Suosittelemamme elämykset kaupungissa Abisko

Abisko: Opastettu syksyn Aurorajahti hotellin kuljetuksineen.

1. Abisko: Opastettu syksyn Aurorajahti hotellin kuljetuksineen.

Koe revontulien etsimisen jännitys Abiskon kansallispuistoa ympäröivällä alueella. Nauti kätevästä noutopalvelusta hotellilta, ja sinut johdatetaan sinne, missä revontulien aktiivisuus on retkesi yönä suurinta ja missä sää antaa hyvät mahdollisuudet nähdä revontulia. Aloita jännittävä seikkailusi hotellin noutopalvelulla. Kun kaikki vieraat ovat kokoontuneet, revontulia jahtaava oppaasi käyttää kollektiivista kokemustaan yhdistettynä paikallisiin sää- ja revontuliennusteisiin tehdäkseen parhaan mahdollisen päätöksen siitä, mistä revontulia kannattaa etsiä. Matkusta jopa 90 kilometrin päähän johonkin monista upeista paikoista, joilla on todistetusti hyviä kokemuksia ja erittäin suuri todennäköisyys onnistua. Opi matkan varrella oppaaltasi revontulista ja Abiskon kansallispuiston historiasta. Saavuttuasi paikalle, sinua hemmotellaan kupillisella kuumaa juomaa. Jos yöpymispaikka on järven tai joen rannalla, näet revontulien heijastuvan avoveteen. Suosittuja paikkoja ovat esimerkiksi Torneträsk-järven luonnonkaunis rantaviiva, josta on upeat näkymät joka suuntaan, tai rauhallinen lahti Torneträsk-järven luoteispäässä, josta on arktiset näkymät ja viihtyisä nuotiopaikka. Hämmästyttävät revontulinäkymät voi löytää myös Björklideniä ympäröiviltä vuorilta tai Karhuvuoren huipulta lähellä Ruotsin ja Norjan rajaa. Vaihtoehtoisesti voit suunnata syrjäiseen kalastajakylään Torneträsk-järvestä virtaavan Torne-joen suulla.

Revontuli minibussiretki Abiskon kansallispuistoon

2. Revontuli minibussiretki Abiskon kansallispuistoon

Jahtaa revontulia mukavimmalla tavalla lämmitetyssä minibussissa! Lähdet revontulioppaan kanssa pienessä ryhmässä Abiskon kansallispuistoon. Matkaa Kiirunan keskustan ja Abiskon kylän välillä on noin 95 km yhteen suuntaan. Lähdemme pikkubussilla ulos polaariseen yöhön, aina maailmankuuluun Abiskon kansallispuistoon asti ja toivottavasti näemme matkan aikana revontulia. Pysähdymme kaikilla hyvillä paikoilla revontulien havaitsemiseen. Jos näemme revontulia yötaivaalla, pysähdymme ottamaan kuvia kauniista taivasilmiöstä. Minibussi on aina lämmitetty ja tarjoilemme kuumia juomia ja kakkua retken aikana. Emme voi taata, että näemme revontulia retken aikana, koska se on luonnonilmiö, jota emme voi hallita. Teemme kuitenkin parhaamme löytääksemme sen ja autamme sinua ottamaan siitä kuvia. (Jos vuorilla on huono sää, meidän on peruutettava retki, koska autotie voidaan silloin sulkea liikenteeltä).

