Abu Dhabi Aavikkosafarit
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
abu dhabi aavikkosafari grillaus kameliratsastus ja hiekkalautailu

Abu Dhabi: Aavikkosafari, grillaus, kameliratsastus ja hiekkalautailu

Kesto: 6 tuntia
100 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
100

Koe elämä autiomaassa 4WD-safarilla Abu Dhabista. Katso perinteisiä tanssiesityksiä, ratsasta kamelilla ja nauti grilli-illallinen.

Abu Dhabi: Suosikit / Aavikkosafarit

Aavikkosafarit: Katso kaikki
Kaikki 58 lippua ja kierrosta

Abu Dhabi : Mitä vierailijat sanovat

Halusimme kokea aavikkoretken, mutta lähes kaikki retket alkoivat hurjalla jeeppiajelulla dyyneillä. Onneksi löysin tämän kameliratsastus-vaihtoehdon. Olimme kahdestaan mieheni kanssa kameliosuudella ja ratsastimme n. 40 min. dyyneillä ja päädyimme leiriin, jossa oli muita retkiryhmiä. Oppaamme Sanoop oli mielettömän taitava valokuvaaja, saimme upeita kuvia muistoksi unohtumattomasta retkestä. Nautimme herkullisen bbq-illallisen ulkona katsellen samalla taitavia näytöksiä. Illan pimetessä sää oli viileä, joten takki ja huivi oli tarpeen. Nouto ja vienti hotellille sujui hyvin ja matkaa oli lähes tunti suuntaansa. Suosittelen osallistumaan tälle retkelle!

Abu Dhabi: Sunset Camel Trek & Grilli-illallinen Arvostelija: Sirpa, 05.02.2020

Varaaminen ja maksaminen luottokortilla oli helppoa. Matkanjärjestäjä oli yhteydessä päivää ennen ja sovittiin tarkemmin hausta. Kaikki sujui tosi hyvin. Kamelilla ratsastaminen oli ihan huippua, illallinen oli herkullista ja tunnelma beduiinileirillä oli mahtava. Kannatti todellakin lähteä retkelle! Harmi että sattui sumuinen ja vähän pilvinen päivä niin auringonlasku ei näkynyt, mutta joskus se on sellaista. Suosittelen ehdottomasti!! Heidi 39v ja Valtteri 15v

Abu Dhabi: Sunset Camel Trek & Grilli-illallinen Arvostelija: Heidi, 31.01.2020

Retki oli erittäin hyvä, kuljettaja huomioi perheemme hyvin

Retki oli erittäin onnistunut. Kuljettaja nouti meidät oikea aikaisesti hotellilta ja kertoi retken kulusta. Kuljettaja huomioi perheemme lapset ja otti koko perheestä paljon kuvia; tarjoutui itse kuvaamaan. Voin suositella retkeä.

Meillä oli mahtava aamu safariaktiviteettien parissa hyvän ja avualiaan oppaan kanssa. Saimme monia hienoja kuvia muistoksi hauskasta retkestä!

Kaikki toimi kuin oltiin luvattu. Kuski haki hotellilta sovittuun aikaan ja palautti samaan paikkaan aktiviteetin jälkeen.