Tekemistä kohteessa

Abu Dhabi

Tämä kaupunki tarjoaa ihastuttavia arabialaisia elämyksiä aina aavikkodyyneistä upeisiin moskeijoihin ja kaupunkimaisemiin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Abu Dhabin parhaat aktiviteetit ja nähtävyydet

Maailman rikkaimpana kaupunkina Abu Dhabi rikkoo kaikki ennätykset. Vierailijat ympäri maailman saapuvat rentoutumaan sen luksusympäristössä ja nauttimaan sen loma-alueista. Tässä kymmenen mielenkiintoista vinkkiä Abu Dhabin matkallesi.

 • Sheikki Zayedin moskeija

  1. Sheikki Zayedin moskeija

  Yli 100 metrin korkuisen minareetit, 82 marmorikupolia ja yksi maailman suurimmista matoista tekee maailmankuulusta Sheikki Zayedin moskeijasta ainutlaatuisen nähtävyyden.

 • Yas-saari

  2. Yas-saari

  Halusitpa sitten majoittua luksushotellissa, katsoa F1-kilpailua tai telmiä vesipuistossa, Yas-saarelta löytyvät kaikki viihde-elämykset, mitä voi toivoa.

 • Ferrari World Abu Dhabi

  3. Ferrari World Abu Dhabi

  Ferrari World on maailman suurin sisähuvipuisto, jossa on muun muassa 240 km/h kiitävä Formula Rossa, joka on maailman nopein vuoristorata.

 • Marina Mall -ostoskeskus

  4. Marina Mall -ostoskeskus

  Marina Mall -ostoskeskuksessa riittää tekemistä päiviksi. Upeiden shoppailumahdollisuuksien lisäksi sieltä löytyy myös observatorio, luistinrata, keilahalli sekä kuuluisat suihkulähteet.

 • Corniche-rantabulevardi

  5. Corniche-rantabulevardi

  Vierailtuasi Marina Mall -ostoskeskuksessa voit rentoutua sen lähellä sijaitsevalla kauniilla Corniche-rantabulevardilla joko kävellen tai pyöräillen.

 • Saadiyat-saari

  6. Saadiyat-saari

  Vielä keskeneräinen Saadiyat-saari tulee olemaan maanpäällinen paratiisi. Miniatyyrikaupunki tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle, liike-elämälle sekä kulttuurille.

 • Abu Dhabi Mall -ostoskeskus

  7. Abu Dhabi Mall -ostoskeskus

  Ostosterapiaa kaipaavien kannattaa suunnata kohti Abu Dhabi Mall -ostoskeskusta, jonka yli 200 kauppaa tyydyttävät takuulla pahimmatkin shoppailuhimot!

 • Yas Marinan rata

  8. Yas Marinan rata

  Abu Dhabin Grand Prix'n tapahtumapaikkana tunnettu upea rata tarjoaa moottoriurheilufanaatikoille mielenkiintoisen katsauksen lajin taustoihin sekä mahdollisuuden ajaa itse.

 • Emirates Palace

  9. Emirates Palace

  Valmistumishetkellään tämä seitsemän tähden huippuhotelli oli maailman kallein hotelli, joka maksoi kolme miljardia dollaria! Hotellilla on muun muassa yli kilometrin mittainen ranta, joka levittäytyy 85 hehtaarin alueelle.

 • Capital Gate

  10. Capital Gate

  18 asteen kulmassa kallellaan oleva Capital Gate -pilvenpiirtäjä varasti Pisan kaltevalta tornilta maailman vinoimman rakennuksen tittelin!

Suunnittele vierailusi

 • Hvad skal jeg tage på?

  Yhdistyneet arabiemiirikunnat on islamilainen valtio, jossa vierailevien ei odoteta noudattavan täysin maan uskonnollista pukeutumiskoodia. Paikallisia tapoja on kuitenkin hyvä kunnioittaa - hameiden ja housujen tulee olla vähintään polvipituiset, eikä naisten tule pukeutua tiukkoihin vaatteisiin. Myös ylävartalo tulee olle peitettynä. Shortsit ovat sallittuja ainoastaan rannalla. Bikineiden käyttäminen on myös sallittua rannalla, mutta auringon ottaminen yläosattomissa ei ole sallittua.

 • Ramadan

  Pyhän Ramadan-kuukauden aikaan syöminen ja juominen julkisella paikalla on ehdottomasti kiellettyä. Iso osa hotelleista ja klubeista tarjoilee silti virvokkeita ja ruokaa vierailijoille. Ramadanin aikaan vierailijoiden suositellaan pukeutuvan ulkona ollessaan tavanomaista konservatiivisemmin.

 • Viileä ilmastointi

  Sää Abu Dhabissa on yleensä hyvin kuuma, mutta takin tai puseron mukaan ottaminen on suositeltavaa, sillä monet sisätiloista ovat melko viileitä ilmastoinnin vuoksi.

Hyödyllistä tietoa

 • Rahayksikkö
  AED
 • Aikavyöhyke
  UTC (+04:00)
 • Maakoodi

  • 971

 • Paras aika vierailla
  Matkalle kannattaa suunnata marraskuun ja helmikuun välisenä aikana, jolloin lämpötilat eivät nouse liian korkealle.

Abu Dhabi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Abu Dhabi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Abu Dhabi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 21 026 arvosteluun

Mahtavaa !! Erittäin käytännöllinen, kolmen nähtävyyslipun yhteydessä meillä oli illallisristeily erittäin romanttisessa venesatamassa (100 AED per pää lisätä rajoittamaton alkoholi) vene ei ollut täynnä, se oli hienoa, suuri safari autiomaassa (toisaalta sisältää vain auton, siirron ja aterian "show", kaikki muu on täydennystä, kameli, haukka, shisha, henna) ja lopuksi Atlantiksen vesipuisto aivan loistava ja jaettu on erittäin kallista. Mielestäni säästimme todella paljon ja se on myös erittäin käytännöllistä! Älä epäröi ! Huomaa, että sinun on soitettava varataksesi suurimman osan toiminnoista (jos aikataulu on kiinteä tai siirto on tarpeen)

Auto tuli hakemaan etukäteen ilmoitettuna aikana hotellilta ja vei siistiin ilmastoituun bussiin. Bussissa oli tarjolla kylmiä vesipulloja ja wi-fi. Saimme myös moskeijaan puettavat kaavut ja huivit, opas puki huivit päällemme (yllättävän haasteellista). Kierroksen jälkeen saimme hetken aikaa käydä nappaamassa ruokaa.

Upea päivä Abu Dhabissa oman oppaan ja kuljettajan kanssa. Päivän aikana tärkeimmät nähtävyydet ystävällisen, avuliaan ja osaavan oppaamme Maaz Khanin kanssa.

Super activité dépaysante avec un compagnateur super sympa Jamil. Aito esitys ja leirin yleiskuvaus.

Erinomainen kokemus. Hyvin aikataulutettu ystävävälliset ja ammattitaitoiset oppaat.