Abiskosta: Kiirunan koiravaljakkoretki

3. Abiskosta: Kiirunan koiravaljakkoretki

Haaveiletko siitä, että voisit liittyä oikean musherin seuraan ja kokea kerran elämässäsi arktisen kokemuksen? Ovatko kaikki Abiskon koiravaljakkoajelut täyteen buukattuja sinun ollessasi Abiskossa? Ei hätää - Lights Over Lapland on täällä auttamassa! Lights Over Laplandin ja Kiruna Dog Sledsin omistajat ovat olleet ystäviä jo lähes 15 vuoden ajan, ja molemmat yritykset asettavat vieraiden kokemukset retkiemme aikana etusijalle. Tätä silmällä pitäen olemme luoneet 10 - 12 kilometrin pituisen radan, joka kulkee alueen kauneimman arktisen erämaan läpi ja joka varmasti auttaa sinua luomaan upeita muistoja omasta suksenajoseikkailustasi hoitamamme ajan aikana. Koiravaljakkoseikkailun aikana ammattitaitoinen musher/oppaasi ajaa kelkkoja, joihin mahtuu enintään neljä vierasta. Ammattitaitoisen musherin ajaminen takaa vieraillemme parhaan mahdollisen turvallisuuden ja mahdollistaa sen, että lähes kaikentasoisilla ja terveillä vieraillamme on mahdollisuus nauttia tästä ainutkertaisesta koiravaljakkoajelusta. Kun ammattitaitoinen musher ohjaa koirajoukkoa, voit rentoutua, ottaa PALJON kuvia ja nauttia jokaisesta sekunnista arktisessa erämaassa viettämästäsi ajasta. Noin puolivälissä koiravaljakkoseikkailua pysähdymme syrjäisessä arktisessa erämaaleirissä, jossa oppaasi valmistaa lämpimän nuotion, kuumia juomia ja klassisen ruotsalaisen fikan. Tarjolla voi olla esimerkiksi lämmin kuppi kahvia tai teetä ja höyryäviä kanelipullia. Tämän tauon aikana kehotamme sinua viettämään laatuaikaa kahdenkeskistä aikaa koiriesi kanssa, sillä ne rakastavat kovasti halailua ja nauttivat vatsan hieronnasta vastineeksi siitä, että ne tarjoavat sinulle jännitystä ajamalla niiden takana klassisessa koiravaljakkoajelussa. Kun olette saaneet rentoutua nuotion äärellä, hyppäämme takaisin koiran kelkkaan ja jatkamme 10 - 12 kilometrin pituista kierrostamme. - Tämä aktiviteetti järjestetään Oinakassa, lähellä Kiirunaa. Edestakainen kuljetus Abiskosta ja Björklidenistä sisältyy hintaan. - Saatat joutua jakamaan kelkan muiden kanssa. Sallimme enintään 4 henkilöä per kelkka. - Varsinainen aika kelkalla on noin 2 x 30 minuuttia, mutta se voi olla hieman lyhyempi tai pidempi lumiolosuhteista riippuen. - Tämän aktiviteetin sallittu alaikäraja on 5 vuotta. ALOITUSPAIKKA Haemme sinut mistä tahansa hotellista Abiskossa tai Björklidenissä. NOUTOTIEDOT Jos majoitut Abiskossa, ole valmiina noutamaan sinut hotelliltasi klo 9:15 alkaen. Jos majoitut Björklidenissä, nouto tapahtuu klo 9:00. PALUUAJAT Lähtö Oinakasta klo 14:15. Kaikki vieraat palaavat hotelleihinsa klo 16:00 mennessä.

Abisko: Jääkiipeilyä kaikille tasoille sertifioidun oppaan kanssa.

4. Abisko: Jääkiipeilyä kaikille tasoille sertifioidun oppaan kanssa.

Kokeile haastavaa seikkailua arktisissa olosuhteissa jääkiipeilyssä, joka on sovitettu kaikille kokemustasoille. Tunne olosi turvalliseksi tietäen, että olet sertifioidun oppaan asiantuntevissa käsissä, kun navigoit jäällä. Aloita varustautumalla kaikilla asianmukaisilla jääkiipeilyvarusteilla, kuten alppikengillä, kamppeilla, valjailla ja kypärällä. Aja lyhyt matka jääputoukseen, jossa oppaasi opastaa sinut pystysuoran jääkiipeilyn ensimmäisiin perusaskeliin. Kiipeä pystysuoria jäälevyjä oppaasi huolellisessa ohjauksessa ja tunne todellisen kiipeilyn jännitys.

