9/11 Memorial

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Muistomerkin ulkoalueet ovat parhammillaan lumettomana aikana. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kesäkuukaudet ovat kaupungin tärkein turistisesonki, joten ruuhkilta on hankala välttyä.

 • Miten muistomerkillä tulee käyttäytyä?

  Muistomerkillä kannattaa käyttäytyä hillitysti ja kunnioittavasti, sillä osalle vierailijoista muistomerkki voi olla rauhoittumisen ja muistelun paikka.

 • Saavatko lapset vierailla muistomerkillä?

  Osa muistomerkin näyttelyistä ei sovellu alle 10-vuotiaille varsinkin jos he ovat äänekkäitä.

 • Onko muistomerkin sisäänkäynnillä erikoiskäytäntöjä?

  Muistomerkillä on pakollinen turvatarkastus. 20 cm x 43 cm x 48 cm ja sitä pienemmän laukun saa viedä muistomerkille, suuremmat laukut voi jättää tavaransäilytykseen.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna joka päivä klo 8.00-20.00
  Loma tuntia voi vaihdella
 • Hinta
  Muistomerkillä vieraileminen on ilmaista, mutta museoon on pääsymaksu.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat [kierroksemme]](/911-muistomerkki-l3394/).
 • Kuinka päästä perille
  Muistomerkki sijaitsee Lower Manhattanilla, jonne pääsee helposti jalan useilta hotelleilta tai metrolla.
 • Lisävinkkejä

  • Ei suositella alle 10-vuotiaille lapsille.

  • Muistomerkillä tulee käyttäytyä kunnioittavasti.

9/11 Memorial: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa 9/11 Memorial? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

9/11 Memorial : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 12 872 arvosteluun

Verrattuamme kaikkia saatavilla olevia New York -lippuja, päätimme käyttää vetovoimaa ja aikaperusteista lippua. Go City Pass oli meille juuri sopiva, koska se kattaa kaikki tunnetut nähtävyydet ja olimme erittäin joustavia lunastaessamme sen. Lunastaminen paikan päällä onnistui ilman ongelmia, nähtävyyksillä olevat työntekijät tiesivät aina heti.

Erinomainen vaihtoehto para realizar actividades, el precio vale la pena ya que si lo compras individual es más caro. Yo lo compre por 3 días pero por ejemplo el hop on and off soolo lo incluía un día y para un día extra pague $20 Dlls. Pero me encantó que incluía todos los lugares que quería visitar.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Vain 1 viikko etukäteen ostin NYpassin getyouguiden kautta, en kadu sen tekemistä, onnistuin vierailemaan tärkeimmissä nähtävyyksissä 2 päivässä, lisäksi oppaasi opasti minut missä ja missä käydä passin käytön jälkeen . Parhaat 5 päivää, jotka olen voinut viettää NY:ssä.

Se on sen arvoista. Silmä!!! Jos haluat mennä jäätelömuseoon, et voi ostaa lippua tiistaille, koska se on suljettu ja jos et käytä sitä sinä päivänä, menetät lipun!! Mutta kaikki muu oli super! Brega 100% ja säästät enemmän kuin ostaessasi samasta museosta