Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Abu Dhabi

Tämä kaupunki tarjoaa ihastuttavia arabialaisia elämyksiä aina aavikkodyyneistä upeisiin moskeijoihin ja kaupunkimaisemiin.

Aktiviteetit saatavilla

  • Arabian aavikkosafarit
  • Formula 1 -ajelut ja muuta
  • Abu Dhabin kaupunkikierrokset
  • Emiraatin vesiseikkailut
  • Päiväretket Dubaista
83 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Abu Dhabi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Abu Dhabi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Abu Dhabi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Abu Dhabi ovat

Dubai

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Abu Dhabi?

Abu Dhabi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Abu Dhabi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Abu Dhabi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 28 416 arvosteluun

Kiertue oli erittäin hyvin suunniteltu, päivää ennen lähtöä verrattiin jälleen WhatsAppin kautta lähtöaikaa ja kiinnitettiin huomiota pukeutumiseen ja koronasääntöihin. Kuljettaja ja opas seisoivat aamulla ajoissa hotellin edessä. Varasimme saksaksi ja saimme täydellisesti saksaa puhuvan egyptiläisen. Pitkäaikaisten kontaktien kautta hän oli jo järjestänyt lounaaksi mukavan ravintolan. Hintakin oli mahtava.

Valitsimme 5 nähtävyysvaihtoehtoa. Käytämme lippua Burj Khalifaan, Dubai Aquariumiin, Big Bus Hop On/Hop Off Tour Dubaihin, Atlantis Aquaventure -vesipuistoon ja Ferrari World Abu Dhabiin. Kertalipuista olisimme maksaneet yhteensä noin 328 euroa ja lipuista noin 285 euroa. Se todella säästää rahaa ja on täysin mutkatonta. Näytä vain passi sovelluksessa nähtävyyksissä ja saat liput.

Itse passi on todella mielenkiintoinen hintaansa nähden, mutta ole varovainen valittujen aktiviteettien kanssa. Aqua Park tungosta 2h odota 1 liukumäki. Aavikko on turistihuijaus! Dubai Marinan illallisristeily todella mukava, mutta lähtökohta tuntematon suurimmalle osalle takseista (anna sijainti) Burj nikkeli!

Ostin go city explorer -passin 4 Dubain nähtävyyteen. Hinta-laatusuhde oli lyömätön. Käytämme passia Ferari worldiin, Warner Bros -puistoon, Abu Dhabissa, Aquaventureen ja Burj Kalifan 125. kerroksen näköalatasannelle. Kaikki sujui mutkattomasti.

Otimme Dubain 3 nähtävyyspassin ja se meni erittäin hyvin (Atlantis Aquaventure, "risteily"-ateriat venesatamassa ja venesatamaan päin (sinun täytyy varata etukäteen ja antaa passin numerot (suorittaa Whatsapp) ja lopuksi Motiongate.