Abiskosta: Jukkasjärven saamelais- ja porovierailu

5. Abiskosta: Jukkasjärven saamelais- ja porovierailu

Tämä ainutkertainen tilaisuus antaa sinulle mahdollisuuden vierailla Kiirunan hienoimmassa ulkoilmamuseossa, joka on omistettu Ruotsin Lapin alkuperäiskansalle - saamelaisille - ja jota he pitävät yllä. Tällä jännittävällä päiväretkellä pääset tutustumaan saamelaisten käsityötaitoihin, ja kaiken kukkuraksi pääset kokemaan saamelaisten hämmästyttävän elämäntavan ja pääset läheltä ja henkilökohtaisesti aitoon aitaukseen Lapin ikonisimman eläimen - poron - kanssa. Avomuseossa opit kaiken, mitä haluat tietää saamelaiskulttuurista, keskittyen perinteisten rakennusten syntyyn, saamelaiseen elämäntapaan ja saamelaisten vuorovaikutukseen paikallisen ympäristön kanssa. Voit jopa ostaa pussillisen arktista sammalta ja ruokkia poroja, mikä luo täydellisen ympäristön kerran elämässä otettavaan valokuvaan näiden majesteettisten otusten kanssa! Kaikki tämä jännitys saa sinut varmasti nälkäiseksi! Tämä vierailu sisältää pääsyn ihastuttavaan kahvilaan, joka sijaitsee viihtyisässä puisessa tiipiissä, jonka omistaa ja jota ylläpitää paikallinen saamelaisyhteisö. Tarjolla on lämpimiä juomia, voileipiä ja klassista ruotsalaista fikaa. On tärkeää, että sinulla on lämpimät vaatteet, pipot ja hanskat. sekä lämpimät eristetyt talvikengät jalkaasi varten. Alaikäraja tähän aktiviteettiin on 5 vuotta. ALOITUSPAIKKA Haemme sinut mistä tahansa hotellista Abiskossa tai Björklidenissä. NOUTOTIEDOT Jos majoitut Abiskossa, ole valmiina noutamaan sinut hotelliltasi klo 9:15 alkaen. Jos majoitut Björklidenissä, nouto tapahtuu klo 9:00. PALUUAJAT Lähtö Jukkasjärveltä klo 14:00. Kaikki vieraat palaavat hotelleihinsa klo 16:00 mennessä.

Abiskon kansallispuisto: Abisko: Maisemallinen aamuretki ja kuljetus

6. Abiskon kansallispuisto: Abisko: Maisemallinen aamuretki ja kuljetus

Haluaisitko nauttia aamuretkestä arktisessa erämaassa yhdessä Abiskon parhaista retkeilijöistä? Anna yhden Lights Over Laplandin ammattitaitoisen oppaan viedä sinut lyhyelle, 3-4 km:n pituiselle opastetulle vaellukselle Abiskon kansallispuistoon! Tämän upean seikkailun aikana oppaasi johdattaa sinut yhtä kauniista paikallisista poluista pitkin. Hyvä esimerkki on polku, joka kiemurtelee luonnonkaunista Abisko-joen kanjonia pitkin. Vaellat läpi ikivanhan tunturikoivumetsän, nautit upeista avonaisista näkymistä Abiskojoen suistoon, ihmettelet kohoavia vuorenhuippuja, ihailet kaikkia kauniita maisemia uskomattoman Torneträsk-järven ympärillä ja paljon muuta. Kaikki oppaamme ovat korkeasti koulutettuja, ja he jakavat syvällisen tietämyksensä paikallisten villieläinten jättämistä jäljistä, alueen paikallisista alkuperäiskansoista ja siitä, millaista on elää arktisella alueella. Vaikka se ei olekaan varmaa, sinulla voi olla mahdollisuus nähdä kauniita eläimiä tämän matkan aikana, kuten poroja, vuorijäniksiä, kettuja, koko lintuvalikoima ja aina majesteettiset skandinaaviset hirvet, jos onni on puolellasi! Muista ottaa kamera mukaan, sillä tällä retkellä pääset tutustumaan läheltä ja henkilökohtaisesti kaikkiin Abiskon kansallispuiston kauneimpiin paikkoihin! Varaa uskomattoman luonnonkaunis vaelluksesi Abiskon parhaiden oppaiden kanssa jo tänään!

