Abu Dhabi
Safari- ja villieläinaktiviteetit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Abu Dhabi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Abu Dhabi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Abu Dhabi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 1 113 arvosteluun

Halusimme kokea aavikkoretken, mutta lähes kaikki retket alkoivat hurjalla jeeppiajelulla dyyneillä. Onneksi löysin tämän kameliratsastus-vaihtoehdon. Olimme kahdestaan mieheni kanssa kameliosuudella ja ratsastimme n. 40 min. dyyneillä ja päädyimme leiriin, jossa oli muita retkiryhmiä. Oppaamme Sanoop oli mielettömän taitava valokuvaaja, saimme upeita kuvia muistoksi unohtumattomasta retkestä. Nautimme herkullisen bbq-illallisen ulkona katsellen samalla taitavia näytöksiä. Illan pimetessä sää oli viileä, joten takki ja huivi oli tarpeen. Nouto ja vienti hotellille sujui hyvin ja matkaa oli lähes tunti suuntaansa. Suosittelen osallistumaan tälle retkelle!

Varaaminen ja maksaminen luottokortilla oli helppoa. Matkanjärjestäjä oli yhteydessä päivää ennen ja sovittiin tarkemmin hausta. Kaikki sujui tosi hyvin. Kamelilla ratsastaminen oli ihan huippua, illallinen oli herkullista ja tunnelma beduiinileirillä oli mahtava. Kannatti todellakin lähteä retkelle! Harmi että sattui sumuinen ja vähän pilvinen päivä niin auringonlasku ei näkynyt, mutta joskus se on sellaista. Suosittelen ehdottomasti!! Heidi 39v ja Valtteri 15v

Retki oli erittäin hyvä, kuljettaja huomioi perheemme hyvin

Retki oli erittäin onnistunut. Kuljettaja nouti meidät oikea aikaisesti hotellilta ja kertoi retken kulusta. Kuljettaja huomioi perheemme lapset ja otti koko perheestä paljon kuvia; tarjoutui itse kuvaamaan. Voin suositella retkeä.

Huippu reissu. Faisel oli mahtava kuski ja otti ihania kuvia meistä ja oli koko sydämellään hommassa mukana! Upea aavikko ja kaikki puitteet. Suosittelen!

Meillä oli mahtava aamu safariaktiviteettien parissa hyvän ja avualiaan oppaan kanssa. Saimme monia hienoja kuvia muistoksi hauskasta retkestä!