Abu Dhabi
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Abu Dhabi

Abu Dhabi: Kaikki retket ja aktiviteetit

Abu Dhabi: huippunähtävyydet

Abu Dhabin parhaat aktiviteetit ja nähtävyydet

Maailman rikkaimpana kaupunkina Abu Dhabi rikkoo kaikki ennätykset. Vierailijat ympäri maailman saapuvat rentoutumaan sen luksusympäristössä ja nauttimaan sen loma-alueista. Tässä kymmenen mielenkiintoista vinkkiä Abu Dhabin matkallesi.

Sheikki Zayedin moskeija

Sheikki Zayedin moskeija

Yli 100 metrin korkuisen minareetit, 82 marmorikupolia ja yksi maailman suurimmista matoista tekee maailmankuulusta Sheikki Zayedin moskeijasta ainutlaatuisen nähtävyyden.

Yas-saari
Valokuva: Sarah_Ackerman (CC BY 2.0)

Yas-saari

Halusitpa sitten majoittua luksushotellissa, katsoa F1-kilpailua tai telmiä vesipuistossa, Yas-saarelta löytyvät kaikki viihde-elämykset, mitä voi toivoa.

Ferrari World Abu Dhabi

Ferrari World Abu Dhabi

Ferrari World on maailman suurin sisähuvipuisto, jossa on muun muassa 240 km/h kiitävä Formula Rossa, joka on maailman nopein vuoristorata.

Marina Mall -ostoskeskus
Valokuva: Sarah_Ackerman @ flickr (CC BY 2.0)

Marina Mall -ostoskeskus

Marina Mall -ostoskeskuksessa riittää tekemistä päiviksi. Upeiden shoppailumahdollisuuksien lisäksi sieltä löytyy myös observatorio, luistinrata, keilahalli sekä kuuluisat suihkulähteet.

Corniche-rantabulevardi

Corniche-rantabulevardi

Vierailtuasi Marina Mall -ostoskeskuksessa voit rentoutua sen lähellä sijaitsevalla kauniilla Corniche-rantabulevardilla joko kävellen tai pyöräillen.

Saadiyat-saari

Saadiyat-saari

Vielä keskeneräinen Saadiyat-saari tulee olemaan maanpäällinen paratiisi. Miniatyyrikaupunki tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle, liike-elämälle sekä kulttuurille.

Abu Dhabi Mall -ostoskeskus
Valokuva: Abdulla Al Muhairi @flickr (CC BY 2.0)

Abu Dhabi Mall -ostoskeskus

Ostosterapiaa kaipaavien kannattaa suunnata kohti Abu Dhabi Mall -ostoskeskusta, jonka yli 200 kauppaa tyydyttävät takuulla pahimmatkin shoppailuhimot!

Yas Marinan rata

Yas Marinan rata

Abu Dhabin Grand Prix'n tapahtumapaikkana tunnettu upea rata tarjoaa moottoriurheilufanaatikoille mielenkiintoisen katsauksen lajin taustoihin sekä mahdollisuuden ajaa itse.

Emirates Palace

Emirates Palace

Valmistumishetkellään tämä seitsemän tähden huippuhotelli oli maailman kallein hotelli, joka maksoi kolme miljardia dollaria! Hotellilla on muun muassa yli kilometrin mittainen ranta, joka levittäytyy 85 hehtaarin alueelle.

Capital Gate
Valokuva: FritzDaCat @wikipedia (CC BY-SA 3.0)

Capital Gate

18 asteen kulmassa kallellaan oleva Capital Gate -pilvenpiirtäjä varasti Pisan kaltevalta tornilta maailman vinoimman rakennuksen tittelin!

Suunnittele käyntisi paikassa Abu Dhabi

Hvad skal jeg tage på?

Yhdistyneet arabiemiirikunnat on islamilainen valtio, jossa vierailevien ei odoteta noudattavan täysin maan uskonnollista pukeutumiskoodia. Paikallisia tapoja on kuitenkin hyvä kunnioittaa - hameiden ja housujen tulee olla vähintään polvipituiset, eikä naisten tule pukeutua tiukkoihin vaatteisiin. Myös ylävartalo tulee olle peitettynä. Shortsit ovat sallittuja ainoastaan rannalla. Bikineiden käyttäminen on myös sallittua rannalla, mutta auringon ottaminen yläosattomissa ei ole sallittua.

Ramadan

Pyhän Ramadan-kuukauden aikaan syöminen ja juominen julkisella paikalla on ehdottomasti kiellettyä. Iso osa hotelleista ja klubeista tarjoilee silti virvokkeita ja ruokaa vierailijoille. Ramadanin aikaan vierailijoiden suositellaan pukeutuvan ulkona ollessaan tavanomaista konservatiivisemmin.

Viileä ilmastointi

Sää Abu Dhabissa on yleensä hyvin kuuma, mutta takin tai puseron mukaan ottaminen on suositeltavaa, sillä monet sisätiloista ovat melko viileitä ilmastoinnin vuoksi.

Hyödyllistä tietoa

 • Rahayksikkö
  AED
 • Aikavyöhyke
  UTC (+04:00)
 • Maakoodi

  • 971

 • Paras aika vierailla
  Matkalle kannattaa suunnata marraskuun ja helmikuun välisenä aikana, jolloin lämpötilat eivät nouse liian korkealle.

Tekemistä: Abu Dhabi

Huippunähtävyydet kohteessa Abu Dhabi

Kaupungit: Arabiemiirikunnat

Abu Dhabi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Abu Dhabi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Abu Dhabi : Mitä vierailijat sanovat

Retki oli erittäin hyvä, kuljettaja huomioi perheemme hyvin

Retki oli erittäin onnistunut. Kuljettaja nouti meidät oikea aikaisesti hotellilta ja kertoi retken kulusta. Kuljettaja huomioi perheemme lapset ja otti koko perheestä paljon kuvia; tarjoutui itse kuvaamaan. Voin suositella retkeä.