Abisko: Opastettu Aurora Chase ja hotellin kuljetukset

7. Abisko: Opastettu Aurora Chase ja hotellin kuljetukset

Haluatko kokea revontulien etsimisen ja jahtaamisen jännityksen Abiskon kansallispuistoa ympäröivällä alueella? Tämä jännittävä seikkailu alkaa, kun sinut noudetaan kyytiin. Kun olet kerännyt kaikki vieraat illan seikkailua varten, ammattitaitoinen revontulijahtioppaasi käyttää Lights Over Lapland ja Activities in Abisko -tiimin yhteistä kokemusta yhdistettynä paikallisiin sää- ja revontuliennusteisiin tehdäkseen parhaan mahdollisen päätöksen siitä, mistä revontulia kannattaa etsiä. Yhteisen iltamme aikana matkustamme jopa 90 kilometrin päähän johonkin monista upeista paikoista, joilla on todistetusti hyviä kokemuksia ja erittäin suuri todennäköisyys onnistua. Tämän seikkailun aikana oppaasi kertoo revontulista, Abiskon kansallispuiston historiasta ja tarjoilee sinulle lämpimän juoman. Älä missaa tätä kerran elämässä tapahtuvaa revontulijahti-retkeä, jossa voit hyödyntää kokemustamme ja liikkuvuuttamme ja mennä sinne, missä revontuliaktiivisuus on suurinta ja missä sää antaa hyvät mahdollisuudet onnistua! Varaa seikkailusi jo tänään! Monet kohteet sijaitsevat järvien ja jokien rannoilla, jolloin voit nähdä revontulet taivaalla JA heijastua kiillotetusta jäästä talvella. Ammattilaisten tiimillämme on pääsy useampiin upeisiin kohteisiin kuin millään muulla Abiskon toimijalla. Seikkailusi aikana vierailemme yleensä vähintään yhdessä seuraavista kohteista: Torneträsk-järven luonnonkaunis rantaviiva, josta on upeat näkymät joka suuntaan! Torneträsk-järven luoteispäässä sijaitseva rauhallinen lahti, josta on uskomattomat arktiset näkymät ja viihtyisä nuotiopaikka. Upea sijainti panoraamanäkymillä Karhuvuoren huipulla lähellä Ruotsin ja Norjan rajaa. Upeat revontulinäkymät Björklideniä ympäröivillä vuorilla. Syrjäinen kalastajakylä lähellä Torneträsk-järvestä virtaavan Torne-joen suuta. JA PALJON MUUTA!!! Lämpimät vaatteet EIVÄT sisälly tähän retkeen. On tärkeää, että sinulla on mukanasi lämpimiä vaatteita ja lämpimät eristetyt talvikengät. Lämpimiä haalareita ja raskaita arktisia saappaita on mahdollista vuokrata lisämaksusta. Vähimmäisikä: 5 vuotta (emme voi tarjota lastenistuimia ajoneuvoon). Huomaathan, että sesonkiaikana saatamme käyttää ajoneuvoa, jossa on enintään 30 istumapaikkaa. Kameravarusteet eivät sisälly hintaan, mutta ne voidaan lisätä lisämaksusta. Oppaallasi on hyvin perustiedot revontulivalokuvauksesta, ja hän antaa sinulle mielellään muutamia vinkkejä matkan varrella! Jos etsit matkaa, joka keskittyy auttamaan sinua ottamaan upeita valokuvia revontulista, suosittelemme lämpimästi Ultimate Aurora Photo Adventure -seikkailuamme! Hieman erilainen versio tästä matkasta on saatavilla myös syyskaudella loka-marraskuussa. Noutotiedot: 8:15-8:30 PM (ole hotellisi aulassa viimeistään 8:15 PM)

