Rakastu matkakohteeseesi

Muutamme tapaa, jolla maailma matkustaa

Tavoitteenamme on tehdä tavallisista matkoista unohtumattomia elämyksiä. Olemme matkakumppanisi, joka tekee reissuistasi entistä henkilökohtaisempia. Esittelemme sinulle matkakohteesi ainutlaatuisimmat kohteet ja aktiviteetit, olipa seuraava määränpääsi mikä tahansa. GetYourGuiden avulla unohtumattomien elämysten luominen reissussa on helpompaa ja vaivattomampaa kuin koskaan. Jo miljoonat käyttäjät ovat tehneet GetYourGuiden avulla matkaunelmistaan totta, ja tämä on vasta alkua. Muutamme tapaa, joilla ihmiset kokevat matkakohteensa ja tekevät reissu-unelmistaan totta. Sinun matkasi, sinun tavallasi.

Matkustaminen ei ole koskaan ollut helpompaa

Heitä hyvästit stressille

Etsi ja varaa juuri sinua kiinnostava aktiviteetti. Me kerromme missä sinun pitää olla ja milloin, joten voit keskittyä hauskanpitoon.

Nainen meloo kajakilla.

Älä tyydy keskivertoihin elämyksiin

Unohtumattomat elämykset ovat bravuurimme. GetYourGuidelta löydät parhaat aktiviteetit kaikille, iästä ja mielenkiinnosta riippumatta.

Rooman Colosseum

Älä heitä hetkeäkään hukkaan

Elämykset eivät synny odottamalla. Varaa lippusi etukäteen ja ohita jonot maailman suosituimmilla nähtävyyksillä.

Matkailija nauttii aktiviteetistaan

Näe ja koe kaikki

Hyödynnä juuri sinulle räätälöityjä suosituksia ennen matkaa ja sen aikana saadaksesi kaiken irti matkakohteestasi.

Tehty matkustajille

  • “Unohtumaton ja mutkaton elämys! Ryhmämme kaikenikäiset jäsenet nauttivat tästä kattavasta ja selkeästi organisoidusta kierroksesta.”
    <ul> <li>Tiina Suomesta, Harry Potter -studiokierroksen jälkeen</li> </ul>

Sinun matkasi, sinun tavallasi

Löydä parhaat aktiviteetit, olipa matkakohteesi mikä tahansa.

Aloita suunnittelu

Taipaleemme tähän mennessä

GetYourGuiden tavoite on avata maailma kaikille. Luokkakaverit Johannes, Tao, Martin ja Tobias saivat idean GetYourGuiden perustamisesta vuonna 2009 matkalla tapahtuneen sekaannuksen innoittamana. Johannes saapui Pekingiin päivää etuajassa vaellellen katuja tietämättä siitä, mitä kaupungissa kannattaisi tehdä. Vasta Taon saapuessa paikalle paikalliseksi oppaaksi pystyi kaksikko tutustumaan kohteeseensa tarkemmin.Zürichiin palattuaan GetYourGuiden perustajat saivat vision matkailun mullistamisesta. Tuloksena syntyi alusta, joka kokoaa maailman parhaat aktiviteetit yhteen paikkaan.

GetYourGuiden neljä perustajajäsentä Berliinin päätoimistossa.

Tao Tao, Martin Sieber, Johannes Reck ja Tobias Rein

GetYourGuide on kasvanut vaatimattomasta opiskelijahuoneprojektista maailman johtavaksi matkailualustaksi. Yksi asia on kuitenkin pysynyt entisellään: Sitoudumme luomaan ja tarjoamaan sinulle unohtumattomia elämyksiä ja takaamme sen, että rakastut matkakohteeseesi, missä ikinä vierailetkin.

Liity joukkoomme