upea! Ensimmäinen asia on sanoa, että oppaamme Frank oli fantastinen, hän tarjosi niin paljon tietoa bussissa ja pysäkeillä, joten jos haluat oppia historiaa ja yksityiskohtia, Frank on miehesi. Itse kiertue, se on varhainen aloitus, mutta ne sisältävät paljon matkaa. Valladolid on kunnossa, mukava kaupunki venytellä jalkoja matkalla. Sitten on turistikauppa, joka on melko hyvä hinta-laatusuhde verrattuna itse chichen itzaan, mutta sinulla on enemmän myyjävaihtoehtoja chichen itzassa. Lounas oli hieno, yksinkertainen, mutta buffet, vaikka söimme klo 10, joten vähän aikaisin. Chichen itza on upea, ja sinulla on erilainen opas omalla kielelläsi, jälleen uskomatonta nähdä. Tequilan maistelu on loistava, kokeilemalla kalliita tequilaa, joka on herkku, jota seuraa virkistävä cenote-uinti. Frank sanoi, että chichen itza oli tungosta ja on aina, mutta minun oli helppo löytää paikkoja ottaa kuvia yksin. Suosittelen tätä matkaa ja Amigo-matkoja!

Hieno kiertue! Vaikka meillä oli joitain ongelmia alkuperäisen noudon kanssa (ehkä johtuen varauksesta alle 24 tuntia ennen lähtöä), toimittaja todellakin tuli hakemaan meidät. Opas oli todella informatiivinen ja humoristinen, mikä nopeutti 2–3 tunnin bussimatkaa paljon. Nautin todella vierailusta Chichen Itzassa (jos haluat ostaa lahjoja, tämä on ostopaikka), mutta muista hattu tai sateenvarjo, koska varjoa on vähän. Cenote oli hauska kokemus, ja täällä oli mukava jäähtyä. Myös buffetissa on hyvä valikoima. Vaikka päivä on pitkä, suosittelen tätä matkaa, koska se on kerran elämässä.

Meille tämä on ollut erittäin hyvä kokemus, se oli ensimmäinen kerta, kun matkustimme Meksikoon. Olemme oppineet paljon mayojen kulttuurista ja sen historiasta. Bussimatka on ollut erittäin nautinnollinen, olemme saaneet levätä toimintojen välissä mahtavan kuljettajamme Ricardon ansiosta :). Opas Pastori on erittäin ystävällinen ja on antanut meille erittäin hyviä suosituksia koko kiertueen ajan, jotta vierailumme olisi mahdollisimman miellyttävä. Yleensä suosittelemme tätä kiertuetta 100% ja arvostamme heidän meille antamaansa kohtelua. Terveisiä Andorrasta!

Yksi halvimmista matkoista Chichen itzaan. Nouto oli ajoissa ja noutoaika lähetettiin päivää aikaisemmin sähköpostitse. Vaikka kiertueella annettu kieli on espanja, he puhuvat myös englantia. Edwin oli todella hyvä. He eivät pysäyttäneet bussia Valladolidiin. Se on vain panoraamanäkymä kaupunkiin bussissa. Buffet-lounas tarjoiltiin klo 9.30. Se oli kiertueen ainoa haittapuoli, ja ruoka ei ollut niin hyvä. Kaiken kaikkiaan hyvä. Paras hinta 12 tunnin kiertueelle

Matkaoppaallamme Luis Pancholla on uskomatonta tietoa mayoista, jonka hän jakoi kanssamme suurella innolla ja intohimolla. Oli ilo kuunnella häntä! Jokaisella pysäkillä hänellä oli erittäin hyviä vinkkejä, mistä osastoista ostaa mitä ja mistä ei. Cenote oli mukava, mutta melko tungosta. Pystyi silti uida hyvin ja ruoka paikan päällä oli erinomaista. Valladolid oli myös erittäin mukava. Noutomme oli ajoissa ja vaivaton. Suosittelemme! A 10/10! :-)