Abisko: Kansallispuisto Revontulet Photo Tour

8. Abisko: Kansallispuisto Revontulet Photo Tour

Liity yhden Lights Over Laplandin ammattitaitoisen revontulioppaan seuraan ja näe ja valokuvaa revontulia jossakin Abiskon kansallispuistossa ja sen ympäristössä sijaitsevista ihastuttavista kohteistamme. Selkeän taivaan vuoksi Abisko on yksi maailman parhaista paikoista nähdä revontulia. Annamme sinulle DSLR-kameran ja objektiivin, joka on esiasetettu revontulien kuvaamiseen, ja käymme nopeasti läpi perustaidot, joita tarvitset maagisen revontulien löytämiseen ja kuvaamiseen. Ultimate Aurora Photo Adventure -valokuvaseikkailumme tarjoaa sinulle KOLME eri tapaa nähdä revontulet: säästä ja revontuliennusteesta riippuen metsästämme valoja jalan läheisellä tiipiellä, jahtaamme valoja modernilla 4×4-pakettiautolla tai ajamme viihtyisällä reellä, jota vedetään moottorikelkan perässä johonkin Abiskon kansallispuistossa ja sen ympäristössä sijaitsevista erämaaleireistämme. Tämä ilta tähtien alla tarjoaa upean tilaisuuden oppia Lapin kulttuuri- ja luonnonhistoriasta ja antaa sinulle mahdollisuuden kokea kauneutta, jota löytyy vain Abiskon kansallispuistosta. Keskustelemme yhteisen aikamme aikana siitä, miten paikalliset ovat vuorovaikutuksessa luonnon kanssa, ja tutkimme kulttuurisia tulkintoja revontulista, joihin alueen paikalliset asukkaat ovat uskoneet viime vuosisatojen aikana. Pienet 8 hengen ryhmät takaavat erittäin henkilökohtaisen ja aidon kokemuksen ja takaavat turvallisen ja mukavan matkan arktiseen ympäristöön. Lights Over Lapland aloitti alkuperäisen yöllisen revontulivalokuvakierroksemme tarjoamisen jo vuonna 2012. Se oli ensimmäinen revontulivalokuvauskierros Abiskossa, ja viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme auttaneet tuhansia tyytyväisiä vieraita eri puolilta maailmaa näkemään ja kuvaamaan revontulia Abiskon kansallispuistossa. Muutamaa vuotta myöhemmin solmimme kumppanuuden ystäviemme kanssa Activities In Abiskossa ja lisäsimme Wilderness Aurora Adventure -seikkailumme, joka vei asiakkaamme syvemmälle Abiskoa ympäröivään arktiseen erämaahan kuin yksikään muu toimija Abiskossa. Tänä aikana olemme jatkuvasti pyytäneet palautetta vierailtamme siitä, mitä he kaipaavat revontuliajelulta, ja käyttäneet vieraidemme ja oppaidemme kollektiivista aivovoimaa luodaksemme lopullisen seikkailun, joka mielestämme edustaa ehdottomasti parasta tapaa nähdä revontulia Abiskon kansallispuistossa. Tässä uudessa ja jännittävässä seikkailussa otetaan kaikki parhaat elementit perinteisestä Nightly Aurora Photo Tour & Wilderness Aurora Adventure -seikkailustamme, lisätään pakettiin ajojahti ja yhdistetään kaikki kolme revontulimetsästysmenetelmää yhdeksi uskomattomaksi seikkailuksi, joka on mielestämme todella paras revontuliseikkailu, joka on saatavilla Abiskossa. Kiertueeseen sisältyy: - Kameran, jalustan, repun, lämpimän haalarin ja otsalampun vuokraus. - Lämmin juoma ja pieni välipala. - Opastuspalvelut ja vähintään 3 tuntia revontulien etsimistä ja valokuvaamista Abiskon kansallispuistossa ja sen ympäristössä. - Nouto mistä tahansa hotellista Abiskossa tai Björklidenissä.

