10 Downing Street

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

10 Downing Street: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa 10 Downing Street? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

10 Downing Street : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 2 865 arvosteluun

Näkemisen arvoinen

Kuljettajan perehdyttäminen olisi tärkeää tämmöisessä ammatissa. Kohdallamme kuljettaja eksyi reitiltä, rikkoi auton U-käännöstä tehdessä olimme keskellä ei mitään mutta emme tienneet mitä tapahtuu, koska tulee apua, hakeeko meidät joku niin lähdimme kävelemään sinne mistä olimme tulleet ja löysimmekin maamerkin että paikallistettiin missä olimme ja jatkoimme matkaa kävellen. Sinänsä harmi 24h lippua olisi ollut vielä vajaa pari tuntia jäljellä mutta siihen hätään emme heti löytäneet uutta bussia mihin hypätä niin kaikkea ei nähty mitä olisi voinut koko rahalla nähdä.

Helppo, loistava tapa nähdä kaupunki, jos sinulla ei ole kauan käydä. Käytä kuulokkeita, jos sinulla ei ole opasta, opit paljon enemmän kaupungista ja voit löytää muita vierailukohteita. Bussilla toimitettua karttaa oli helppo käyttää, ja jokaiseen pysäkkiin sijoitetut työntekijät auttoivat vastaamaan kysymyksiin.

Vallan mainio ja toimiva tapa tutustua tähän miljoonakaupunkiin. Hintataso nähtävyyksien näkemiseen verrattuna ei päätä huimaa.

Erinomainen opas ja tärkeimmät nähtävyydet kompaktisssa kokonaisuudessa. Viiden tähden kokemus!

Toimiva paketti. Hlökunta erittäin ystävällinen, auttava ja helposti lähetystyttävissä.