Abiskosta: Tutustu Icehotelliin

9. Abiskosta: Tutustu Icehotelliin

Matkasi alkaa oppaan tapaamisella ja matkalla Ruotsin taianomaisen Lapin vuorten ja metsien halki. Saapuessasi ICEHOTELiin saat pääsylippusi ja pääset tutustumaan maailman ensimmäiseen kokonaan jäästä tehtyyn hotelliin! Ihaile hämmästyttäviä, yksilöllisesti veistettyjä taidesviittejä, jäähuoneita ja jääkirkkoa samalla kun opit, miten tämä ainutlaatuinen hotelli suunnitellaan ja luodaan joka vuosi. Suuntaa lopuksi jääbaariin nauttimaan yksi viileimmistä juomista, joita olet luultavasti koskaan juonut! Kierroksen jälkeen sinulla on mahdollisuus syödä lounasta mukavassa ravintolassa, juoda kahvia tyylikkäässä baarissa tai ostaa matkamuistoja kokemuksestasi tässä todella upeassa hotellissa, ennen kuin palaat takaisin Abiskoon ja Björklideniin. Icehotel sijaitsee pienessä Jukkasjärven kylässä, joka sijaitsee noin viidentoista minuutin päässä Kiirunan lentokentältä. Koska Kirunan lentokenttä on näin lähellä, monet vieraistamme päättävät varata tämän jännittävän päiväretken Abiskon-matkansa viimeisenä päivänä ja käyttävät retkeä lähinnä edullisena ja saumattomana tapana nauttia mukavasta päiväretkestä, joka vie heidät kaupungin ja lentokentän suuntaan. Olet erittäin tervetullut ottamaan laukkusi mukaan tälle päiväretkelle ja ottamaan sitten bussin tai taksin suoraan Icehotellista Kiirunan lentokentälle tai johonkin muuhun Kiirunan hotelliin. Tämä strategia toimii erityisen hyvin asiakkaille, jotka lentävät Tukholmaan jollakin iltapäivällä lähtevällä lennolla Kiirunan lentokentältä. Talvihotelli rakennetaan alkutalven aikana, joten se valmistuu yleensä joulukuun puolivälissä. Ennen tätä ajankohtaa pääset vielä tutustumaan upeaan ICEHOTEL 365:een, joka antaa vieraille mahdollisuuden astua sisälle kuohuvaan, alipakkasessa olevaan ympäristöön ympäri vuoden uuden teknologian ja perinteisten rakennusmenetelmien ansiosta. ICEHOTEL 365 -rakennukseen kuuluu myös jääbaari, joten sinulla on mahdollisuus vierailla siellä myös alkutalvesta. Tämän aktiviteetin sallittu alaikäraja on 5 vuotta. LÄHTÖPISTE Haemme sinut mistä tahansa hotellista Abiskossa tai Björklidenissä. NOUTOTIEDOT Jos majoitut Abiskossa, ole valmiina noutamaan sinut hotelliltasi klo 9:15 alkaen. Jos majoitut Björklidenissä, nouto tapahtuu klo 9:00. PALUUAJAT Lähtö Jukkasjärveltä klo 14:00. Kaikki vieraat palaavat hotelleihinsa klo 16:00 mennessä.

Abiskosta: Trollsjön-järven opastettu retki: Kärkevaggen laakso & Trollsjön-järvi

10. Abiskosta: Trollsjön-järven opastettu retki: Kärkevaggen laakso & Trollsjön-järvi

Retki alkaa klo 9:00 (katso aikataulu kunkin noutopaikan osalta) ja alkaa kuljetuksella Låktaan, josta alkaa polku Kärkevaggen kautta Trollsjönille. Låktasta patikoimme Trollsjönille ja pidämme lounastauon ennen kuin on aika palata takaisin. Matka kestää arviolta 6-8 tuntia riippuen säästä ja senhetkisistä olosuhteista polulla. Trollsjön on Ruotsin puhtain kirkasvetisin järvi, joka sijaitsee 815 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella Kärkevaggen laakson loppupäässä Gearggecorru- ja Vassejietnjan juurella. Trollsjön on steriili vuoristojärvi, jonka sulamisvedet tulevat läheisiltä jäätiköiltä. Näkösyvyys on 37 metriä järven syvimmän osan pohjaan asti. Näkösyvyys olisi todennäköisesti pidempi, jos järvi olisi syvempi. Sen arvioidaan olevan noin 70 metriä. Trollsjön tarkoittaa ruotsiksi peikkojärveä, ja nimi Rissajaure on Trollsjönin saamenkielinen nimi, ja se tarkoittaa karkeasti ottaen järveä, joka kimmeltää kuin tuli. Kärkevaggen laakso on noin 5,5 kilometriä pitkä, ja se on suurten lohkareiden muodostama sokkeloinen maisema. Kärkevagge tarkoittaa kalliolaaksoa, ja näiden lohkareiden kätköissä on arviolta yli 3000 luolaa laakson pohjassa. Matkalla Trollsjöniin on mahdollista nähdä eläimiä, kuten poroja, lemmingejä, haaskalintuja, metsäkanalintuja, jäniksiä, vuoripiiraita ja joskus jopa merikotkia. Kärkevaggessa kasvaa myös useita tyypillisiä vuoristokasveja, kuten kvanne, myrskyhattu, jäätikönkorento, ruusujuuri, napavilla, napapaju ja kääpiökoivu, joten hyvä vinkki on ottaa matkalle mukaan kiikarit ja vuoristokasvit.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Abisko

Abisko
12 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Abisko: Koe enemmän

Näytä kaikki

Abisko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Abisko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.